Η Βροχη Μετεωριτων αναμενεται να ειναι το πιο μαγικο πραγμα που θα δουμε φετος το Καλοκαιρι!!!

Η Βροχή Μετεωριτών αναμένεται να είναι το πιό μαγικό πράγμα που θα δούμε φέτος το Καλοκαίρι!!! Δείτε πότε θα γίνει!!!

Όλοι αγαπούν τα αστρονομικά φαινόμενα, ειδικά την βροχή μετεωριτών. Το φαινόμενο ονομάζεται βροχή των Περσίδων, έγινε γνωστό το 1992 και θα ξανασυμβεί μόνο μία ακόμη φορά το 2026.

Ο ουρανός άρχισε να πέφτει από τις 17 Ιουλίου και θα μπορείτε να δείτε αυτό το θαύμα μέχρι τις 24 Αυγούστου. Η καλύτερη στιγμή για να παρατηρήσετε αυτό το απίθανο αστρονομικό φαινόμενο είναι από τις 11 μέχρι τις 13 Αυγούστου.

Ο λόγος που αυτές οι ημερομηνίες θεωρούνται ιδανικές είναι γιατί το εργαστήριο αεριοπροώθησης της NASA υπολόγισε ότι θα είναι ορατοί περίπου 100 μετεωρίτες την ώρα. Αν δεν έχετε κάποιο σχέδιο ή θέλετε να κάνετε σχέδια με την οικογένεια και τους φίλους σας, αυτή είναι η τέλεια περίσταση.

Η Βροχή Μετεωριτών αναμένεται να είναι το ΠΙΟ μαγικό πράγμα που θα δούμε φέτος το Καλοκαίρι!

Ένας καλός τρόπος να προετοιμαστείτε είναι να βρείτε μια απομακρυσμένη τοποθεσία, χωρίς φωτορύπανση στον ουρανό. Στο σκοτάδι θα δείτε τα αστέρια να πέφτουν καλύτερα. Ευτυχώς, δεν θα χρειαστείτε τηλεσκόπιο αφού είναι ορατά με γυμνό μάτι. Μπορείτε να πάρετε μαζί σας σνακ και μια κουβέρτα για να χουχουλιάσετε με τους αγαπημένους σας.

Η Βροχή Μετεωριτών αναμένεται να είναι το ΠΙΟ μαγικό πράγμα που θα δούμε φέτος το Καλοκαίρι!

Αναμένεται να είναι το πιο ζωντανό και όμορφο θέαμα. Ο λόγος για τον οποίο μπορούμε να δούμε τα αστέρια να πέφτουν είναι επειδή ένας κομήτης διασκορπίζει θραύσματα στην ατμόσφαιρα μας. Τα θραύσματα αυτά γυρνάνε γύρω από την Γη λόγω της δύναμης της βαρύτητας με ταχύτητα 160.000 χιλιόμετρα την ώρα, η οποία τα καίει και δημιουργεί μια μικρή λάμψη πριν διαλυθούν στον αέρα.

Η Βροχή Μετεωριτών αναμένεται να είναι το ΠΙΟ μαγικό πράγμα που θα δούμε φέτος το Καλοκαίρι!

Μην ξεχνάτε ότι αυτό το φαινόμενο θα συμβεί ξανά σε 10 χρόνια γι’αυτό καλό θα ήταν να μην το χάσετε. Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με το φαινόμενο των Περσίδων είναι ότι τα αστέρια που βλέπουμε στον ουρανό να πλησιάζουν την Γη είναι απλά απομεινάρια του ίδιου το κομήτη.

newsone.gr

Save

SHARE
Previous articleΟι ωραιοτερες φωτογραφιες σκυλων που ειδατε ποτε
Next articleLC by LAMPROU CHRISTINA
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!