ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ...

Portobello Mushroom Burger ..κόλαση !

Υλικά:   8 μεγάλα μανιτάρια Portobello   2 κουταλιές  της σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί   1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο   1 σκελίδα σκόρδο...

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΥΛΙΚΑ 200 γρ. σύγκλινο, κομμένο σε κυβάκια 50 ml. λευκό κρασί 120 ml. νερό, από το βράσιμο των ζυμαρικών 150 ml. κρέμα γάλακτος 1 κρόκο αυγού 50 γρ. Παρμεζάνα, τριμμένη & έξτρα για το σερβίρισμα ¼ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο 300 γρ. μακαρόνια Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Βράζουμε τα ζυμαρικά για 10 λεπτά σε αρκετό αλατισμένο νερό. Μόλις ετοιμαστούν τα σουρώνουμε και κρατάμε...

Ιάκωβος Απέργης

Chef

O Chef μας αγαπά το καλό φαγητό, τη ζωή και τους θετικούς ανθρώπους. Είναι αρχιμάγειρας στο Τζάνειο και σκοπό έχει βάλει να σερβίρει νόστιμο και θρεπτικό φαγητό στους ασθενείς του νοσοκομείου. Κάτι που φυσικά..θα έπρεπε να κάνουν όλοι!

...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ

#Cocktails: 5 συνταγές για το Φθινόπωρο με Ρούμι, Gin & Bourbon...

Μπορεί να μπήκε ο Οκτώβρης, μπορεί ο καιρός να μας τα έκανε κυριολεκτικά "μούσκεμα", εμείς όμως στο PENYPENY.GR έχουμε πάντα διάθεση για απολαυστικά cocktails...

TO #COCKTAIL ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ

Με μόλις 103 θερμίδες και έξτρα δροσιά χάρη στο αγγουράκι αυτό το κοκτέιλ ανατρέπει όσα ήξερες για το gin & tonic!   Υλικά 1 αγγούρι 1 λάιμ 3 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο 60 ml τζιν 120 ml τόνικ πάγο Εκτέλεση Πλύνε καλά και καθάρισε το μισό αγγούρι. Κόψε το λάιμ σε 8 μισοφέγγαρα. Σε ψηλό ποτήρι βάλε τρεις φέτες καθαρισμένο αγγούρι, 1...

Γιώργος Σακκής

Bartender

Είναι ερωτευμένος με αυτή τη δουλειά και ιδιαίτερα με το να φτιάχνει κοκτέιλς. Βλέπει πάντα κάτι ελκυστικό,κάτι δημιουργικό. Έχει παρακολουθήσει τα απαραίτητα σεμινάρια στο Bar Academy κι έχει πάρει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς bartending. Θα τον βρείτε στο NEGRO CAFE!