Ο μεγάλος νικητής του Versus X, ήταν ο Παρασκευάς Καβαλάρης ! Το PENYPENY.GR ήταν εκεί , υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας ! ! !

Τη δυνατή οκτάδα του Versus κατέκτησε χθες στο Σχηματάρι ο Παρασκευάς Καβαλάρης. Ο αθλητής του Glory Club που ήταν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά έφτασε στον τελικό με το έτερο φαβορί Γιώργο Πιστόπουλο, του Alexander Club Μαγούλας.

Ο Καβαλάρης πήρε την νίκη με απόφαση σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Να θυμίσουμε πως οι δύο μαχητές είχαν κοντραριστεί και στο ΕFS πριν από έναν χρόνο όταν είχε κερδίσει ξανά ο αθλητής του Μιχάλη Νικήτογλου.
Την ζώνη του Versus φόρεσε ο Καβαλάρης σε μία από τις καλύτερες οκτάδες που έχουν γίνει σε Ελληνικά event με ταλαντούχους αθλητές.
Mετά το παιχνίδι ο προπονητής του Πιστόπουλου, Κώστας Χαζαρίδης φάνηκε να έχει παράπονα γράφοντας το εξής:

«Κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθετε να σέβεστε την όλη προσπάθεια του αθλητή και όχι να την καταστρέφεται. Ο Γιώργος Πιστόπουλος μόλις 16 ετών έδειξε τι σημαίνει ψυχή και πείσμα( όπως κάθε φορά). Αυτά από εμένα».

Τα αποτελέσματα:

Ο κόσμος απόλαυσε ένα απο τα καλύτερα αθλητικά events που έχουν λάβει χώρα σε ελληνικό έδαφος και ομολογουμένως θαύμασαν την άψογη διοργάνωση των Μονομάχων Σχηματαρίου και του Κυρίου Γιώργου Θεολόγη !

Το Penypeny.gr υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας , συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις αλλά και τους διοργανωτές για αυτό το υπερ θέαμα  δράσης !

Previous articleΆλουστα μαλλιά : χτένισε τα εύκολα και κυρίως εντυπωσιακά !
Next articleΜαγειρεύουμε παστίτσιο λαχανικών με κρέμα μανιταριών !
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!