Πανσεληνος Ιουλιου 2016 στον Αιγοκερω.

Οι προβλεψεις του Κωστα Λεφακη

 

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος του Ιουλίου 2016 στον Αιγόκερω; Δες τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Η Πανσέληνος του Ιουλίου πραγματοποιείται στις 20 του μήνα στον Άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου και αποτελεί μία συνέχεια των γεγονότων που μας απασχόλησαν την περασμένη περίοδο.  Τα γεγονότα αυτά, θα παρατηρηθεί ότι τώρα θα απλωθούν σε μεγαλύτερη έκταση και θα διασαφηνιστούν τα βασικά αίτια της κατάστασης τους.
Οι προσωπικές και αισθηματικές σχέσεις θα διακρίνονται από εριστικότητα, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν αιφνίδιες αποκαλύψεις που θα φανερώσουν μία νέα πραγματικότητα! Όλοι εμείς, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και λογική τις νέες καταστάσεις που διαμορφώνονται γύρω μας.

♈ ΚΡΙΟΣ: Ο τομέα της καριέρας  και της επαγγελματικής σας θέσης, φαίνεται τώρα ότι μπαίνει σε φάση αναδιοργάνωσης. Εσείς προβληματίζεται για την πορεία σας, ενώ υπάρχει ένα πρόβλημα με γονέα  που σας προκαλεί άγχος.

♉ ΤΑΥΡΟΣ:  Η Πανσέληνος κρίνεται ιδανική για το ζώδιο σας αφού σας ωθεί να αλλάξετε στάση ζωής και φιλοσοφία. Το διάστημα αυτό κρίνεται ιδανικό για ένα μακρινό ταξίδι, για την απόφαση απόκτησης απογόνου, ή της προσωπικής σας επέκτασης σε κάθε τομέα που σας ενδιαφέρει.

♊ ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο τομέας των οικονομικών και των υποχρεώσεων που εκκρεμούν, φαίνεται ότι σας προβληματίζει και γίνεται πηγή άγχους.  Αυτή την περίοδο θα δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια γραφειοκρατικές και οικονομικές υποθέσεις και θα επιτύχετε μία ρύθμιση οφειλών, προκειμένου να βάλετε σε μία σειρά τα οικονομικά σας.

♋ ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σημαντική η περίοδος αυτή για την προσωπική σας ζωή, μα πολύ περισσότερο για την σχέση, το γάμο ή για μία σταθερή σας συνεργασία. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγές τις οποίες θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και προνοητικότητα.

♌ ΛΕΩΝ:  Η εργασία και η καθημερινότητά σας, είναι ταραχώδης αυτή την περίοδο και εσείς αγχώνεστε γιατί δεν μπορείτε να προλάβετε όσα επιθυμείτε ή έχετε στο μυαλό! Μία ένταση στο χώρο του σπιτιού ή κάποιο καβγά με γειτονικό πρόσωπο,  θα σας προκαλέσει νεύρα. Το διάστημα αυτό κρίνεται ιδανικό για να βάλετε σε μία τάξη τις εργασίες σας.

♍ ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο έρωτας, τα παιδιά αλλά και κάποια δικά σας επιχειρηματικά σχέδια, φαίνεται ότι τώρα με την Πανσέληνο σας δημιουργούν την προσμονή! Μία αισθηματική ικανοποίηση ή ένα ξαφνικό χαρμόσυνο γεγονός στην οικογένεια θα σας γεμίσει με χαρά!

♎ ΖΥΓΟΣ: Οι ανακατατάξεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, σας πιέζουν, δεν σας  αρέσουν αλλά αναγκάζεστε να τις ακολουθήσετε γιατί δεν γίνεται διαφορετικά ! Δείξτε προσοχή στις σχέσεις σας με την μητέρα, τη σύζυγο ή με τα οικεία σας πρόσωπα γιατί θα υπάρξουν ασυμφωνίες και καβγάδες.

♏ ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Η λογική θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις και να συζητήσετε ώριμα και σοβαρά κάποιες υποθέσεις που σας προβλημάτισαν την τελευταία περίοδο. Παράλληλα η εποχή σας παρακινεί να μετακινηθείτε και να ξεκινήσετε τις διακοπές σας.

♐ ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα χρήματά δεν σας επαρκούν και είναι αρκετά περιορισμένα, γεγονός που σας προκαλεί έντονο άγχος αυτή την περίοδο. Φροντίστε έστω και με λιγότερες απολαβές να περάσετε κάποιες μέρες ξεκούραστες που θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε ψυχολογικά.

♑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η  Πανσέληνος στο ζώδιό σας , σας παρακινεί να πάρετε γρήγορες αποφάσεις και να κινηθείτε προκειμένου να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που είναι απρόσμενες, που σας προκαλούν σύγχυση και που σας μπερδεύουν!

♒ ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η περίοδος αυτή σας καλεί να αφοσιωθείτε περισσότερο στον εαυτό σας, στις ανάγκες σας, στην ξεκούρασή σας καθώς και στην ανασυγκρότηση των επαγγελματικών σας. Αποφύγετε την σκληρή συμπεριφορά και τα νεύρα με αυτούς που αγαπάτε.

♓ ΙΧΘΥΣ: Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω μπορείτε να κάνετε εποικοδομητικές επαφές που θα βοηθήσουν κυρίως στις εργασιακές και πρακτικές σας ανάγκες! Κάποια γνωριμία αναμένεται να σας ευνοήσει! Παράλληλα η υπόθεση έρωτας φαίνεται ότι σας χαροποιεί αλλά δεν σας δίνει εγγυήσεις.

Save

Save

Save

SHARE
Previous articleΤζενιφερ Ανιστον,εισαι θεα ..τελος!
Next articleΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ Π. ΨΑΘΑ
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!