in ,

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Ιανουάριος 2018

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου ?

Για να λαμβάνεις την πρόβλεψη του ζωδίου στου με mail κάθε πρωτομηνιά, κάνε εγγραφή ΕΔΩ ή μέσω της φόρμας στον πάτο της σελίδας.

 

ΚΡΙΟΣ 

Καλή χρονιά Κριέ! 5 πλανητικά σώματα στον Αιγόκερω, σύνοδος του Άρη με τον Δία στον Σκορπιό και μια έκλειψη τέλος του μήνα είναι όσα μας απασχολούν κυρίως τον Γενάρη. Πριν μπούμε σε λεπτομέρειες πάντως, όπως παρατηρώ τον χάρτη από την οπτική ενός Κριού, μου δίνει την αίσθηση ενός πλοίου το οποίο έχει ξεκινήσει να βάζει νερά, τρύπες έχουν ανοιχτεί και ο Κριός προσπαθεί να τις μπαλώσει. Στόχος είναι να καταφέρει να επανορθώσει τις ζημιές γρήγορα, έτσι ώστε να φτάσει έγκαιρα στον στόχο της αυτοβελτίωσης. Το στοίχημα είναι πως δεν αρκεί να επιδιορθώσει μόνο μία από τις τρύπες του καραβιού, μόνο έναν τομέα της ζωής του. Όταν αξιοποιεί την δημιουργικότητα και την ικανότητά του να φροντίζει αληθινά τον εαυτό του, τότε είναι ελεύθερος να αρμενίζει στη ζωή του. Τότε αποτρέπει πραγματικά το βούλιαγμα.

Κατά τον Ιανουάριο προσέχεις τα έξοδα, τα δανεικά και τις επενδύσεις – καλό είναι να αποφευχθούν ή να μετριαστούν και τα τρία. Οι σχέσεις ζητάνε να γίνουν ουσιαστικότερες – η εμπιστοσύνη παραμένει λέξη κλειδί. Το κρεβάτι φλέγεται από τη θέρμη του Κριού και η μαγνητικότητά σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Γενικά ο μήνας σε παρακινεί να κυνηγήσεις την επιτυχία και την ευτυχία γιατί οι ευχές που ανταλλάσσουμε την πρωτοχρονιά δεν αρκούν δίχως προσωπική προσπάθεια.

Η Σεληνιακή έκλειψη 31.01 στο φιλικό πύρινο Λιοντάρι σου θυμίζει πως μπορεί το άγχος να σε παρακινεί, όμως και η αναζήτηση της χαράς, της περιπέτειας και της αγάπης κάνουν το ίδιο! Γιατί να μην επιλέξεις κάτι από τα τελευταία;

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Καλή χρονιά Ταύρε, αν και μπαίνει λίγο προβληματικά. Ο Άρης παραμένει στον Σκορπιό σχεδόν ολόκληρο τον Ιανουάριο και μαζί με τον Δία σηματοδοτούν προβλήματα σε κάθε είδους διαπροσωπικής σχέσης. Είτε η σχέση είναι επαγγελματική, είτε προσωπική, συντροφική ή φιλική, τώρα περνάει μια κρίση και σε συμβουλεύω να λύνεις ό,τι πρόβλημα παρουσιάζεται άμεσα. Αφροδίτη και Άρης θα γυρίσουν ανάδρομοι μέσα στο 2018 και θα σε «αναγκάσουν» να τα λύσεις – όχι με τον ευκολότερο τρόπο. Καλύτερα να προλάβεις τυχόν ανεπανόρθωτες ζημιές. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 31/01 δε, φέρνει επιπλέον προβλήματα στον τομέα αυτόν, επιμένοντας πως η ευτυχία χρειάζεται να είναι ουσιαστική. Μια τυπική επαφή είναι χειρότερη από μια ταραχώδης με τον ίδιο τρόπο που μια ταραχώδης είναι χειρότερη από την επιθυμητή αρμονική που σου ευχόμαστε όλοι για το 2018.

Συμβουλή: αν δεις πως μια συζήτηση κατευθύνεται προς διαφωνία πάτα παύση και ξεκίνα την κουβέντα πάλι από την αρχή! Όταν παραμεριστεί η πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια διαλόγου -χωρίς να κρατήσει κάποιος από τους δυο σας κακία- τότε μπορεί να οδηγήσει σε ένα πολιτισμένο αποτέλεσμα.

Το αίσθημα αυτό της μοναξιάς και των δυσκολιών που παρουσιάζονται σε οδηγεί σε πνευματικές ή ψυχολογικές αναζητήσεις του εαυτού, σε μια προσπάθεια να καταλάβεις που σφάλεις με τη συμπεριφορά σου. Όμως ξέρεις πως πάντα ευθύνονται και οι δύο – ο άλλος τι κάνει; Από τις 18 Γενάρη και μετά που η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο, ευνοείται η καριέρα και τα νέα ξεκινήματα. Το 2018 μπορεί να ξεκινήσει!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Καλή χρονιά, η οποία ξεκινά δυναμικά με τον Άρη να παραμένει στον Σκορπιό μαζί με τον Δία! Τα δυο αυτά πλανητικά σώματα βοηθούν στο να διευθετηθούν ευκολότερα υποθέσεις της καθημερινότητας, προσφέρουν ενέργεια και ζωτικότητα. Πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα ο Δίδυμος να μην ξεκουράζεται λεπτό, το οποίο μπορεί με τη σειρά του να οδηγήσει σε κάποια ασθένεια ακόμα δεν ξεκίνησε το έτος. Προσέχεις την υγεία σου, αποφεύγεις τα γνωστά άγχη και επενδύεις στη πρόληψη μέσω βιταμινών.

Η αυξημένη πλανητική κινητικότητα στον Αιγόκερω μπορεί να αποδεχθεί δίκοπο μαχαίρι. Από τη μία Κρόνος, Πλούτωνας και Λίλιθ σε πιέζουν οικονομικά, νιώθεις έναν περιορισμό ο οποίος επηρεάζει άμεσα την μεταεόρτια διάθεσή σου. Από την άλλη Ερμής, Ήλιος και Αφροδίτη έως 18 ελαφραίνουν την ατμόσφαιρα, φέρνουν απροσδόκητη χαρά και εστιάζουν στην ασφάλεια που σε γεμίζει τόσο μια στιβαρή σχέση, όσο και ένα βαρύ πορτοφόλι. Έρωτας και χρήμα συνδέονται αυτόν τον μήνα με έναν ακαθόριστο τρόπο. Μπορεί να μοιράζεστε τους λογαριασμούς, μπορεί όμως και να γνωρίσεις κάποιον στην ουρά της τράπεζας.

Τέλος – τέλος του Γενάρη, στις 31.01 συγκεκριμένα, η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα είναι και Σεληνιακή έκλειψη στον τομέα της ζωής σου που αφορά την επικοινωνία, συνεντεύξεις, συγγραφή, σχέσεις με συγγενείς και ταξίδια. Όλα τα παραπάνω αποκτούν αυξημένη σημασία, αλλά η έκλειψη δεν σηματοδοτεί από μόνη της επιτυχία. Αυτή εξασφαλίζεται με την προσπάθεια, ενώ η έκλειψη έρχεται απλώς να σφραγίσει το αποτέλεσμα. Αρκετά βοηθητικό ώστε να ξεκινήσει η χρονιά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Καλή χρονιά Καρκίνε! Πολλά τα πλανητικά σώματα στο απέναντί στου ζώδιο, τον Αιγόκερω. Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη θέτουν ως πρωταγωνιστικό θέμα του μήνα τις σχέσεις κάθε είδους οι οποίες έχουν την τάση βελτίωσης. Φυσικά εδώ συναντάμε τον Πλούτωνα (χρόνια τώρα) και τον Κρόνο ως νεοαφιχθέντα που ζητά ήδη να γίνει ένα γερό ξεκαθάρισμα σχέσεων. Είτε θα σταθεροποιηθούν, είτε θα διαλυθούν. Ο Κρόνος δεν αντέχει τα ημίμετρα. Φυσικά το 2018 θα προσφέρει πολλές ευκαιρίες και για τα δύο, ενώ ο Ιανουάριος κάνει την αρχή δίνοντάς σου να καταλάβεις πως αργά ή γρήγορα αυτό θα συμβεί. Σχέσεις που σε γεμίζουν με αμφιβολία, ανασφάλεια και σε περιορίζουν να αναδείξεις το μεγαλείο σου, χρειάζεται να οπισθοχωρήσουν στο παρελθόν.

Εν τω μεταξύ ο Άρης ακόμα στον Σκορπιό μέχρι 15/01 μαζί με τον Δία μιλάνε για έναν φλογερό Γενάρη, γεμάτο πάθος και έντονα συναισθήματα. Όλα αυτά εκφράζονται στην υπερβολική τους μορφή κι εσύ αναζητάς τον έρωτα, τη χαρά και τη δημιουργία. Ταιριαστό με το όλο θέμα του μήνα και των σχέσεων καθώς είναι, είναι σοφό να περιορίσεις τις παρορμητικές κινήσεις σε ότι αφορά ζητήματα ενώσεων/χωρισμών. Τα ξεκαθαρίσματα πρέπει και όντως θα συμβούν – αλλά θα το κάνουν μετά από συνειδητοποιημένη σκέψη και όχι λόγω ενός απλού εκνευρισμού.

Η Σεληνιακή έκλειψη 31/01 εστιάζει σε χρήματα, περιουσία, εισόδημα, αυτοεκτίμηση και έξοδα – έξοδα – έξοδα.

 

ΛΕΩΝ 

Καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος στρέφει τη προσοχή σου σε πρακτικά θέματα. Στον απόηχο τον εορτών κάτι τέτοιο ίσως είναι αναμενόμενο και λογικό με κλασσικές εκνευριστικές φράσεις «τα κεφάλια μέσα» να σου παίρνουν τα αυτιά. Ευτυχώς με τόσα πλανητικά σώματα να διελαύνουν τον προσγειωμένο Αιγόκερω η καθημερινότητα και τα ζητήματα αυτής είναι πιο υποφερτά, ενώ λύνονται με μεγαλύτερη ευκολία. Το δύσκολο είναι κανείς να κάνει την έναρξη, να ξεκινήσεις την διαδικασία. Πράγματι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αυτό δεν ταιριάζει μόνο στις υποχρεώσεις του Γενάρη αλλά και στο 2018.

Το θέμα είναι πως ο συνδυασμός του Άρη με τον Δία από τον Σκορπιό δημιουργεί φόβους και σε γεμίζει με ένα συναισθηματικό κενό, κάνοντάς σε να αναζητάς ένα χέρι να πιαστείς. Έχεις ανάγκη από ασφάλεια και σταθερότητα την ώρα που τα άτομα που θα μπορούσαν θεωρητικά να στα προσφέρουν φαίνονται να ζητάνε από εσένα ακριβώς το ίδιο. Προσοχή και αγάπη να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες.

Φυσικά το σημαντικότερο νέο του μήνα είναι η ολική έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου! Μόλις την τελευταία ημέρα του Γενάρη αλλά η ενέργειά της σε επηρεάζει ήδη από τις 30 και θα συνεχίσει να το κάνει για έναν περίπου χρόνο (αν και θα εξασθενεί σταδιακά). Όπως παρατηρώ την έκλειψη από την οπτική σου Λέοντα, θα έλεγα πως ζητά μια πλήρη προσωπική αλλαγή στυλ. Γιατί ναι – η διάθεση, οι άνθρωποι που ελκύεις, ακόμα και τα ρούχα που φοράς σε καθορίζουν όλα με τον τρόπο τους. Κάνε τον εαυτό σου πιο ευτυχισμένο για το 2018, εκφράζοντας τον καλύτερό σου εαυτό!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Καλή χρονιά Παρθένε και δείχνει μάλιστα το ωραίο της πρόσωπο να σε καλοπιάσει από τον πρώτο της κιόλας μήνα. Με 5 πλανητικά σώματα να διελαύνουν το φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου το μεγαλύτερο μέρος του, ο Γενάρης είναι γεμάτος ευκαιρίες. Αρχικά στον ερωτικό τομέα, η Αφροδίτη δεν φέρνει απλά κύματα, αλλά τσουνάμι ερωτισμού που στέλνει σεξουαλικές δονήσεις κατά πάνω σου και φορτίζει ολόκληρη την ατμόσφαιρα με αισθησιασμό και αγάπη.

Μα και στα επαγγελματικά μπορείς να απελευθερώσεις ταλέντα ή να ανακαλύψεις καινούργια! Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις, κάθε μέρα προσφέρεται για νέες εμπειρίες. Ο μήνας είναι ιδανικός ώστε να πάρεις γενναίες αποφάσεις, να διαφημίσεις τον εαυτό σου ή απλώς να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Θυμήσου: οι δεύτερες σκέψεις είναι για τους προσεκτικούς αλλά οι τρίτες είναι για τους χαμένους. Εκμεταλλεύσου τις πλανητικές ευκαιρίες!

Τέλος του μήνα υποδεχόμαστε την πρώτη έκλειψη του 2018. Η ολική έκλειψη Σελήνης στις 31/01 στον Λέονταείναι το πρώτο σημάδι μαύρων σύννεφων στον ουρανό. Επιπλέον προσοχή της υγείας σου τις ημέρες γύρω από την έκλειψη. Μια κρυφή ερωτική περιπέτεια δεν αποκλείεται, ενώ μυστικά και απογοητεύσεις είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα – η αντίδρασή μας σε αυτά είναι εκείνη που τα σφραγίζει.

 

ΖΥΓΟΣ 

Καλή χρονιά Ζυγέ! Πολλοί πλανήτες στον Αιγόκερω δεν αποτελούν βέβαια το ιδανικό σενάριο μιας έναρξης. Με τον Κρόνο να έχει ξεκινήσει ήδη να επηρεάζει τους γεννημένους ειδικά το πρώτο δεκαήμερο, αισθάνεσαι πως οι σχέσεις σε περιορίζουν, η οικογένεια, οι θεσμοί και ο καθωσπρεπισμός μπαίνουν μάλλον εμπόδιο στην ανάδειξη της προσωπικότητας και των θέλω σου. Οι γύρω σου είναι απασχολημένοι με τα διάφορα δικά τους και αισθάνεσαι πως έρχεσαι δεύτερος – ένα πολύ άσχημο συναίσθημα για τον Ζυγό που τόσα έχει και θέλει να προσφέρει. Ο μήνας βελτιώνεται από τις 18.01 κι έπειτα, τότε που η Αφροδίτη περνά στο φιλικό αέρινο ζώδιο του Υδροχόου αυξάνοντας την οικειότητα, τον ερωτισμό, τις απολαύσεις και την αγάπη.

Ο Γενάρης ολόκληρος βέβαια είναι ένας μήνας που επικεντρώνεται αρκετά στα οικονομικά ζητήματα. Η σύνοδος του Άρη με τον Δία σε κινητοποιεί να αγοράσεις, να ξοδέψεις και να σπαταλήσεις, παρά ενθαρρύνει την αυτοσυγκράτηση. Είσαι παρορμητικός στις αγορές και αυτό καλό θα ήταν να περιοριστεί πριν πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 31/01 θέτει σε κίνηση γρανάζια ομαδικότητας και μηχανισμούς ζωής. Ενθαρρύνεται κάθε είδους δημιουργίας, εγκυμοσύνη, τέχνη. H έκλειψη δίνει έναυσμα σε στόχους και διαθέτει αρκετή ενέργεια ώστε να υλοποιήσει όνειρα αν και όχι με τον τρόπο που θα το περίμενες. Αλλά ας είμαστε ρεαλιστές – συνήθως η ζωή έχει τον δικό της τρόπο να συναρμολογεί το παζλ. Μας ενδιαφέρει μάλλον η ομορφιά της τελικής εικόνας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Καλή Χρονιά Σκορπιέ! Μπορεί ο Αιγόκερως να μονοπωλεί τους περισσότερους πλανήτες κατά τον Ιανουάριο, όμως η προσοχή μου καθώς κοιτάζω τον χάρτη στρέφεται απευθείας στο δικό σου ζώδιο και την σύνοδο που σχηματίζουν ο Άρης με τον Δία. Μπορεί η σύνοδος να γίνεται ακριβείας στις 07/01, όμως η ενέργειά της σε επηρεάζει σχεδόν ολόκληρο τον μήνα προσπαθώντας να σε τραβήξει μπροστά, να σε βάλει σε κίνηση. Και τα καταφέρνει όσο έχεις τη διάθεση να της το επιτρέψεις.

Ναι, φυσικά και ο Άρης σε κάνει ανά διαστήματα πιο ευέξαπτο απ’ ότι θα θέλαμε να βλέπουμε έναν Σκορπιό. Στρέφεις τον θυμό στους άλλους όταν κουράζεσαι να τον κατευθύνεις εσωτερικά. Η συμβουλή της αστρολόγου σου είναι να ακούς τις επιθυμίες και τις σκέψεις των γύρω σου. Μέσα από την κατανόηση και τον συμβιβασμό δημιουργείται εύφορο έδαφος για έναν ερωτικό κι επαγγελματικά επιτυχημένο μήνα. Για να αξιοποιήσεις την σύνοδο αυτή πάντως, το ιδανικό θα ήταν να την εκφράσεις ως θάρρος, ως κίνητρο να κυνηγήσεις (αλλά και να επιτύχεις) τις φιλοδοξίες σου.

Στο φινάλε του Γενάρη έχουμε την Σεληνιακή έκλειψη (31.1) η οποία είναι ικανή να δημιουργήσει διάφορα προβλήματα, ανασφάλειες και συγκρούσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα. Μην την αφήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Καλή Χρονιά Τοξότη, και άνευ Κρόνου πλέον μάλλον θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες, ε; Βέβαια ο Κρόνος πέρασε στον Αιγόκερω, εκεί που επίσης συναντάμε κατά τον Γενάρη τον Ήλιο, την Αφροδίτη, τον Ερμή και φυσικά τον Πλούτωνα. Τι σημαίνει για εσένα όμως όλη αυτή η πλανητική κινητικότητα στον Αιγόκερω; Σημαίνει πως η προσοχή σου στρέφεται στα οικονομικά, σου δημιουργούν άγχος οι λογαριασμοί (μα από πού ξεφύτρωσαν τόσοι ξαφνικά;) και σκέφτεσαι νέες διεξόδους που θα προσφέρουν περισσότερα έσοδα. Μην ξεχνάς πως πληρώνεις διπλά τις σπατάλες του μήνα. Ο Γενάρης (και ειδικά στις αρχές του) ευνοεί την έναρξη μιας νέας κερδοφόρας συνεργασίας. Γιατί όχι;

Ο Άρης στον Σκορπιό δυσκολεύει λίγο το κλίμα, βάζει τρικλοποδιές, καθυστερήσεις κι εμπόδια, όμως ευτυχώς κι αυτό ακόμα τελειώνει στις 26.01 και κράτα αυτή την ημερομηνία γιατί η αυτοπεποίθηση, ο ερωτισμός και η δημιουργικότητά σου επιστρέφουν δριμύτερα. Τότε θα νιώσεις πραγματικά τον Κρόνο να αποχωρίζεται, τότε ανακτάς και πάλι τον έλεγχο και τη σιγουριά στη ζωή σου.

Όσον αφορά την ολική έκλειψη Σελήνης στις 31.01 στον Λέοντα, προσφέρει ευκαιρία να ταξιδέψεις ή να βρεις δουλειά κάπου μακριά (ίσως στο εξωτερικό). Ευνοεί επίσης όσους έχουν να αντιμετωπίσουν εξετάσεις, καθώς και όσους ασχολούνται με πνευματικές και εναλλακτικές πρακτικές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Καλή χρονιά Αιγόκερε! Πολλά θα μπορούσα να γράψω για τον Ιανουάριο. Είναι βλέπεις που φιλοξενείς ταυτόχρονα πολλά πλανητικά σώματα. Εκτός από τον Ήλιο (καθότι γενέθλιος μήνας), βρίσκεται εδώ ⏩η Αφροδίτη μέχρι τις 18/01, ο Ερμής, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας. Οπότε συμβαίνουν αρκετά. Από τη μία ο Ήλιος σε γεμίζει με δύναμη, εξουσία και κύρος. Καθαρά σημάδια επιτυχίας. Η Αφροδίτη καλλιεργεί τις σχέσεις σου, προσθέτοντας μια γλύκα σε αυτές ενώ βοηθά νέες γνωριμίες και συνεργασίες. Ο Ερμής σε βομβαρδίζει με ιδέες, σκέψεις και δίψα για επιτυχία. Τυχόν εξεταστικές, διαγωνίσματα ή πρότζεκτς είναι ευκολότερο να στεφθούν με επιτυχία. Ταυτόχρονα ο Κρόνος βοηθά στο γενικότερο κλίμα της στρατηγικής και του συντονισμού, ενώ ο Πλούτωνας στην εστίαση και στις φιλοδοξίες. Υπάρχει άραγε κάτι που δεν μπορείς να επιτύχεις;

Ο Άρης από τον Σκορπιό συναντά τον Δία και βοηθά στο όλο κλίμα κοινωνικοποίησης. Βρίσκεσαι με φίλους, διασκεδάζεις, γνωρίζεις νέο κόσμο και έχεις την τάση να αναδειχθείς. Ο έρωτας παραμένει φλέγον ζήτημα αλλά σα να ξεφορτώθηκες το πέπλο της μοναξιάς που έπεφτε βαρύ γύρω σου και ευκαιρίες παρουσιάζονται ευκολότερα.

Τέλος, και πραγματικά τέλος του μήνα στις 31/01, η Σεληνιακή έκλειψη παίζει τον ρόλο του λογιστή μελετώντας τα έσοδα και τα έξοδα. Σε αποτρέπω από το να δανειστείς ή να δανείσεις τις μέρες γύρω από τη Πανσέληνο εκείνη. Προτιμότερο θα ήταν να σκεφτείς σοφούς τρόπους επένδυσης των χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που χρειάζεται να κάνεις το ίδιο με τα συναισθήματά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Καλή Χρονιά! Το 2018 ξεκινά πολύ δυναμικά για τα επαγγελματικά σου Υδροχόε, μια νέα δουλειά, προσωπικές επιτυχίες στη καριέρα ενώ βλέπεις τους κόπους του προηγούμενου διαστήματος να αποδίδουν. Ναι εντάξει, δεν υποστηρίζω πως είναι όλα ρόδινα – αλλά σίγουρα η βελτίωση είναι προφανής! Προσπάθησε να μην εκνευρίζεσαι για ασήμαντα πράγματα και να διατηρείς το χαμόγελο στα χείλη.

Με τόσα πλανητικά σώματα στον Αιγόκερω είναι φυσικό να νιώθεις λίγο σαν ψάρι έξω από τα νερά του, ευτυχώς η ενέργεια αυτή αλλάζει μετά τις 18.01 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου. Αυτή σε τροφοδοτεί με αυτοπεποίθηση – κάτι που ξέρω πόσο ανάγκη έχεις αυτή τη περίοδο. Η Αφροδίτη φέρνει έρωτα, σε κάνει ελκυστικό, ανοιχτό σε γνωριμίες κι εμπειρίες. Εκμεταλλεύσου το για έναν ευχάριστο Γενάρη.

Το σημαντικότερο όμως γεγονός του μήνα συμβαίνει την τελευταία ημέρα και είναι η Σεληνιακή έκλειψη στο ακριβώς απέναντί στου ζώδιο – τον Λέοντα εκεί που συναντάμε τις σχέσεις σου. Αυτές έρχονται στο προσκήνιο και το να φανούν θεμελιώδη προβλήματα είναι αναμενόμενο. Ακόμα κι ένας χωρισμός δεν είναι απίθανος για τους ήδη δεσμευμένους καθώς νιώθεις ξαφνικά πως αρκετά έχεις ανεχτεί, παρατράβηξε το αστείο και χρειάζεται κάτι να αλλάξει. Όμως Υδροχόε, η παρορμητική ποιότητα που κυριαρχεί τώρα δεν σου ταιριάζει κι επειδή δεν θα ήθελα να σε δω να μετανιώνεις τυχόν αποφάσεις ή ξεσπάσματα της στιγμής, προσπάθησε να υιοθετήσεις ψυχραιμία. Καλύτερα να επαναλαμβάνεις ότι σου λέει ο άλλος σε μια προσπάθεια να τον καταλάβεις και να ηρεμήσεις τα πνεύματα, παρά να απαντάς με εριστική συμπεριφορά.

 

ΙΧΘΥΕΣ 

Καλή χρονιά Ιχθύ! Και φαίνεται πράγματι να ξεκινά δυναμικά. Ο Άρης στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού ενώνει τις δυνάμεις του με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Δία και σε φορτίζουν με ενέργεια να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, να συναναστραφείς, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Μια παρόμοια ενέργεια επικρατεί και στον Αιγόκερω. Από εκεί συσπειρωμένοι Ήλιος, Αφροδίτη, Ερμής, Κρόνος και Πλούτωνας δημιουργούν συχνά ευκαιρίες να διασκεδάσεις, να γίνεις το κέντρο της προσοχής, να λάβεις φιλοφρονήσεις και αναγνώριση.

Και μόλις επιστρέψεις στη δουλειά (ή ακόμα και όσο είσαι διακοπές), ο Ιανουάριος είναι παραγωγικός μήνας, έχεις φιλοδοξίες και παίρνεις πρωτοβουλίες να τις επιτύχεις. Αφού η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, γιατί οι περισσότεροι διστάζουν; Γιατί να διστάσεις εσύ τώρα; Πάρε την τύχη στα χέρια σου, εστίασε στα μακροπρόθεσμα σχέδια και στις συνεργασίες.

Η έκλειψη Σελήνης τέλος του μήνα (31/01) στο ζώδιο του Λέοντα, στρέφει τη προσοχή σου σε κάθε είδους υποχρέωση, σε όσα σε κουράζουν εις βάρους του σώματος και της ψυχικής σου υγείας. Το 2018 σε καλεί να βάλεις προτεραιότητες. Κι αν στην διαδικασία αυτή χρειαστεί να θυσιάσεις μια «απόλαυση» ή τη σχέση σου με έναν άνθρωπο που σε βλάπτει – ας είναι.

Αγάπη & Φως,

Φαίδρα
1 Ιανουαρίου 2018

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών. Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του AstrologyHat δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.

 

 

Save

Save

Save

Save

What do you think?

PENYPENY.GR

Written by PENYPENY.GR

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Ψάξε ,ψάξε δεν θα τις βρείς …τις αργίες του 2018 !

Τι λείπει από τον οργανισμό σας όταν λαχταράτε ανθυγιεινές τροφές;