ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Λέοντα σε καλεί να εξαντλήσεις τα αποθέματα της λογικής σου, κατατάσσοντας και αξιολογώντας το πλήθος των νέων δεδομένων στην ζωή σου, είτε αυτά έχουν να κάνουν με πρόσωπα, είτε με καταστάσεις ή ενδιαφέροντα. Επιπλέον, καθιστά την χρήση της τεχνολογίας μια ικανή και αναγκαία συνθήκη ώστε να δώσεις στις δημιουργικότητά σου μια πρακτική αξία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο «απογειώνει» την έμπνευσή σου και ενισχύει τα ανθρωπιστικά σου συναισθήματα.

 

Ερωτικά

Σήμερα μπορεί να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε μια «πολλά υποσχόμενη» αλλά εξαιρετικά ασαφή ως προς το μέλλον της επιλογή και σε μια άλλη που μπορεί να φέρνει μαζί της την προοπτική μιας επαγγελματικής συνεργασίας αλλά… δεν σε «εξιτάρει»!

sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε ωθεί να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον, κάτι που θα σε εμψυχώσει, ανεξάρτητα με το πόσο «ρεαλιστικά» είναι τα σχέδια σου. Επιπλέον σε καλεί να εξωραΐσεις τον χώρο σου δημιουργώντας εκείνη την «ατμόσφαιρα» που θα σε φέρει πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο, σου συνιστά να μην προσπεράσεις κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες αφού είναι καταλυτικές για την λειτουργικότητα των πραγμάτων.

 

Ερωτικά

Ο Άρης στον Σκορπιό και ο Δίας στην Παρθένο ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βρεθείς σε μια εξαιρετικά «καυτή» κατάσταση, που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς με την συνήθη μετριοπάθεια σου. Κι αν φοβάσαι μήπως «καείς» είναι προτιμότερο να απέχεις.

sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Ερμής στον Λέοντα ενισχύει τις τάσεις σου για μια λογική επεξεργασία των πραγμάτων, ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας δεν αποκλείεται να διεκπεραιώσεις μια σειρά από ζητήματα τεχνικής φύσεως ή να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου σε σχέση με τα επαγγελματικά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σε καλεί να «χωρέσεις» στην καθημερινότητα σου και κάποια ενδιαφέροντα καλλιτεχνικής φύσεως ή την ανάγκη σου να έρθεις πιο κοντά στο «Θείο».

 

Ερωτικά

Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται περισσότερο σε γνωριμίες «γενικού χαρακτήρα», που δεν έχουν απαραίτητα μια πιο προσωπική χροιά. Ίσως όμως να μάθεις πολλά για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μέσα από επικοινωνιακές «καραμπόλες»!

sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει στην τακτοποίηση θεμάτων που σχετίζονται με τα οικονομικά σου κι ίσως κατά την διάρκεια της ημέρας να «μπλεχτείς» με ‘ένα πλήθος γραφειοκρατικών λεπτομερειών που θα σε κουράσουν. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο ενισχύει την προθυμία σου να βοηθήσεις κόσμο χωρίς να λάβεις ανταλλάγματα, δεν αποκλείεται όμως να λάβεις κι εσύ ένα «Θείο» δώρο.

 

Ερωτικά

Ο Άρης στον Σκορπιό σε κρατά «δέσμιο/α» στον αστερισμό των έντονων συγκινήσεων και κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν έχει νόημα να προσπαθείς να ελέγξεις τα πράγματα με την λογική σου. Ζήσε λοιπόν αυτό που σου προσφέρεται κι ύστερα… βλέπεις!

sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιο σου τονίζει την ανάγκη σου να διαμορφώσεις ένα πιο λειτουργικό περιβάλλον στην ζωή σου, κάτι που για να γίνει θα απαιτηθεί η προσήλωση σου σε τεχνικά κυρίως θέματα ή σε λεπτομέρειες για τις οποίες μπορεί να χρειαστεί και η συνδρομή κάποιων ειδικών. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, ενισχύει τις καλλιτεχνικές τάσεις σου αλλά και την επιθυμία σου να ευχαριστήσεις με κάθε τρόπο τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

 

Ερωτικά

Η πρόσβαση σου στις καρδιές των άλλων είναι περίπου δεδομένη, το ίδιο και η διάθεση σου να προσφέρεις ότι το καλύτερο στον άνθρωπο που αγαπάς, αν όμως ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, πρόσεξε μήπως τελικά «μπλέξεις» σε προβληματικές καταστάσεις.

sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις «αχαρτογράφητες» περιοχές της ζωής σου κι εδώ είναι που η χρήση της λογικής μπορεί να κάνει… θαύματα! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μια σειρά από λεπτομέρειες στον επαγγελματικό αλλά και τον οικονομικό τομέα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σε καλεί να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο για την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

 

Ερωτικά

Μπορείς βέβαια να ονειρεύεσαι ότι το καλύτερο για σένα, όλο αυτό το «ταξίδεμα» όμως δεν πρόκειται να σε οδηγήσει άμεσα στην «γη της επαγγελίας σου». Απλά σου δίνει την ενέργεια και το κουράγιο να συνεχίσεις τον δρόμο σου μέχρι να την… βρεις!

 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα «πασχίζουν» για την διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου κι από ότι φαίνεται θα κληθείς να διαχειριστείς δύο τύπους γνωριμιών. Ο πρώτος σχετίζεται με «ανθρώπους της δουλειάς» που «πατάνε γερά τα πόδια τους στην γη», ενώ ο δεύτερος με άτομα που «ξέρουν» να ονειρεύονται και να υπερβαίνουν τις «ασχήμιες» της καθημερινότητας. Φυσικά και οι δύο τύποι είναι χρήσιμοι για να κάνεις τις… συνθέσεις σου, βρίσκοντας την μέση οδό!

 

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, δεν υπάρχει τίποτε το καλύτερο για σένα από το να ενταχθείς σε μια παρέα, «κόβοντας κίνηση» για πρόσωπα και καταστάσεις και χωρίς φυσικά να κλείσεις οποιαδήποτε «πόρτα». Ωστόσο άσε στους άλλους το «μάδημα της μαργαρίτας»!

 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η ημέρα μπορεί να έχει αυξημένες απαιτήσεις, ιδιαίτερα σε σχέση με τρέχοντα επαγγελματικά ζητήματα που αναζητούν την λύση τους. Εδώ ο Ερμής στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία, αρκεί να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες του μυαλού σου. Παράλληλα όμως η «συντοπίτισσά» του Αφροδίτη σε καλεί να καλλιεργήσεις και τις αισθητικές σου αναζητήσεις, προσδίδοντας μια πιο «αιθέρια» πτυχή στην καθημερινότητά σου.

 

Ερωτικά

Σήμερα μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που δείχνει να συγκεντρώνει όλα αυτά που θα ήθελες κι ακόμη περισσότερα, τελικά όμως η πραγματικότητα μπορεί να αποδειχθεί αρκετά σκληρή για τα… όνειρα σου! Δες το λοιπόν σαν μια «άσκηση φαντασίας-ευτυχίας».

 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Λέοντα τονίζει το ενδιαφέρον σου για τεχνικά ή επιστημονικά θέματα κι είναι πιθανό να προχωρήσεις σε συγκεκριμένες εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να διαπιστώσεις στην πράξη τις ικανότητές σου. Επιπλέον ενισχύει τις πιθανότητες για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο φροντίζει και για την ψυχαγωγία σου, ιδιαίτερα μέσα από δρώμενα καλλιτεχνικού χαρακτήρα.

 

Ερωτικά

Μια συνάντηση επαγγελματικού χαρακτήρα μπορεί να σου… ανοίξει την όρεξη για κάτι περισσότερο, πριν όμως προχωρήσεις καλό είναι να σκεφτείς το κατά πόσον μπορείς να «αντέξεις» μια σχέση που κινείται αποκλειστικά στα πλαίσια της εξυπηρέτησης αμοιβαίων συμφερόντων.

 sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει θετικά στην αναμόρφωση του προσωπικού σου χώρου και στον εμπλουτισμό του με συσκευές που θα κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, μπορεί να δρομολογηθεί μια περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο φροντίζει όχι μόνον να μην σου λείψει τίποτα αλλά και να απολαύσεις κάποιες από τις «πολυτέλειες» που πάντα επιθυμούσες.

 

Ερωτικά

Σε αυτήν την φάση φαίνεται να αποκτά προτεραιότητα η κάλυψη των σεξουαλικών σου αναγκών κι αν το επιθυμείς θα έχεις τις ευκαιρίες που σου αξίζουν. Όσο για τις προοπτικές μιας «πλήρους» σχέσης, δεν είναι μεν ανύπαρκτες αλλά ούτε και… πιθανές!

 sign_zodiac_11_idroxoos

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Λέοντα συμβάλλει θετικά στην εξομάλυνση των όποιων εντάσεων ή αντιθέσεων στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, «αποκρύπτοντας» κάθε τι το ενοχλητικό, αν όμως σου «τάξουν» κάτι υλικό, μην το… πολυπιστέψεις! Σε πιο πρακτικούς ρυθμούς κινείται ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο, που θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις μια σειρά από τεχνικές λεπτομέρειες αλλά και να συζητήσεις με ειδικούς για την αρτιότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων σου.

 

Ερωτικά

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο με τις διανοητικές σου αρετές, θέτοντας τις βάσεις για μια… άκρως «εγκεφαλική» σχέση. Αν μάλιστα προσθέσεις και λίγο «παραμύθιασμα», τα πράγματα σε πρώτη φάση μπορεί να εξελιχθούν ιδανικά για σένα.

 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Λέοντα αναμένεται να προσδώσει μια πιο «ονειρική» χροιά στην καθημερινότητά σου κάτι που σίγουρα θα σε βοηθήσει να νιώσεις ευτυχέστερος/η αλλά επιπλέον μπορεί να αποδώσει εμπνεύσεις και καρπούς στις καλλιτεχνικές σου αναζητήσεις ή σε σχέση με δράσεις ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο θα αποπειραθεί να σε «προσγειώσει» στον πραγματικό κόσμο των οικονομικών και εργασιακών αναγκαιοτήτων.

 

Ερωτικά

Ο Δίας στην Παρθένο εξακολουθεί να υποστηρίζει τις επί προσωπικού αναζητήσεις σου κι αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο μπορείς να το συναντήσεις είτε στον χώρο της εργασίας σου, είτε σε ένα πρόσωπο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του. Σίγουρα όμως θα ακολουθήσουν κι άλλες ευκαιρίες.

 

 

 

Πηγή: http://www.astrology.gr/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

SHARE
Previous articleΒΡΑΔΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΝΤΥΣΙΜΟ: 22 IN STYLE ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Next articleΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ
Πένυ Λεβαντή
Λίγα λόγια για μένα από εμένα. Γεννήθηκα 28 Απρίλη του '74, άνοιξη, έτσι εξηγείται ότι έγινε η λατρεμένη μου εποχή. Ταύρος στο ζώδιο... ταύρος σε όλα μου! Στη ζωή μου επικρατεί πολύ πάθος... Ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά, παθιάζομαι και δίνομαι, ειδικά σε ότι αγαπώ… και αγαπώ πολύ! Μου αρέσει η καλοπέραση, η πολυτέλεια, η θάλασσα, τα γρήγορα αυτοκίνητα, το καλό φαγητό... παρεμπιπτόντως μαγειρεύω εξαιρετικά από 12 ετών και φυσικά μαγειρεύω τα πάντα... είμαι σίγουρη ότι αν το είχα σπουδάσει τελικά σίγουρα θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, μπορεί και δίπλα στη Μενεγάκη! Είμαι υπομονετική, επίμονη (όπως έλεγε μια θεία μου κάποτε..."να έχεις υπομουνιή και επιμουνιή"), ρομαντική, πεισματάρα, ειλικρινής, πιστή, αστεία, χαμογελαστή και πολύ θετικός άνθρωπος. Το μότο μου είναι πως "ό,τι γίνεται στη ζωή μας καλό ή κακό πάντα υπάρχει κάποιος λόγος... και στο τέλος είναι πάντα για καλό μας". Επίσης είμαι αγχώδης και μιλάω δυνατά... αυτά τα λένε οι κόρες μου, βέβαια λένε και πολλά άλλα… να λέμε και τα στραβά μας. Είπα κόρες και πρέπει να σας εξηγήσω... παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια με τον ίδιο ήρωα άντρα ακόμα... ευλογημένη και ευτυχισμένη με δυο υπέροχες και πανέμορφες κόρες που είναι ότι ωραιότερο έχω δημιουργήσει στη ζωή μου και δεν τις αλλάζω ούτε με όλα τα χρυσάφια του κόσμου. Η Γωγώ μου (ο ήλιος μου, ξανθιά γαλανομάτα), 17 χρονών και η Όλγα μου, 16 χρονών, (το φεγγάρι μου, το πιο γλυκό μελαχρινάκι με 2 μέτρα βλεφαρίδες). Σπούδασα οικονομία και διοίκηση επιχειρήσεων, τμήμα λογιστικής, μουσική, πιάνο. Έχω εργαστεί σε δημόσιες σχέσεις, καλλυντικά, διαδικτυακά περιοδικά, ασχολούμαι με τα κοινά και είμαι μέλος αρκετών συλλόγων. Καταπιάνομαι με οτιδήποτε μπορώ να προσφέρω και να φανώ χρήσιμη κυρίως σε παιδιά, σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, φτιάχνω κοσμήματα, γράφω, χορεύω και κάνω ένα σωρό άλλα… να μη σας πρήζω. Το τελευταίο μου λατρεμένο δημιούργημα είναι το PENYPENY.GR! Είναι κομμάτι από την ψυχή μου... και ελπίζω να χωρέσει όλα όσα αγαπώ, ονειρεύομαι και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας!