Εύα Λάσκαρη!!!Υπέροχη, λαμπερή,ανανεωμενη! Αποκλειστικά στο PENYPENY.GR.

78

Το εξώφυλλο του Νοεμβρίου είναι μια πολύ όμορφη,επώνυμη γυναίκα…πρόσφατη μανούλα, μοντέλο και ηθοποιός.Έχει περάσει από το χώρο της λάμψης και της ομορφιάς,έχει περπατήσει σε πολλές πασαρέλες και έχει περάσει και από το θεατρικό σανίδι.Εξακολουθεί να είναι μια λαμπερή γυναίκα και πιο όμορφη από ποτέ. Με αφορμή την τελευταία φωτογράφιση που έκανε το γνωστό μοντέλο – ηθοποιός ΕΥΑ ΛΑΣΚΑΡΗ για τον αγαπημένο συνεργάτη του PENYPENY.GR και κουμπάρου της ,πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Τρομαρόπουλο θελήσαμε να τη γνωρίσουμε καλύτερα !

Εύα μου καλώς όρισες στο PENYPENY.GR !

Καλώς σας βρήκα και σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση.

Έχεις γίνει πρόσφατα μανούλα .Πώς σου φαίνεται ο νέος σου ρόλος ;

Ο ρόλος αυτός είναι καταπληκτικός. Με ολοκλήρωσε ως γυναίκα και είναι το ωραιότερο συναίσθημα που θα μπορούσα να νιώσω.

Ασχολείσαι ακόμα με το μόντελινγκ ;Ή κάνεις κάτι άλλο επαγγελματικά ;

Το μόντελινγκ ειναι ο χώρος απο τον οποίο ξεκίνησα και θα τον αγαπώ για πάντα, ακόμα και αν φτάσω στα 80 . Όμως επειδή το επάγγελμα αυτό έχει ημερομηνία λήξης φρόντισα να ασχοληθώ και με άλλους επαγγελματικούς προσανατολισμούς όπως είναι το θέατρο και η μουσική. Σίγουρα όμως όταν μου δίνεται η ευκαιρία να περπατήσω στην πασαρέλα οι ψηλοτάκουνες μου γόβες,είναι έτοιμες !!!

 

 

 

Ποιά είναι η σχέση σου με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Τρομαρόπουλο ;

Ο γιατρός αυτός είναι κατά την γνώμη μου ένας εξαιρετικός άνθρωπος ως προσωπικότητα αλλά και ως επιστήμονας. Η αισθητική και η κατάρτηση του είναι γνωστή στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα πια , και αυτό το καταλαβαίνει κανείς αμέσως μόλις τον γνωρίσει. Στον τομέα του έχει πάντα να σου προτείνει κάτι το οποίο δεν θα εκθέσει εσένα αλλά κατ’επέκταση και την δουλειά του. Εκτός αυτού είναι και “μέλος” της οικογένειας μου αφού είναι ο νονός του γιού μου.

Είσαι μια ακομπλεξάριστη γυναίκα.Αν έκανες ποτέ μια αισθητική επέμβαση θα το έλεγες δημόσια ; Είσαι υπέρ ή κατά γενικά στις αισθητικές επεμβάσεις ;

Πολλοί άνθρωποι έχουν διάφορα θέματα είτε με την εικόνα τους είτε με το μέσα τους. Θεωρώ ότι αν κάποιος έχει ένα θέμα με το σώμα του που τον απασχολεί, τότε καλό είναι να φροντίσει να το αντιμετωπίσει. Οι τρόποι αντιμετώπισης είναι αρκετοί και ένας από αυτούς είναι να επισκεφτεί ας πούμε έναν καταρτισμένο πλαστικό χειρουργό. Πρόβλημα δεν έχω κανένα να πω ότι κάτι έκανα, αλλά δεν θα έμπαινα ποτέ σε λεπτομέρειες γιατί στο τέλος τέλος μπορεί και να μην ενδιαφέρει τόσο πολύ τον κόσμο, αυτό. Ο κόσμος είναι αρκετά εξοικειωμένος και καταλαβαίνει το “πρίν” και το “μετά” , δεν μπορείς να τον κοροιδέψεις και να το παίξεις αδιάφορη (γέλια). Γι’αυτό το λόγο δεν έκρυψα ότι κάτι έκανα, όμως οι λεπτομέρειες είναι περιττές. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…!!!!!

Ο σύντροφος σου σε βοηθάει καθόλου με το μωρό ή είναι αποκλειστικά δική σου ευθύνη ;

Η μαμά δεν παύει ποτέ να είναι μαμά. Όμως απαραίτητη είναι η στήριξη και η βοήθεια του μπαμπά μας. Ο Ντίνος είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει πολύ η δουλειά του και την κάνει με πάθος. Όμως δεν παραλείπει τις υποχρεώσεις του ως πατέρας και πραγματικά με βοηθάει όσο μπορεί , δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν είναι λίγες οι φορές που με βοηθάει σε όλα, ενώ έχει περάσει μια νύχτα με πολύ δουλειά και ταξίδι.

Πες μας μια ευχή για τις αναγνώστριες του PENYPENY!

Πριν ευχηθώ θέλω να ευχαριστήσω το PENYPENY για την συνέντευξη αυτή. Όσο για τους αναγνώστες σας, να ευχηθώ από καρδιάς ότι επιθυμούν στην ζωή τους να τους δωθεί απλόχερα αλλά να προσπαθήσουν και για αυτό. Τέλος τους προτείνω ανεπιφύλακτα να επισκέπτονται καθημερινά την ηλεκτρονική σας σελίδα διότι εκτός απο την έγκυρη ενημέρωση έχει και διάφορα θέματα της καθημερινότητάς, που διευκολύνουν πολύ την ζωή μας.

Σε ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη διάθεση σου να μας παραχωρήσεις αυτή τη συνέντευξη ! Ήταν μεγάλη μας τιμή που σε γνωρίσαμε !!!

Πένυ Λεβαντή

Οι υπέροχες καλλιτεχνικές φωτογραφίες είναι του γνωστού φωτογράφου Γιώργου Μακρή.
Facebook Page: http://www.facebook.com/jorgos.makris

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save