Γδυθείτε να φάμε : Το εστιατόριο γυμνιστών του Παρισιού είναι γεγονός !

Ένα διαφορετικό εστιατόριο άνοιξε εδώ και λίγες ημέρες στο Παρίσι (σε μια χώρα που γενικότερα φημίζεται για το laissez-faire στον γυμνισμό) και σε αυτό οι επισκέπτες καλούνται να απολαύσουν το φαγητό τους, χωρίς να φορούν τίποτα.

Το O’naturel δημιουργήθηκε με σκοπό να προσελκύσει (κυρίως) τις υπάρχουσες κοινότητες γυμνιστών αλλά και όλους όσοι ενδιαφέρονται να ζήσουν την εμπειρία ενός γεύματος χωρίς ρούχα. Αρχικά, ο πελάτης αφήνει τα ρούχα του στην γκαρνταρόμπα που βρίσκεται στην είσοδο, προτού προχωρήσει στα ενδότερα, δηλαδή στην κυρίως αίθουσα. Για ντροπαλούς γυμνιστές υπάρχει και η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν μια μικρή πετσέτα που καλύπτει τα επίμαχα σημεία.

 

Το εστιατόριο βρίσκεται στο 12ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας, στην rue de Gravelle και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 40 άτομα, με την υπηρεσία κρατήσεων να έχει ξεκινήσει ήδη τη λειτουργία της. Οι τιμές του ξεκινούν από τα €32/ πιάτο, υπάρχουν ωστόσο και οικονομικά μενού που περιλαμβάνουν ορεκτικό και γλυκό και δεν υπερβαίνουν τα €50.

Ο χώρος του εστιατορίου περιβάλλεται από παχιές, μαύρες κουρτίνες που κρατούν μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών. Ποιος άλλωστε θα ήθελε να τρώει το φουαγκρά του και κάποιος από το παράθυρο να κοιτάει το μόριο του;

Πηγήaskmen.gr
SHARE
Previous articleΚαθαροί και κλειστοί πόροι με αυτόν τον πανεύκολο τρόπο !
Next articleΣτιγμιότυπα από τον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, ρεπορτάζ του Penypeny.gr
Peny Peny

Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς!

Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο.

Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ.

Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί.

Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!