Αυτά είναι τα σούπερ εορταστικά make up looks !

83

Σίγουρα θα το έχετε καταλάβει απ τα σημερινά μας άρθρα: Oι Γιορτές πλησιάζουν! Tο εορταστικό μακιγιάζ είναι μια ιεροτελεστία που κάθε γυναίκα λατρεύει και η βοήθεια ενός ειδικού την αναγάγει σε τέχνη.

Δείτε παρακάτω 5 διαφορετικά, αλλά εορταστικότατα παραδείγματα για να λάμπετε την ημέρα των Χριστουγέννων!

  1. Έντονο Smokey Eye

mua7

To smokey eye είναι ένα από τα αγαπημένα μας μέσα στις γιορτές γιατί ουσιαστικά ταιριάζει με οποιοδήποτε εορταστικό outfit συνδυάσεις. Το μόνο που δεν εκτιμούμε είναι η αφαίρεση του το επόμενο πρωί.

Ξέρουμε ότι είσαι κουρασμένη από το ολονύκτιο πάρτι σου όμως δεν θα πάθεις κάτι να ξεβαφτείς πριν πέσεις για ύπνο. Θα στο πουν και οι ειδικοί στο A Luxury Spa… Μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε!

2. Χρυσά μάτια και nude χείλη

mua6

Για να βρεις την σωστή απόχρωση nude για τα χείλη σου θα πρέπει πρώτα να έχεις περιποιηθεί τα χείλη σου. Κάνε τη ζωή των ειδικών λίγο πιο εύκολη με το να κάνεις ένα scrub χειλιών ώστε να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από τα χείλη σου.

Μόλις το κάνεις αυτό πέρασε τα με μία γερή δόση balm ώστε μέχρι να φτάσεις στο ραντεβού σου στο A Luxury Spa, να έχει απορροφηθεί.

3. Σκούρα χρυσά μάτια και σκούρα χείλη

mua5

Είναι δύσκολο από μόνο του να έχεις βαρύ μακιγιάζ στα μάτια και μεγάλα χείλη ταυτόχρονα, όμως όταν συνδυάζεις χρυσά μάτια και σκούρα κόκκινα χείλη, τότε δείχνεις πώς είσαι μάστορας (-ισσα).

4. Μαύρο smokey eye με glitter

mua4

Για να κάνεις τη διαφορά και αισθητή την παρουσία σου στα πάρτι αυτής της σεζόν, μην επαναπαυτείς με το κλασσικό smokey eye (που όλες μπορούν να το κάνουν). Κάνε ένα βήμα παραπάνω και βάλε glitter! Θα σου φωτίσει άμεσα το πρόσωπο και μπορεί να αποτρέψει το look σου από το να φανεί gothic.

5. Σκούρα πράσινα μάτια

mua3

Το πράσινο είναι ένα χρώμα που χρειάζεται κότσια για να το φορέσεις, για να μην αναφέρουμε ότι θυμίζει κάτι από μια άλλη εποχή. Μπορείς ωστόσο να το φορέσεις (χωρίς να σε φορέσει) αν ξέρεις πώς να το φορέσεις σωστά.