ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ...

Panzanella salad

ΥΛΙΚΑ Υλικά για τα κρουτόν 5 Φέτες ψωμί χωριάτικο, κομμένες σε χοντρά κυβάκια 1 σκ. Σκόρδο, λιωμένη 3 κ.σ. Ελαιόλαδο Πάπρικα, καπνιστή Αλάτι Πιπέρι   Υλικά για τη σαλάτα: 3 Ντομάτες, κομμένες στα οκτώ 1...

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Υλικά Υλικά για τη ζύμη 2 Αυγά 270 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ 2 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ 6 γρ. Σόδα 4 κ.σ. Ζάχαρη, κρυσταλλική 260 ml. Γάλα 4 κ.σ. Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου Λίγο ελαιόλαδο για το ψήσιμο Υλικά για το σερβίρισμα Πραλίνα φουντουκιού Μπανάνα, κομμένη σε πλάγιες φέτες Maple syrup Θρυμματισμένο μπισκότο Ζάχαρη...

Ιάκωβος Απέργης

Chef

O Chef μας αγαπά το καλό φαγητό, τη ζωή και τους θετικούς ανθρώπους. Είναι αρχιμάγειρας στο Τζάνειο και σκοπό έχει βάλει να σερβίρει νόστιμο και θρεπτικό φαγητό στους ασθενείς του νοσοκομείου. Κάτι που φυσικά..θα έπρεπε να κάνουν όλοι!

...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ

#Cocktails: Χριστουγεννιάτικα κοκτέιλ από τον Γιώργο Σακκή!

Τα Χριστούγεννα εκτός από ζεστή σοκολάτα μπροστά στο τζάκι, προσφέρονται και για υπέροχα cocktails ! Ο bartender μας Γιώργος Σακκής σας προτείνει 2 συνταγές για απολαυστικά και αποκλειστικά...

TO #COCKTAIL ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ

Με μόλις 103 θερμίδες και έξτρα δροσιά χάρη στο αγγουράκι αυτό το κοκτέιλ ανατρέπει όσα ήξερες για το gin & tonic!   Υλικά 1 αγγούρι 1 λάιμ 3 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο 60 ml τζιν 120 ml τόνικ πάγο Εκτέλεση Πλύνε καλά και καθάρισε το μισό αγγούρι. Κόψε το λάιμ σε 8 μισοφέγγαρα. Σε ψηλό ποτήρι βάλε τρεις φέτες καθαρισμένο αγγούρι, 1...

Γιώργος Σακκής

Bartender

Είναι ερωτευμένος με αυτή τη δουλειά και ιδιαίτερα με το να φτιάχνει κοκτέιλς. Βλέπει πάντα κάτι ελκυστικό,κάτι δημιουργικό. Έχει παρακολουθήσει τα απαραίτητα σεμινάρια στο Bar Academy κι έχει πάρει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς bartending. Θα τον βρείτε στο NEGRO CAFE!