ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός τονίζει τις δημιουργικές ιδιαιτερότητες σου και σίγουρα μπορείς να διακριθείς ή να πετύχεις κάτι σημαντικό αν κινηθείς έξω από την «πεπατημένη». Σε ανάλογο μήκος κύματος «εκπέμπει» και ο Ερμής στον Λέοντα που σου ζητά να επιλέξεις για «συνοδοιπόρους» πρόσωπα τα οποία διακρίνονται για την διαφορετικότητα τους.

Ερωτικά
Για άλλο πας και άλλο σου συμβαίνει, καλά θα κάνεις όμως να το… διασκεδάσεις αφού μερικές φορές η «αλήθεια» της καρδιάς σου μπορεί να είναι διαφορετική από εκείνη του μυαλού σου.

sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να δράσεις αστραπιαία, αιφνιδιάζοντας φίλους και εχθρούς, αφού αν ολιγωρήσεις ή επιλέξεις να κινηθείς πιο συντηρητικά τότε μπορεί να πέσεις θύμα κάποιας «ενοχλητικής» έκπληξης. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα προδιαθέτει για αλλαγές στο σπίτι κι όσο πιο ανοικτός/η είσαι στο νέο, τόσο το καλύτερο για σένα!

Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν βοηθούν στο να διατηρηθούν οι ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή, αντίθετα όλα συνηγορούν σε ανατροπές και πρωτόγνωρες εμπειρίες, που μπορεί να αλλάξουν πολλά στις προτεραιότητες σου.

sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η «εμπλοκή» του αστρικού Ερμή με τον Ουρανό σε ωθεί να πειραματιστείς και να αλλάξεις πολλά, να ξέρεις όμως ότι οι πρωτοβουλίες σου θα γίνουν αποδεκτές κυρίως από πρόσωπα ή φορείς που δεν υπολόγιζες ποτέ στην στήριξη τους. Αντίθετα μπορεί να υπάρξουν αρνητικές αντιδράσεις από κάποιον «δικό σου» άνθρωπο, είτε φίλο/η, είτε συγγενή.

Ερωτικά
Αναμένονται ενδιαφέρουσες προκλήσεις στην προσωπική σου ζωή κι αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι για να «δέσει» μια σχέση θα πρέπει να υπερβείς συμβάσεις και «κλισέ».

sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα επηρεάζει τα οικονομικά σου κι ίσως να προκύψουν κάποια απρόβλεπτα έξοδα, παράλληλα όμως μπορεί να υπάρξουν και έσοδα ή βοήθειες από εκεί που δεν το περιμένεις. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να δράσεις με αιφνιδιαστικό ή μη αναμενόμενο τρόπο κι όχι με γνώμονα κάποιους παραδοσιακούς κανόνες.

Ερωτικά
Αν θεωρείς ότι έχεις κατασταλάξει σε σχέση με τον έρωτα και τις συγκινήσεις του μάλλον ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου, αφού όλα αυτά που θεωρείς ως «εγγύηση», για την ώρα είναι απόντα από την ζωή σου.

sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα πολύ πιο «παιχνιδιάρικα» κι αυτό τελικά μπορεί να σου δώσει την ώθηση για να πετύχεις την «υπέρβαση» στο έργο σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να «ποντάρεις» περισσότερο σε πρόσωπα ή καταστάσεις που θεωρούνται «αουτσάϊντερ», αφού τα «φαβορί» μπορεί να πάνε… άπατα!

Ερωτικά
Όσο αδύνατον κι αν δείχνει κάτι, τόσο περισσότερο σε «εξιτάρει» και μια περιπέτεια «της στιγμής» μπορεί τελικά να αποδειχθεί καταλυτική για τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή.

sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός σημαντικού μυστικού, παράλληλα όμως σε καλεί να ξεφύγεις από την συνήθως «μετρημένη» στάση σου και να επιχειρήσεις κάτι τολμηρό ή ρηξικέλευθο. Επιπλέον, οι εξελίξεις στα οικονομικά σου αναμένεται να είναι μάλλον απρόβλεπτες και δεν θα πρέπει να αποκλείσεις τίποτα!

Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν ευνοούν το να κάνεις ότι θέλεις, χωρίς να σε πάρει κανένας μυρωδιά. Αντίθετα, εντελώς ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στον… αστερισμό των αποκαλύψεων!

 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός είναι «δίκοπο μαχαίρι» αφού από την μια πλευρά μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδια σου, με την βοήθεια κάποιων «ξένων», που εκτιμούν τις «φρέσκες» ιδέες σου, από την άλλη όμως ενδέχεται να σε «σοκάρει» με τις αντιδράσεις είτε ενός φίλου ή μιας φίλης, είτε ενός συνεργάτη που αποδεικνύεται κατώτερος/η των περιστάσεων.

Ερωτικά
Το σύμπαν δείχνει διατεθειμένο να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων που συμβαίνουν σπάνια και οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες αν το θελήσεις κι εσύ.

 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα δείχνει πρόθυμος να σε φέρει σε επαφή με άτομα που έχουν κάποιες «παράξενες» αντιλήψεις, μπορούν όμως να συμβάλλουν θετικά στην εξέλιξη των υποθέσεων σου, τόσο στον οικονομικό, όσο και τον επαγγελματικό τομέα. Κι από την πλευρά σου δεν χρειάζεται τίποτε άλλο παρά περισσότερη ευελιξία και αποδοχή απέναντι στο καινούριο

Ερωτικά
Κάποιος/α στην θέση σου θα ήταν απόλυτα ευχαριστημένος, φαίνεται ωστόσο ότι σκοπεύεις να εξαντλήσεις τις «ιδιοτροπίες» σου με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να χάσεις και τα «σίγουρα»!

 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα δίνει «αέρα στα πανιά σου», ανοίγοντας τον δρόμο για κάτι νέο και συναρπαστικό, είτε πρόκειται για γνώση, είτε για μια ταξιδιωτική εμπειρία. Κι αν στα πλαίσια της καθημερινότητας σου υπάρξουν κάποιες «παραδοξότητες», είναι γιατί ο ενεργός Ουρανός αναδεικνύει οτιδήποτε «ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα» στην ζωή σου ή την ζωή των γύρω σου!

Ερωτικά
Το σύμπαν σου ζητά να ανανεώσεις την σχέση σου, ξεπερνώντας ταμπού και προκαταλήψεις. Και βέβαια μην αρνηθείς να ενδώσεις στα ερωτικά «καπρίτσια» του/της συντρόφου σου, που τελικά μπορεί και να σου αρέσουν!

 sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα σε… αγαστή συνεργασία με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις τόσο στις οικογενειακές, όσο και στις οικονομικές σου υποθέσεις, γι’ αυτό καλό είναι να μην θεωρείς τίποτα «σίγουρο». Μάλιστα, αν δείξεις απροθυμία στο να αλλάξεις πολιτική και νοοτροπία, το πιθανότερο είναι να κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

Ερωτικά
Ίσως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις κάτι που δεν έχεις ξανακάνει, είτε αυτό αφορά τον τύπο της σχέσης σου, είτε απλά την σεξουαλική σου πρακτική. «Παίζει» μάλιστα το ενδεχόμενο μιας εμπειρίας με ένα νεαρό άτομο.

 sign_zodiac_11_idroxoos

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να φέρει εκπλήξεις ή απρόοπτα στην καθημερινότητά σου κι όσο πιο έτοιμος/η είσαι για το απροσδόκητο, τόσο το καλύτερο. Επιπλέον, πρόσωπα με τα οποία κάθε συμφωνία φάνταζε αδύνατη, μπορεί… ξαφνικά να γίνουν σύμμαχοι σου, ενώ αντίθετα την ίδια στιγμή μια τρέχουσα συνεργασία ίσως διακοπεί για ανεξήγητους λόγους!

Ερωτικά
Όλα είναι ανοικτά και όλα «παίζουν», ακόμη και με ένα πρόσωπο που ποτέ δεν σου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσε να συμβεί «κάτι» μαζί του. Εξ άλλου και το απρόοπτο έχει την γοητεία του!

 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σου ετοιμάζει αλλαγές κι ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις αλλά και τα οικονομικά σου, κάτι που δεν θα πρέπει να το δεις ως «ενόχληση» αλλά ως μια ευκαιρία να βαδίσεις σε νέα μονοπάτια και να ανταποκριθείς σε καινοφανείς προκλήσεις. Επιπλέον, καλείσαι να υιοθετήσεις νέους κανόνες σχετικά με την διατροφή σου.

Ερωτικά
Η «φευγάτη» ιδιοσυγκρασία σου μπορεί να συμβάλλει σε μοναδικές καταστάσεις, ιδιαίτερα αν βάλεις στην άκρη τα ταμπού και τις αρνήσεις ή επιφυλάξεις σου απέναντι στο… άγνωστο!

 

 

 

Πηγή: http://www.astrology.gr/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

SHARE
Previous article18 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΩΝ ΙΚΕΑ!!
Next articleΜεγαλοφυης ιδεα: Η βαλιτσα που γινεται… σκουτερ
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!