6 Πράγματα που Έχουν οι Ομορφότερες Κουζίνες του Κόσμου

191

Οι κουζίνες είναι από τα χαρακτηριστικότερα δωμάτια του σπιτιού. Για την ακρίβεια, είναι οι χώροι που αποκαλύπτουν την αισθητική του ιδιοκτήτη του κάθε σπιτιού.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε δει πολλές κουζίνες. Η εμπειρία μας μας λέει πως οι ομορφότερες κουζίνες έχουν κάποια πράγματα που είναι κοινά και τα καλά νέα είναι πως δεν χρειάζεστε ιδιαίτερα χρήματα για να τα υλοποιήσετε. Αν, λοιπόν, θέλετε να μάθετε ποια είναι αυτά, δεν έχετε παρά να διαβάσετε παρακάτω.

 

Χρησιμοποιούν μοτίβα Τα μοτίβα είναι από τα χαρακτηριστικότερα πράγματα μιας όμορφης κουζίνας και τα συναντούμε κυρίως στα πλακάκια, αλλά και στα πατώματα. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά στυλ, καθώς τα χρώματα και τα σχέδια είναι αμέτρητα. Τα μοτίβα είναι ο ιδανικός τρόπος για να δώσετε ενδιαφέρον στην κουζίνα σας, χωρίς να την κάνετε «βαριά» και ακατάστατη.

κουζίνες

Τα μοτίβα είναι από τα χαρακτηριστικότερα πράγμα μιας όμορφης κουζίνας

Έχουν ενσωματώσει το γκρι Το γκρι είναι το νέο λευκό. Θυμάστε τότε που η ιδανική κουζίνα ήταν ένα κατάλευκο δωμάτιο; Το λευκό συνεχίζει να είναι ωραίο, αλλά οι ιδιοκτήτες φαίνεται να έχουν πάθει μια νέα εμμονή: το γκρι. Χρησιμοποιήστε το και θα μας θυμηθείτε.

κουζίνες

Το γκρι είναι το νέο λευκό.

 

Επενδύουν στον φωτισμό Η δεκαετία του 90 χαρακτηρίστηκε από τα σποτ και η δεκαετία του 2000 από τα φώτα που είναι ενσωματωμένα στο ταβάνι. Η δεκαετία που διανύουμε τώρα θα μέινει στην ιστορία για τα κρεμαστά φωτιστικά. Μην φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε μεγάλα και ογκώδη φωτιστικά – δεν θα φαίνονται τόσο μεγάλα και ογκώδη όταν κρεμαστούν, όσο φαίνονται όταν τα κρατάτε στα χέρια σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ :http://spirossoulis.com/spiti-kouzina-mpanio-6-pragmata-pou-exoun-oi-omorfoteres-kouzines-toy-kosmou/