Ο Κώστας Ζησιάδης υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου, στο ψηφοδέλτιο “Επιμελητηριακή Συνεργασία”.

Ο Κώστας Ζησιάδης γεννήθηκε το 1978. Το 1999 , δημιούργησε την πρώτη του εταιρεία , «Ζησιάδης Γραφικές Τέχνες».

Η επιχείρηση αυτή με την ακούραστη προσωπική εργασία και φροντίδα γρήγορα εξελίχθηκε σε μία πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής στον χώρο των γραφικών τεχνών.

Η άριστη ποιότητα των πολυάριθμων προϊόντων και υπηρεσιών , η οργάνωση , η φιλική εξυπηρέτηση, η συνέπεια και οι προσιτές τιμές είναι οι κυριότεροι λόγοι που τον διέκριναν και ακόμη τον διακρίνουν ως επιχειρηματία.

Ταυτόχρονα , έγινε μέτοχος σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες ελληνικές μονάδες παραγωγικής εξειδίκευσης στην εκτύπωση ετικετών, την εταιρεία,” PERIGRAMMA”.

Το 2017  , θέτει Υποψηφιότητα στις Εκλογές του Επιμελητηρίου .Με πολύ διάθεση,όραμα και στόχους για κάτι καλύτερο,” σας καλώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις εκλογές του Επιμελητηρίου Χαλκίδας που θα διεξαχθούν στις 8-9-10 Δεκεμβρίου 2017 στο ψηφοδέλτιο Επιμελητηριακή Συνεργασία με επικεφαλής την Κυρία Αγιοστρατίτη Παρασκευή και τον κύριο Γεροντίτη Γιάννη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.”

“Σαν νέος , δημιουργικός και μάχιμος επιχειρηματίας θέλω και μπορώ να συνεισφέρω στην ενημέρωση και στην καλύτερη λειτουργία του κλάδου της μεταποίησης.”

 

SHARE
Previous articleΥπάρχει ενέργεια χωρίς καφείνη ; Ω , ναι !
Next articleΗρακλής Χαλκίδας – Ολυμπιακός για την 7η αγωνιστική της A1 Volleyleague
Peny Peny
Το Penypeny είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι 2πλο όπως η αρχή και το τέλος ή και αντίστροφα το τέλος και η αρχή. Και αν κάτι δεν πετύχει με τη μία φορά,υπάρχει και η δεύτερη. Η κακή και η καλή πλευρά της Πένυς. Γιατί μία φορά δε φτάνει….και θα το ξαναεπισκεφτείς! Γιατί το κάνω για τις δύο υπέροχες κόρες μου,για να γίνω το παράδειγμα τους.’Οπως υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μου ,όπως τις έλεγα μωρά. Γιατί διανύω τη 2η εικοσαετία μου.Γιατί όλα έχουν 2 όψεις…όπως τα νομίσματα. Γιατί σε μια σχέση χρειάζονται δύο.Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε”ένας άνθρωπος που έχει ένα γιατί να ζήσει,αντέχει κάθε πως”. Γιατί υπάρχει το καλό και το κακό,το άσπρο και το μαύρο,η γη και ο ουρανός,το αλάτι και το πιπέρι.Το αλάτι για να κάνει πιο νόστιμο το φαγητό και το πιπέρι πιο πικάντικο. Το Penypeny σου δίνει επιλογές,μέσα ή έξω.Peny και στο τετράγωνο με μαθηματικούς όρους.’Οπως τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή.Διαλέγεις τον κακοτράχηλο δρόμο ή τον καλό.Μπορείς να τον περπατήσεις με φλατ παπούτσια ή με τακούνια.Γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος.Γιατί το νούμερο 2 είναι καλύτερο από το νούμερο 1 όπως λέει και ένα άρθρο της PEPSI από μεγάλα στελέχη της ”η χαρά του να είσαι το Νο 2”.Γενικά το 2 μου αρέσει περισσσότερο από το 1 ,γιατί έχει καμπύλες όπως η γυναίκα.Γιατί υπάρχει η χαρούμενη και η λυπημένη Πένυ. Γιατί όταν διαβάζει μια γυναίκα το Penypeny θέλω να γελάει,να διασκεδάζει,να βρίσκει ενδιαφέροντα θέματα που την αγγίζουν,να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της,να ενημερώνεται,να περνάει καλά.Θέλω να δείχνω αυτά που θέλει μια γυναίκα άσχετα αν μπορεί να τα έχει ή όχι…γιατί πολύ απλά μπορεί να τα ονειρευτεί. Όπως λέει και το Penypeny, η ζωή έχει δύο όψεις. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!