Κυριακή 16 Ιουλίου στα decks του La Reina θα βρίσκεται ο Dj και παραγωγός C.Tod by HITfm 103,5!!!

Αυτή την Κυριακή 16 Ιουλίου στα decks του La Reina θα βρίσκεται ο dj και παραγωγός C.TOD!

Ο C.TOD είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους djs, ο οποίος κάνει αισθητή την παρουσία του στην house μουσική σκηνή. Κατά το παρελθόν τον έχουμε δεί σε ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού με αρκετές εμφανίσεις στα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας φορώντας μία μάσκα μονόκερου.

Το 2015 κυκλοφόρησε το τραγούδι με τίτλο “Light to Dark”, το οποίο πρωταγωνίστησε στα περισσότερα ραδιόφωνα της house σκηνής. Η συγκεκριμένη παραγωγή συνοδεύεται από ένα video clip με ιδιαίτερο σενάριο, το οποίο επιμελήθηκε ο ίδιος.
https://www.youtube.com/watch?v=e-Ox7JocUlI

Μια ακόμα παραγωγή από τον “μονόκερο” της house.
https://www.youtube.com/watch?v=UJ7G6aUBl88

Το Who is Who του C.Tod

C.TOD was born and grown up in Athens/Greece. He successfully studied “Computer Science” but his passion for the music never gone. His first hearing range as a child was in the early 90’s, in a decade that House Music had already originated. He has been galvanized by that kind of music scene since 2008 and has also been a DJ since 2005. In the following 4 years he gets experience by other Djs and by playing in clubs and private parties in Athens, with his only motivation: the love for good music. The years 2009 until 2014, he started doing Radio Shows, as an attempt to spread the music he loves and try his skills as a radio producer… Now he continues DJing all over Greece, gaining a large audience in Athens city. At the year 2014, he putted his little stone to the music world, by starting his own music production.

Contact info:
[icon name=”envelope-o” class=”” unprefixed_class=””] info@ctod.gr
[icon name=”facebook” class=”” unprefixed_class=””] https://www.facebook.com/ctodmusic/
[icon name=”mixcloud” class=”” unprefixed_class=””] https://www.mixcloud.com/CTod/

Save

Save

Save

Previous articleΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 15 IOYΛIOY 2017
Next articleΠροβλέψεις ζωδίων του Σαββατοκύριακου από την αστρολόγο μας Φαίδρα Θεολόγη !!!
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!