Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αγαπημένη μας αστρολόγο Φαίδρα Θεολόγη !!!

Καλή εβδομάδα!

Διάβασε περισσότερα αστρολογικά άρθρα στο https://astrologyhat.com

Πολλοί αναρωτιέστε για το πότε ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, θα σας ευνοήσει. Εεεε λοιπόν, η εβδομάδα που θα σας πω «ΤΩΡΑ», έφτασε. Ο Δίας (δες περισσότερα για τον Δία ορθόδρομο εδώ: https://astrologyhat.com/dias-orthi-poreia-2017/) σχηματίζει μια ευχάριστη όψη τριγώνου με την Αφροδίτη κι ευνοούν μαζί οι δυο πλανήτες όλα τα ζώδια, αλλά ειδικότερα Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους, Λέοντες, Αιγόκερους (ιδίως επαγγελματικά) και Τοξότες. Αξίζει όμως να θυμόμαστε πως ο Δίας δε κάνει άρση εμποδίων. Προβλήματα θα εξακολουθούν να υπάρχουν μα με τον Δία, όσο κανείς προσπαθεί, θα μπορεί να τα λύνει ευκολότερα. Η όψη αυτή θα βοηθήσει και στον ερωτικό τομέα. Τι να κάνουμε; ο Ιούλιος ζητάει την ερωτική διάθεση και οι πλανήτες υπακούν.

Μεγάλο αστρολογικό νέο της εβδομάδας είναι πως την Πέμπτη ο Άρης περνάει στον Λέοντα και άρα τα ζώδια που ανέφερα παραπάνω + οι Κριοί θα αισθανθούν περισσότερο το Καλοκαίρι. Ο Άρης φέρνει παιχνίδι, ξεγνοιασιά, ταξίδια και έρωτα.

Τέλος, τη Κυριακή συμβαίνει η Νέα Σελήνη του Ιουλίου στο ζώδιο του Λέοντα επίσης. Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα και αφορά ιδίως τα Λιοντάρια, τους Ζυγούς, τους Σκορπιούς, τους Κριούς και τους Αιγόκερους. Μέσα στην εβδομάδα θα ανέβει άρθρο στο astrologyhat.com το οποίο θα εξηγεί λεπτομερώς την ενέργεια της Νέας Σελήνης και το πώς θα μας επηρεάσει. Πάντως, να σας πω ότι καθώς συμπίπτει με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, για αρκετούς το Καλοκαίρι τώρα ξεκινά.

Τα υδάτινα ζώδια, δηλαδή Καρκίνοι, Σκορπιοί και οι Ιχθύες έχουν μπροστά τους μια εβδομάδα – πρόκληση οικονομικά, επαγγελματικά και γενικώς με θέματα που κανείς δε θέλει να ασχολείται με τέτοια ζέστη που ο νους είναι στις βουτιές. Το σώμα γιατί δεν ακολουθεί;

Οι Ταύροι είναι πιο δύσκολη περίπτωση καθώς ενώ προσπαθούν να παραμένουν αισιόδοξοι, χρειάζονται πολύ καλό προγραμματισμό των οικονομικών – οι σπατάλες καραδοκούν. Ο Άρης στον Λέοντα δεν είναι τα καλύτερα νέα για εσάς καθώς σας φέρνει σε επαφή με το παρελθόν που είναι παρελθόν για κάποιο λόγο… Ευτυχώς το Τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ό,τι κι αν συμβαίνει διατηρεί τη Καλοκαιρινή διάθεση. Από πολλές απόψεις Ταύρε είσαι καλύτερα απ’ ότι ήσουν πέρυσι τέτοιες μέρες και αυτό φαίνεται!

Αν είσαι Παρθένος, συγνώμη που σε άφησα τελευταίο αλλά η εβδομάδα είναι αρκετά περίπλοκη να εξηγηθεί σε λίγες γραμμές. Πάντως να ξέρεις ότι η αντίληψή σου διαμορφώνει τη πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως αν σκέφτεσαι θετικά, θετικά πράγματα θα σου συμβαίνουν. Επίσης ο έρωτας δεν αποκλείεται να σου χτυπήσει τη πόρτα, ελπίζω να είσαι εκεί για να ανοίξεις ή έστω να ρωτήσεις «ποιος είναι».

Εγώ εύχομαι να περάσεις μια δροσερή και ευχάριστη εβδομάδα ανεξάρτητα το Ζώδιό σου. Οι πλανήτες πάντως τώρα βοηθούν πράγματι στο να συμβεί αυτό.

Αγάπη και Φως,
Φαίδρα Θεολόγη
www.astrologyhat.com

Save

Save

Previous articleΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 17 IOYΛIOY 2017
Next articleΡιζότο με γαρίδες και κολοκυθάκια
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!