Διακοπές στη Λίμνη Πλαστήρα,έκανε η Πριγκίπισσα του Άμπου Ντάμπι και υπεύθυνοι για τη βασιλική επίσκεψη ήταν οι αγαπημένοι μας εκδότες Γιώργος και Ξένια Γιαννάκη

280

Συνεχίζεται η “απόβαση” των διάσημων για διακοπές στην Ελλάδα. Μια διαφορετική επιλογή έκανε η πριγκίπισσα του Άμπου Ντάμπι, η οποία επέλεξε την λίμνη Πλαστήρα για τις διακοπές της και μαγεύτηκε από την ομορφιά του τοπίου.

Μια πριγκίπισσα κάνει διακοπές, στην πριγκίπισσα της Θεσσαλίας. Στην όμορφη Λίμνη Πλαστήρα. Η γοητευτική Αl Reem Αl Tenaiji, μέλος της βασιλικής οικογένειας του Αμπου Ντάμπι πέρασε 6 συναρπαστικές ημέρες στην λίμνη, αναδεικνύοντας την δυναμική και των ορεινών προορισμών της χώρας μας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Υπεύθυνοι για την βασιλική άφιξη στην Καρδίτσα είναι οι δραστήριοι εκδότες του περιοδικού “Εllines in EmiratesGeorge Giannakis & η σύζυγος του, συγγραφέας & life coach Xenia Giannaki – Μπουλομυτη, οι οποίοι ζούν και εργάζονται χρόνια στα Εμιράτα, μα προωθούν με τον καλύτερο τρόπο τον τουρισμό και τα προιόντα της Ελλάδας. Η super fit καλλονή πριγκίπισσα ερωτεύτηκε την λίμνη απο το φωτογραφικό αφιέρωμα των ελλήνων εκδοτών για τον ελληνικό προορισμό και αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλια της στη χώρα μας.

Έφτασε με το προσωπικό της λίαρ τζετ στην Αγχίαλο απο τις Κάννες, με 10μελή συνοδεία. Έμεινε σε 5αστερο θέρετρο μέσα στο δάσος, έκανε ποδηλασία, τοξοβολία, κανό στη λίμνη και βούτηξε μέχρι και στα παγωμένα νερά του καταρράκτη ανθοχωρίου. Πριν φύγει φύτευσε μια ελιά με το όνομα της στον βοτανικό κήπο και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ελληνική φιλοξενία, δώρησε 20.000 Ευρώ (σε μετρητά!!!!) στον Δήμαρχο, για την βελτίωση του περιβάλλοντος χώρου. ¨Οσοι την γνώρισαν απο κοντά μιλούν για έναν υπέροχο άνθρωπο, γεμάτο καλοσύνη. Σκέφτεται μάλιστα σοβαρά το ενδεχόμενο να επενδύσει στην περιοχή, ενώ συνεργάτες της συζήτησαν με ντόπιους επιχειρηματίες για την εισαγωγή των προιόντων τους στα Εμιράτα.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

http://www.alphatv.gr/news/society/diakopes-sti-limni-plastiraekane-i-prigkipissa-toy-ampoy-ntampi

Save

Save

Save

Save

Save