Προβλέψεις ζωδίων του Σαββατοκύριακου από την αστρολόγο μας Φαίδρα Θεολόγη !!!

H Ενέργεια του Σαββατοκύριακου
Μπορεί ορισμένα Σαββατοκύριακα να θέλουμε να χαλαρώσουμε, να ξεκουραστούμε και να μείνουμε σπίτι, μα αυτό το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουλίου δεν είναι ένα από αυτά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, θέση που μας κάνει ενεργητικούς. Θέλουμε να βγούμε έξω, να διασκεδάσουμε, να κουνηθούμε, να περπατήσουμε και να πάμε παραλία! Και ναι, αυτό ισχύει ανεξάρτητα του ζωδίου σου.
Ωραία όλα αυτά, αλλά χρειάζεται να προσέξουμε γιατί τείνουμε αυτές τις ημέρες να ενθουσιαζόμαστε υπέρ του δέοντος. Ο υπερβολικός ενθουσιασμός από μόνος του δεν αποτελεί πρόβλημα, αυτό έρχεται όταν ανυπομονούμε και δρούμε παρορμητικά. Τότε, και λόγω του τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης με τον Ουρανό, δημιουργούνται εύκολα απρόβλεπτα γεγονότα και… ατυχηματάκια. Κι επειδή η Σελήνη στον Κριό από μόνη της έχει αρκετά φλογερό ταπεραμέντο, δεν βοηθά την όλη κατάσταση και μπορεί και να καούμε.
Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε δυο φορές πριν πάρουμε κάποια απόφαση. Πριν ξοδέψουμε μιας εβδομάδας μισθό σε ένα βράδυ – λέω εγώ τώρα – (ο υπερκαταναλωτισμός είναι παρόν στην ενέργεια του Σαββατοκύριακου), πριν φύγουμε για ένα αυθόρμητο ταξίδι μες τη νύχτα ή πριν βιαστούμε να δηλώσουμε ερωτευμένοι κεραυνοβόλα με τη τελευταία γνωριμία. Ευτυχώς το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία το οποίο μας επηρεάζει ήδη από την Πέμπτη προσφέρει καλή αντίληψη, βοηθά την αναζωογόνηση των σχέσεων ενώ προσφέρει επιπλέον ευκαιρίες για φλερτ στα μπαράκια ή στις ξαπλώστρες για τους αδέσμευτους.
Το σαββατοκύριακο ευνοεί όλα τα ζώδια, αλλά κυρίως της Φωτιάς (Κριούς – Λέοντες – Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι – Ζυγοί – Υδροχόοι). Αξέχαστα δύναται επίσης να περάσουν Ιχθύες, Παρθένοι και Καρκίνοι – ακούτε;. Οι Σκορπιοί αποτελείτε εξαίρεση (κάτι που συνηθίζετε) και μπορείτε να φύγετε οποιαδήποτε στιγμή απροειδοποίητα ή μη για ταξιδάκι – το χρειάζεστε άλλωστε. Όσο για τους Αιγόκερους και τους Ταύρους, το μόνο που σας σταματά από το να ευχαριστηθείτε το τέλος της εβδομάδας (αν κάτι το κάνει) είναι το μυαλό σας. Βάλε την αγαπημένη σου μουσική, φόρεσε το πιο αέρινο Καλοκαιρινό σου συνολάκι πάνω από το μαγιό κι επέτρεψε στον εαυτό σου να απολαύσει τη δροσιά με κάθε ευκαιρία. Είτε αυτή ονομάζεται θάλασσα, είτε ποτάκι ή ακόμα κι αν είναι εκείνος ο άνθρωπος που σε κάνει να ξεχνάς τον καύσωνα έξω γιατί σε ζεσταίνει μέσα – στη καρδιά.

Αγάπη και Φως,

Αστρολόγος
Φαίδρα Θεολόγη

Previous articleΚυριακή 16 Ιουλίου στα decks του La Reina θα βρίσκεται ο Dj και παραγωγός C.Tod by HITfm 103,5!!!
Next article“7 ΧΡΟΝΙΑ FASHION EROTOKRITOS FABRICS”
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!