5 βήματα για να διαλέξετε το σωστό κραγιόν για εσάς

Δεκάδες χρώματα και συνδυασμοί σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε… όμως ποιο χρώμα ταιριάζει πραγματικά πάνω σας; Πολλές γυναίκες ενθουσιάζονται αρχικά από ένα κραγιόν, αλλά διαπιστώνουν ότι ίσως δεν αποτελεί το ιδανικό για την περίπτωσή τους. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την απόχρωση της επιδερμίδας σας και τον τύπο ή το χρώμα των μαλλιών σας. Το χρώμα που σας ταιριάζει φίλες μου, μπορείτε να το δείτε ευκολότερα, όταν είστε άβαφες!

Γενικότερα πάντως, θα σας αναδείξει το χρώμα που είναι δύο τόνους πιο σκούρο από το χρώμα των χειλιών σας.

Tips:
– Για να μη φύγει το χρώμα από τα χείλια σας μετά από ώρες, τοποθετήστε λίγο υγρό μεικ απ και ταμπονάρετε με λίγο πούδρα, ώστε να κρατήσει περισσότερο.
– Ποτέ μη συνδυάσετε πολύ έντονο μακιγιάζ ματιών με έντονο κραγιόν… είναι too much!

κραγιόν
Βήμα πρώτο: διάλεξε ένα χρώμα έναν ή δύο τόνους πιο σκούρο από το φυσικό των χειλιών σου. Το πολύ ανοιχτό ή πολύ σκούρο θα δείχνει χλωμή την επιδερμίδα σου.
Βήμα δεύτερο: μην πιστεύεις ότι η απόχρωση θα φαίνεται πάνω σου όπως τη βλέπεις στη συσκευασία. Είναι απίθανο να δείχνει το ίδιο σε όλες τις γυναίκες και σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα είναι πάντα το καλύτερο.
Βήμα τρίτο: κατά κανόνα, στις ανοιχτόχρωμες πηγαίνουν οι τόνοι του ροζ και του κοραλλί, ενώ το βαθύ μοβ και τα χρώματα των φρούτων του δάσους έχουν φτιαχτεί για κορίτσια με σταρένιες ή σκούρες επιδερμίδες.
Βήμα τέταρτο: τα γήινα χρώματα με γυαλάδα ή λάμψη ταιριάζουν σε όλες! Αν δεν είσαι τύπος του κραγιόν, δοκίμασε λιπ γκλος με χρώμα. Σίγουρα θα σου πηγαίνει!
Βήμα πέμπτο: ακόμα κι αν φοράς κραγιόν, μπορείς πάντα να βάλεις λίγο γκλος (διαφανές κατά προτίμηση) για να φαίνονται τα χείλια σου πιο σαρκώδη και σέξι! Έτοιμη για να εντυπωσιάσεις;

Save