Και ο χειμώνας θέλει το λευκό του.Ιδέες για κατάλευκα χειμερινά outfits !

To πιο καθαρό χρώμα στην παλέτα της μόδας, το λευκό, έχει έρθει για τα καλά στο fashion προσκήνιο τις τελευταίες σεζόν και όχι μονάχα το καλοκαίρι αλλά και ολόκληρο το έτος!

Οι fashionistas το επιλέγουν πολύ συχνά στα outfits τους είτε ως χρωματική λεπτομέρεια, είτε ως το βασικό χρώμα στα looks τους, δημιουργώντας έτσι ένα άκρως εντυπωσιακό total white look. Οff white, κρεμ, λευκό του πάγου, όλες οι αποχρώσεις του λευκού έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και των celebrities,που το επιλέγουν πολλές φορές στις εμφανίσεις τους. Αν θέλεις και εσύ να το βάλεις στην καθημερινότητά σου και τον χειμώνα, πάρε έμπνευση από τις παρακάτω celebrity εμφανίσεις.

Λευκό τον χειμώνα | 5 stars σού δείχνουν πως να το κάνεις σωστά:

 

Πηγήmissbloom.gr
Previous articleAudrey δεν είμαι , αλλά ένα Breakfast at Tiffany’s επιτέλους μπορώ να έχω !
Next articleΣταμάτης Γονίδης-Μάκης Δημάκης βάζουν φωτιά στον Βοτανικό! Αποκλειστικά στο PENYPENY.GR
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!