ΕΛΗΞΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ EUROBASKET U20 ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 24 Ιουλίου το Eurobasket U20 που διεξήχθη στην πόλη της Χαλκίδας από τις 15 έως τις 24 Ιουλίου.

Η κούπα και τα μετάλλια του Eurobaskt U20

Η κούπα και τα μετάλλια του Eurobaskt U20

Με βραβεύσεις στο Κλειστό της Κανήθου ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που έλαβε χώρα στη Χαλκίδα.

Πιο συγκεκριμένα πέραν των 3 καλύτερων ομάδων της Α΄κατηγορίας, μεταξύ των οποίων ήταν και η Ελλάδα, βραβεύτηκε και η καλύτερη πεντάδα, ο πιο πολύτιμος παίκτης της διοργάνωσης, ενώ βραβείο έλαβε και ο Δήμος Χαλκιδέων για τη διοργάνωση.
Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη (MVP) πήρε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ενώ συμπεριλήφθηκε και στην κορυφαία πεντάδα μαζί με τους Λόβρο Μάτζαλιν (Κροατία), Κάρι Γιόνσον (Ισλανδία), Γιον Γκούντμουντσον (Ισλανδία) και Ζόραν Νίκολιτς (Μαυροβούνιο).
Τέλος, το βραβείο της διοργάνωσης παρέλαβε ο Δήμαρχος ΧαλκιδέωνΧρήστος Παγώνης.
Συγχαρητήρια σε όλους!
Τη δική τους συμμετοχή στην επιτυχία της διοργάνωσης Eurobasket U20 είχαν οι εθελοντές.

Εθελοντές του Eurobasket U20

Εθελοντές του Eurobasket U20

Είναι γεγονός ότι μία τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως ήταν το Eurobasket U20 που διεξήχθη στην πόλη της Χαλκίδας από τις 15 έως τις 24 Ιουλίου χρειάζεται πολλή προσπάθεια από όλους προκειμένου να είναι επιτυχημένη.

Σε αυτήν την προσπάθεια λοιπόν βοήθησαν με το δικό τους τρόπο οι εθελοντές. Από το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν στα γήπεδα και βοηθούσαν κοινό, αθλητές και δημοσιογράφους σε ότι και αν χρειάζονταν.
Μεταξύ των εθελοντών ήταν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χαλκίδας Παναγιώτης Καράβας, η Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ Ευβοίας Αρετή Σιόγκα, ο Παναγιώτης Βασιλείου κ.α.
Σε όλους τους εθελοντές αξίζουν συγχαρητήρια γιατί απέδειξαν στην πράξη ότι η Χαλκίδα είναι εκεί να στηρίξει αλλά και να επιβραβεύσει ότι καλό γίνεται για την πόλη της.

ΠΗΓΗ: www.eviaportal.gr

SHARE
Previous articleΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ
Next articleΒΡΑΔΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΝΤΥΣΙΜΟ: 22 IN STYLE ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!