Ένας άντρας γράφει: Κορίτσια, αυτές είναι οι 5 βασικές φαντασιώσεις μας!

167

Ποια είναι η μεγαλύτερή σου φαντασίωση;» με ρώτησε μια κοπέλα πριν από μερικές μέρες, ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου. Φαινόταν πρόθυμη να πραγματοποιήσει ό,τι της έλεγα, αρκεί βέβαια να μην της ζητούσα να βγει γυμνή για ψώνια στην Ερμού.

«Τα συνηθισμένα» απάντησα κάπως απογοητευτικά. «Αυτά που σκέφτονται όλοι οι άντρες». «Δηλαδή;» μου είπε.

Οι άντρες, ή τουλάχιστον οι περισσότεροι άντρες, δεν φανταζόμαστε ούτε σεξ στην παραλία, ούτε κορμιά πασαλειμμένα με λάδια, ούτε ατμόσφαιρες με κεράκια και μουσικές του Barry White. Οι φαντασιώσεις μας είναι απλές. Αυτό που λέμε «κλισέ». Και σε περίπτωση που δεν τις έχετε ξεκαθαρίσει στο μυαλό σας, σας τις θυμίζω εν τάχει:

Μεταξύ γυναικών

Η ιδέα και μόνο ότι δύο γυναίκες μπορεί να περνούν καλά κάνοντας μαζί ντους ή βλέποντας ταινία αγκαλίτσα στον καναπέ, κάτι μας κάνει. Πολλές από εσάς, δεν διστάζετε να φιληθείτε στο στόμα ακόμα και μπροστά μας ή σε φωτογραφίες στο facebook. Και πολύ καλά κάνετε, γιατί όπως τραγούδησε κάποτε και η Μαρινέλλα «σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει».

«Ατύχημα»

Βλέπουμε μια γυμνόστηθη στην παραλία και απλά μας αρέσει το θέαμα. Βλέπουμε ένα σέξι ντεκολτέ ή ένα εσώρουχο που αποκαλύπτεται εξ αμελείας και θέλουμε να πάμε να παίξουμε Κίνο γιατί αισθανόμαστε πως είναι η τυχερή μας μέρα. Τα ρούχα και τα εσώρουχα μας προκαλούν μεγάλες αναταραχές, ιδίως όταν γίνονται πιο αποκαλυπτικά απ΄ότι είχατε υπολογίσει ή απ’ ότι επιβάλλουν οι κανόνες ηθικής.

Κάνει κρύο, καιρός για τρίο

Τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, κάποιος άντρας χαίρεται ένα τρίο με δύο γυναίκες και εκατομμύρια άλλοι το φαντασιώνονται. Η κοινώς αποδεχτή αλήθεια ότι οι θηλυκές παρουσίες αυτού του πλανήτη είναι σημαντικά περισσότερες από τους…

Περισσότερα: JoyTv.gr