ΟΡΕΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ

Με την σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Χουβαρδά, που ήδη έχει συζητηθεί πολύ.

25992038__30A2918.limghandler

Η «Ορέστεια» του Αισχύλου παρουσιάζεται τηνΠαρασκευή 22 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο Θέατρο “Ορέστη Μακρή” στη Χαλκίδα, με την σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Χουβαρδά και με ένα ξεχωριστό καστ ηθοποιών. assets_LARGE_t_420_54701688

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης(Ορέστης), Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (Κλυταιμνήστρα) και Νίκος Κουρής (Αγαμέμνων, Τροφός).

aoresteia

Η τιμή του εισιτήριου είναι 17 ευρώ (γενική είσοδος) και 12 ευρώ (μειωμένο για ειδικές κατηγορίες).

oresteia_2016_07

ΠΗΓΗ: http://www.egnomi.gr/

Save

Previous articleΤι να πάρω μαζί μου για σνακ στην παραλία; by ΙΩΑΝΝΑ ΤΑΠΟΥΤΗ
Next articleΗ ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!