ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει πιο ανυπόμονο/η κι είναι πιθανό να τα παίξεις όλα «σε μια ζαριά», αν αποτύχεις όμως καλό είναι να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να μην τα ρίξεις στους άλλους. Επιπλέον, με τον Ήλιο στον Λέοντα να αναδεικνύει το δημιουργικό ταπεραμέντο σου και τον Άρη από τον Σκορπιό να «σιγοντάρει», οι σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να δοκιμαστούν, εξ αιτίας της «φούριας» σου να γίνουν όλα «εδώ και τώρα»!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα εξακολουθεί να σου δίνει το «πάνω χέρι» σε ζητήματα σχέσεων, αν όμως δεν περιορίσεις τον εγωισμό σου, κάποια στιγμή θα καταλήξεις να μονολογείς: «Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις»!

sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε θέτει σε θέση μάχης, αφού υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κι είναι βέβαιο πως αν «ανασκουμπωθείς» θα μπορέσεις να πετύχεις ακόμη και στόχους που αρχικά φάνταζαν απλησίαστοι. Ίσως όμως στον δρόμο προς την νίκη να υπάρξουν και ποικίλες προστριβές με οικεία πρόσωπα ή «ατοπήματα» σε σχέση με το «εύ αγωνίζεσθαι»!

Ερωτικά
Όλα συνηγορούν στο να υπάρξουν πιο εντατικοί ρυθμοί στην προσωπική σου ζωή, με το «βαρόμετρο» των συγκινήσεων να… ανεβοκατεβαίνει! Ότι κι αν συμβεί όμως κράτα μόνον τις καλές στιγμές, ώστε να μην εγκλωβιστείς συναισθηματικά.

sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε θέτει σε θέση μάχης, αφού υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κι είναι βέβαιο πως αν «ανασκουμπωθείς» θα μπορέσεις να πετύχεις ακόμη και στόχους που αρχικά φάνταζαν απλησίαστοι. Ίσως όμως στον δρόμο προς την νίκη να υπάρξουν και ποικίλες προστριβές με οικεία πρόσωπα ή «ατοπήματα» σε σχέση με το «εύ αγωνίζεσθαι»!

Ερωτικά
Όλα συνηγορούν στο να υπάρξουν πιο εντατικοί ρυθμοί στην προσωπική σου ζωή, με το «βαρόμετρο» των συγκινήσεων να… ανεβοκατεβαίνει! Ότι κι αν συμβεί όμως κράτα μόνον τις καλές στιγμές, ώστε να μην εγκλωβιστείς συναισθηματικά.

sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα σε καλεί να διεκδικήσεις άμεσα καλύτερες οικονομικές απολαβές, κάτι που στην παρούσα φάση μπορεί να επιτευχθεί μέσα από εμπνεύσεις της στιγμής και άμεσες πρωτοβουλίες κι όχι με κάποιου είδους προγραμματισμό. Κι αν ευτυχήσει το επιχειρηματικό σου «δαιμόνιο» και αποκομίσεις σημαντικά κέρδη, καλό είναι να αποσυρθείς έγκαιρα από την «μάχη», πριν μπεις στον πειρασμό να πας για περισσότερα και τα χάσεις… όλα!

Ερωτικά
Ίσως σου γίνει μια πρόταση που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα, κυρίως εξ αιτίας της «θέρμης» της κι αν δεν έχεις αντίρρηση ή δεν υπάρχουν άλλες δεσμεύσεις αξίζει τον κόπο να την «τρέξεις» γρήγορα, προσπερνώντας τους όποιους ενδοιασμούς σου.

sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σε καλεί να αναλάβεις δράση σε ποικίλους τομείς, είναι πολύ εύκολο όμως να σε μπλέξει σε ποικίλους μπελάδες αν ασχοληθείς με πράγματα που δεν γνωρίζεις καλά. Καλό είναι λοιπόν να κινηθείς σε περιοχές ή αντικείμενα που κατέχεις, ώστε να δώσεις στην δυναμική σου έναν άμεσα δημιουργικό χαρακτήρα και να αποφύγεις «παράπλευρες απώλειες» που έχουν να κάνουν είτε με την υγεία, είτε με τις σχέσεις σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε κάνει να δίνεις την εντύπωση πως… όλα και όλοι/ες σου ταιριάζουν, κάτι βέβαια που θίγει άμεσα την αξιοπιστία σου απέναντι σε όποιον/α νοιάζεται πραγματικά για σένα. «Παίξε» λοιπόν αλλά με μέτρο!

sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε καλεί να εξασκηθείς σε νέες τεχνικές ή να εντρυφήσεις εντατικά σε ένα νέο πεδίο γνώσης. Παράλληλα όμως μπορεί να διαπιστώσεις ότι όλο το τελευταίο διάστημα κάποιος/α απεργάζονταν μυστικά σχέδια, με σκοπό να σε φέρει προ τετελεσμένων. Επιπλέον, οι σχέσεις σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, φαίνεται πως βρίσκονται σε σημείο αιχμής αλλά όλα θα λυθούν αν υπάρξει εκατέρωθεν ειλικρίνεια.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Κριό σε κάνει πολύ πιο «ζωηρό/η» στις ερωτικές επιθυμίες σου κι είναι αλήθεια ότι θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να «παίξεις». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, να θυμάσαι ότι και το ταίρι σου έχει… ανάλογα δικαιώματα!

 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στον Λέοντα σε καλεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια συλλογική προσπάθεια ρισκάροντας ανάμεσα στα εύσημα μιας νίκης και τις ευθύνες μιας ήττας. Και για να στεφθούν με επιτυχία οι προσπάθειες σου ίσως πρέπει να καταφύγεις σε μια δοκιμασμένη συνταγή του παρελθόντος, η οποία μπορεί και σήμερα να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επιπλέον ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες αναταράξεις στα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Με την Σελήνη στον Κριό οι σχέσεις σου χαρακτηρίζονται από συχνές διακυμάνσεις αλλά δεν υπάρχει λόγος ούτε να ανησυχείς, ούτε να… πανηγυρίζεις, αφού πολλά από αυτά που συμβαίνουν σήμερα, δεν θα ισχύουν αύριο.

 

 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Με τον Ήλιο στον Λέοντα και τον Άρη στο ζώδιο σου, ο ρόλος σου σε μια «καυτή» υπόθεση γίνεται κομβικός κι ίσως χρειαστεί να… σπάσεις πολλά αυγά για να γίνει η «ομελέτα» σου. Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν εξαρτάται μόνον από τους δικούς σου χειρισμούς αλλά και από την υποστήριξη που θα λάβεις –ή όχι- από έναν ισχυρό παράγοντα. Όσο «ηρωικός» κι αν θες να είσαι, χωρίς τις κατάλληλες «πλάτες» δεν… πας πουθενά!

Ερωτικά
Με το συναίσθημα-χείμαρρο που διαθέτεις σε αυτήν την φάση μπορείς να… αναστήσεις και «πεθαμένους», από την άλλη πλευρά όμως είναι πολύ εύκολο να «πνίξεις» και τον άνθρωπο που αγαπάς, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί.

 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να αναδείξει ίντριγκες και κρυφές έχθρες, ίσως μάλιστα να «καθηλωθείς» από μια έντονη συναισθηματική φόρτιση. Όμως το ζητούμενο δεν είναι να υποφέρεις αλλά να θεραπεύσεις το κακό από όπου κι αν προέρχεται. Παράλληλα, ο Δίας στην Παρθένο σου δίνει το δικαίωμα να ελπίζεις σε κάτι πολύ μεγάλο στον επαγγελματικό τομέα και η αλήθεια είναι πώς όλα είναι υπέρ σου, αρκεί να μην «κάψεις» πρόωρα τα «χαρτιά» σου.

Ερωτικά
Το παρελθόν σε κυνηγά, κάτι βέβαια που μπορεί να έχει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές πτυχές, ειδικά στον σεξουαλικό τομέα, όπου ίσως διαπιστώσεις ότι κάποια πράγματα που βίωσες παλαιότερα, σε καθορίζουν ακόμη.

 sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, ενδέχεται όμως στα πλαίσια της να συμβούν και πράγματα που θα σε εκνευρίσουν ή θα σε βρουν απέναντι τους. Μπορεί ακόμη να προκύψει μια έντονη διαφωνία για ένα οικονομικό ζήτημα, με ένα φίλο ή μια φίλη, ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα παλιό θέμα που ξαναβγαίνει στον «αφρό». Παράλληλα όμως ενδέχεται να παραλάβεις κι ένα πολύτιμο «πακέτο»!

Ερωτικά
Η ανάμιξη σου σε έναν κύκλο «παλιόφιλων», μπορεί να φέρει… αποτελέσματα και στην προσωπική σου ζωή, αφού ενδέχεται να αναθερμάνεις την σχέση σου με ένα πρόσωπο, με το οποίο κάποτε υπήρξε ένας ανεκπλήρωτος ή «μισός» έρωτας.

 sign_zodiac_11_idroxoos

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ανταγωνισμούς αλλά και σχέδια του παρελθόντος, με σκοπό να δοθούν οι αναγκαίες διέξοδοι. Παράλληλα όμως ευνοεί και την άμεση επίτευξη ενός στόχου, που έδειχνε δύσκολος. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Λέοντα σε θέλει «ετοιμοπόλεμο», σε ζητήματα συνεργασιών, είτε για να αρπάξεις μια μοναδική ευκαιρία, είτε για να αμυνθείς απέναντι σε απαιτήσεις που σε ξεπερνούν.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντι σου, προσθέτει την λάμψη που χρειάζεσαι, φαίνεται όμως ότι βιάζεσαι για να γίνουν κάποια πράγματα που σίγουρα θέλουν τον χρόνο τους. Έτσι δεν αποκλείεται μια αρχικά «ευοίωνη» κατάσταση να «γυρίσει» σε… καυγαδάκι!

 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα σου ζητά να παρέμβεις σε ένα εργασιακό ζήτημα, αφού ακόμη κι αν για την ώρα οι εξελίξεις δεν σε αφορούν προσωπικά, δεν θα αργήσει να γίνει κι αυτό! Ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα θέμα με νομικές διαστάσεις αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να ανατρέξεις στο παρελθόν, αναζητώντας δοκιμασμένες λύσεις και εφαρμογές. Παράλληλα, ίσως υπάρξει μια έντονη αλλά παροδική ενόχληση στην υγεία σου.

Ερωτικά
Όταν το παρόν δεν έχει να σου προσφέρει κάτι που να σε συγκινεί ιδιαίτερα, τότε το παρελθόν είναι μια… κάποια λύση, μόνο που στην δική σου περίπτωση μια τέτοια εξέλιξη μπορεί να λάβει έντονες διαστάσεις με πολλά «πάνω-κάτω»!

 

 

 

Πηγή: http://www.astrology.gr/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

SHARE
Previous articleΗ Βροχη Μετεωριτων αναμενεται να ειναι το πιο μαγικο πραγμα που θα δουμε φετος το Καλοκαιρι!!!
Next articleLC by LAMPROU CHRISTINA
Πένυ Λεβαντή
Λίγα λόγια για μένα από εμένα. Γεννήθηκα 28 Απρίλη του '74, άνοιξη, έτσι εξηγείται ότι έγινε η λατρεμένη μου εποχή. Ταύρος στο ζώδιο... ταύρος σε όλα μου! Στη ζωή μου επικρατεί πολύ πάθος... Ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά, παθιάζομαι και δίνομαι, ειδικά σε ότι αγαπώ… και αγαπώ πολύ! Μου αρέσει η καλοπέραση, η πολυτέλεια, η θάλασσα, τα γρήγορα αυτοκίνητα, το καλό φαγητό... παρεμπιπτόντως μαγειρεύω εξαιρετικά από 12 ετών και φυσικά μαγειρεύω τα πάντα... είμαι σίγουρη ότι αν το είχα σπουδάσει τελικά σίγουρα θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, μπορεί και δίπλα στη Μενεγάκη! Είμαι υπομονετική, επίμονη (όπως έλεγε μια θεία μου κάποτε..."να έχεις υπομουνιή και επιμουνιή"), ρομαντική, πεισματάρα, ειλικρινής, πιστή, αστεία, χαμογελαστή και πολύ θετικός άνθρωπος. Το μότο μου είναι πως "ό,τι γίνεται στη ζωή μας καλό ή κακό πάντα υπάρχει κάποιος λόγος... και στο τέλος είναι πάντα για καλό μας". Επίσης είμαι αγχώδης και μιλάω δυνατά... αυτά τα λένε οι κόρες μου, βέβαια λένε και πολλά άλλα… να λέμε και τα στραβά μας. Είπα κόρες και πρέπει να σας εξηγήσω... παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια με τον ίδιο ήρωα άντρα ακόμα... ευλογημένη και ευτυχισμένη με δυο υπέροχες και πανέμορφες κόρες που είναι ότι ωραιότερο έχω δημιουργήσει στη ζωή μου και δεν τις αλλάζω ούτε με όλα τα χρυσάφια του κόσμου. Η Γωγώ μου (ο ήλιος μου, ξανθιά γαλανομάτα), 17 χρονών και η Όλγα μου, 16 χρονών, (το φεγγάρι μου, το πιο γλυκό μελαχρινάκι με 2 μέτρα βλεφαρίδες). Σπούδασα οικονομία και διοίκηση επιχειρήσεων, τμήμα λογιστικής, μουσική, πιάνο. Έχω εργαστεί σε δημόσιες σχέσεις, καλλυντικά, διαδικτυακά περιοδικά, ασχολούμαι με τα κοινά και είμαι μέλος αρκετών συλλόγων. Καταπιάνομαι με οτιδήποτε μπορώ να προσφέρω και να φανώ χρήσιμη κυρίως σε παιδιά, σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, φτιάχνω κοσμήματα, γράφω, χορεύω και κάνω ένα σωρό άλλα… να μη σας πρήζω. Το τελευταίο μου λατρεμένο δημιούργημα είναι το PENYPENY.GR! Είναι κομμάτι από την ψυχή μου... και ελπίζω να χωρέσει όλα όσα αγαπώ, ονειρεύομαι και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας!