ΥΛΙΚΑ
100γρ. βούτυρο (τα 80 γρ. λιωμένο)
300γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
2κ.σ. ψιλοκομμένο δενδρολίβανο (μόνο τα φύλλα)
150γρ. αποξυραμένα σύκα ψιλοκομμένα
200γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3κγ. μπέικιν πάουντερ
100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
2 αυγά
200ml. ξυνόγαλα
Αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε τα 20γρ. βούτυρο και προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι και το δενδρολίβανο. Σοτάρουμε καλά τα μανιτάρια χωρίς να τα ανακατεύουμε συνέχεια, για να μη βγάλουν πολλά υγρά. Μόλις ετοιμαστούν τα αδειάζουμε σε ένα σουρωτήρι για να στραγγίξουν όλα τα υγρά τους.
Comments
0 comments