Συμβαίνει τώρα

Η επιστήμη απεφάνθη : Εάν έχει μπράτσα δεν κάνει για σχέση .

Εάν ονειρεύεσαι τον ψηλό μελαχρινό με γυμνασμένο μπράτσα και καλή καρδιά, μάλλον πρέπει να ξυπνήσεις και να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα. Αυτό, τουλάχιστον, συμβουλεύουν οι επιστήμονες που ανακάλυψαν ότι τα μπράτσα… δεν κάνουν τον καλό τον σύντροφο.

Σύμφωνα με το αγγλικό πανεπιστήμιο του Westminster, οι άντρες με μπράτσα δεν κάνουν για σχέση. Οι ερευνητές εξέτασαν 327 άντρες εκ των οποίων το 1/3 ήταν single και διαπίστωσαν ότι όσο πιο …φουσκωμένα μπράτσα είχαν, τόσο περισσότερες ήταν και οι σεξιστικές τους απόψεις αλλά και ο μισογυνισμός.

Όπως δήλωσαν οι επικεφαλής της έρευνας, οι άντρες που έχουν πιο σεξιστικές απόψεις για τον ρόλο της γυναίκας σε μια σχέση και στην κοινωνία και δεν πιστεύουν στην ισότητα των δύο φύλων, είναι πιο πιθανό να υιοθετούν και πιο ‘παραδοσιακές’ απόψεις για την αρρενωπότητα. Με λίγα λόγια, εάν έχουν σεξιστικές απόψεις, μάλλον θα πιστεύουν ότι είναι περισσότερο άντρες επειδή έχουν μπράτσα. Φυσικά, σε πολλές περιπτώσεις δεν ισχύει και το αντίστροφο, δηλαδή, αν κάποιος έχει μπράτσα δεν σημαίνει και ταυτόχρονα ότι είναι και σεξιστής.

Comments

0 comments

Ίσως σας ενδιαφέρει

Άσκηση: Τι είναι αυτή η «σουβλιά» στην πλευρά του σώματος όταν κάνετε γυμναστική

Την ώρα που κάνετε γυμναστική ή τρέχετε, έχετε αισθανθεί ποτέ μία “σουβλιά” στο πλευρό του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

close