Είναι κατακόκκινο και δεν πρέπει να λείπει απο την ντουλάπα σου ! Τι είναι ?

Τα λευκά ankle boots ήταν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του προηγούμενου χειμώνα- και όπως όλα δείχνουν, παραμένουν in και stylish και φέτος.

Ωστόσο, το πρωταγωνιστικό χρώμα της φετινής σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα το κόκκινο σε όλες τις εκδοχές του, από total looks μέχρι αξεσουάρ και… παπούτσια.

Έτσι, ένα ζευγάρι κόκκινα μποτάκια αναβαθμίζει στιγμιαία το κάθε outfit και το κάνει πιο stylish και επίκαιρο από ποτέ.

Και παρ΄όλο που το κόκκινο μπορεί να σου φαίνεται ένα δύσκολο χρώμα, ένα statement ζευγάρι μπορεί να δώσει έναν cool και παιχνιδιάρικο αέρα σε ένα μονόχρωμο ντύσιμο ή και να αξιοποιηθεί στην τάση του colour blocking– αν έχεις διάθεση για πειραματισμό.

Πηγήmadamefigaro.gr
SHARE
Previous articleΣεξ & Αντιγήρανση : Πόσο και πως συνδέονται !
Next articleΚαθαροί και κλειστοί πόροι με αυτόν τον πανεύκολο τρόπο !
Peny Peny

Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς!

Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο.

Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ.

Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί.

Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!