Αρνείται να φορέσει προφυλακτικό; Μάθε τι να κάνεις!

Οι περισσότεροι άντρες πάντα διαμαρτύρονται για τα προφυλακτικά. Λένε ότι είναι άβολα, “σκοτώνουν” και διακόπτουν τις στύσεις τους. Άλλοι αισθάνονται ότι το να τους ζητηθεί να χρησιμοποιήσουν ένα προφυλακτικό υπονοεί την έλλειψη εμπιστοσύνης ή δυσπιστίας. Αν ο σύντροφός σας δεν δέχεται να φορέσει προφυλακτικό και χρησιμοποιεί  δικαιολογίες για να αποφύγει να φορέσει ένα, δεν είστε μόνες.

Τα προφυλακτικά μειώνουν δραστικά τόσο τον κίνδυνο μόλυνσης από μια σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ), όσο και την αποφυγή της εγκυμοσύνης, αλλά αξίζει να βρούμε έναν τρόπο να αλλάξουμε το μυαλό του συντρόφου σας. Ακολουθούν μερικές στρατηγικές που έχουν δοκιμαστεί με βάση το χρόνο και μπορεί να σας βοηθήσουν.


1ο  πλάνο

Πριν τα πράγματα αγριέψουν, θέστε κανόνες με το σύντροφό σας για τα ρίσκα που θέλετε να πάρετε και ποια μέτρα θα πάρετε για να προστατέψετε τον εαυτό σας και τον άλλον.

2ο Πάρτε το σωστό μέγεθος

Ένα προφυλακτικό δεν ταιριάζει σε όλους. Ευτυχώς τα προφυλακτικά κυκλοφορούν σε πολλά σχήματα, μεγέθη, χρώματα, γεύσεις, υφές και υλικά, έτσι οι πιθανότητες είναι αρκετά καλές που σίγουρα θα υπάρχει ένα στυλ που να ταιριάζει στις ανάγκες σας για άνετο και ευχάριστο σεξ. Ψυχολόγοι προτείνουν στους ανθρώπους να διερευνήσουν διαφορετικά είδη προφυλακτικών και λιπαντικών με τους συντρόφους τους για να βρουν το καλύτερο για αυτούς.

Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε προφυλακτικά που είναι ραβδωτά ή καρφωμένα για να αυξήσουν την τριβή και για τους δύο εταίρους.

3ο Προσαρμόστε τη διάθεσή σας

Η επιμονή στη χρήση προφυλακτικού αφορά όχι μόνο τη δική σας προστασία, αλλά και του συντρόφου σας. Το να ζητάς από έναν σύντροφο να φορέσει προφυλακτικό δεν είναι ένδειξη έλλειψης αγάπης, αλλά μια πραγματική έκφραση της τρυφερότητας που μοιράζεσαι.

4ο Κρατήστε το σε στύση

Μερικοί άνδρες δυσκολεύονται να διατηρήσουν τη στύση τους ενώ φορούν προφυλακτικό. Μερικές φορές είναι εξαιτίας ενός “κακού” προφυλακτικού, άλλες φορές είναι ψυχολογικό, σχετίζεται με τη σεξουαλική δυσλειτουργία ή προκαλείται από διαταραχή στύσης που σχετίζεται με το αλκοόλ ή το φάρμακο. Εάν η αλλαγή προφυλακτικών δεν επιλύσει το πρόβλημα, επισκεφθείτε το γιατρό σας.

5ο Να είστε πρακτικοί

Η διαδικασία του να βάλεις προφυλακτικό δε σημαίνει ότι θα διακόψει τη διασκέδαση. Κάντε ό, τι μπορείτε για να ελαχιστοποιήσετε τη διακοπή, για παράδειγμα κρατείστε μερικά προφυλακτικά στο εσωτερικό του χεριού σας.

Πηγήlifeme.gr
Previous articleΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 19 IOYΛIOY 2017
Next articleΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 20 IOYΛIOY 2017
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!