Secret Sound Festival στη Σκύρο

Μετά από δύο επιτυχημένες διοργανώσεις, το Secret Sound Festival, επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρόνια και σας προσκαλεί για ένα τριήμερο γεμάτο ήχους Reggae, Dub, Bass, Jungle και Hip Hop στη Σκύρο.

Secret Sound Festival στη Σκύρο

Το Secret Sound Festival κρατάει και φέτος χαρακτήρα, ενισχύει το Line Up του και υποδέχεται ξένους καλλιτέχνες που εναρμονίζονται πλήρως με το μουσικό του ύφος.
To Secret Sound Festival αυτό το καλοκαίρι αποφάσισε να πάει εκδρομή!
Πήρε λοιπόν το μουσικό του βανάκι, μπήκε στο καράβι και κατευθύνθηκε προς Σκύρο. Εκεί βρήκε την ιδανική παραλία για να στήσει το φετινό του event.
Φρόντισε ομως να έχει μαζί και τα πιο δυνατά μουσικά του όπλα, γιατί εκεί οι νύχτες του είπαν πως είναι μεγάλες!
Οι ‘Pistoleros’ Dub Pistols και οι Βερολινέζοι iLLBiLLY HiTEC θα είναι oι Headliners του φετινού Secret Sound Festival. Οι Dub Pistols δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς είναι πλήρως αποδεκτοί και αγαπητοί στο Ελληνικό κοινό. Οι iLLBiLLY HiTEC έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας, έχοντας στο μουσικό τους portfolio σημαντικές παραγωγές και συνεργασίες με πιο χαρακτηριστική αυτή, του γνωστού στη παγκόσμια Reggae κοινότητα, Dubmatix.
secret3
Δε θα περάσουν βέβαια απαρατήρητες οι συμμετοχές των υπολοίπων καλλίτεχων. Fundracar, SKG Dub Alliance, Dub Riots και Manjah θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα της πρώτης μέρας.
Τη δεύτερη ημέρα μαζί με τους Dub Pistols στην σκηνή του Secret Sound θα εμφανιστούν οι Kill Emil & Mamalleta, ο Άγγλος Cut La Vis και ο δικός μας με σημαντική Ευρωπαϊκή πορεία Blend Mishkin. Παλμό στη σκηνή θα δώσουν και οι Lion’s Soul Dancehall Crew με τις χορογραφίες τους.
secret1
Την τρίτη ημέρα όσοι βρίσκονται στο νησί θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μεσημεριανό Open Party, με ελεύθερη είσοδο και τους παραγωγούς του Pepper & Home radio να βρίσκονται στα dexx του Cook-Nara.
Δε θα λείψουν βέβαια και οι παράλληλες δραστηριότητες, οι οποίες θα πραγμοτοποιούνται σε ολή την διάρκεια του φεστιβάλ.
  secret_sound_festiva
Το Φεστιβάλ θα χαρακτηριστεί από:
1. Απόλυτη ασφάλεια
2. Ποιοτικό line up
3. Σοβαρή ποιοτική διοργάνωση (χώρος, ήχος, προσωπικό)
4. Μαγευτικό περιβάλλον
Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις παρακάτω οδηγίες ασφαλείας.
1.Όταν περνάτε στην είσοδο με την επίδειξη της πρόσκλησης θα πάρετε ένα βραχιολάκι-σφραγισμένο, φροντίστε να μην το σκίσετε γιατί θα πάψει να είναι έγκυρο.
2. Θα υπάρχει ομάδα ασφαλείας και θα έχουμε το δικαίωμα να σας ελέγξουμε στην είσοδο.
3. Θα υπάρχει γιατρός στον χώρο της εκδήλωσης. Αν κάποιος αισθανθεί αδιαθεσία ενημερώστε μας. Θα ασχοληθεί με το θέμα ο γιατρός μας και θα καλέσει ένα ασθενοφόρο εάν είναι απαραίτητο.
4. Θα αρνηθούμε την είσοδο σε ανθρώπους που είναι σε μεγάλο βαθμό σε κατάσταση μέθης ή σε κάποιον που θεωρούμε επικίνδυνο για τον εαυτό του ή τους άλλους επισκέπτες.
5. Μηδενική ανοχή στη βία, κλοπές, ληστεία.
6. Προσοχή στην χρήση εύφλεκτων αντικειμένων. Θα υπάρχει εθελοντική ομάδα δασοπυρόσβεσης για κάθε ενδεχόμενο.
billa-quase
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 31 Ιουλίου μέχρι και την Τρίτη 2 Αυγούστου.
*Σημείο διεξαγωγής: Cook-Nara – Σκύρος
*Ώρα έναρξης μουσικών εκδηλώσεων: 20:00

ΠΗΓΗ: http://www.eviaportal.gr

Save

SHARE
Previous articleTHE DNA JOURNEY
Next articleΟι «Ικετιδες» του Αισχυλου στην Αυλιδα
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!