Γδυθείτε να φάμε : Το εστιατόριο γυμνιστών του Παρισιού είναι γεγονός !

69

Ένα διαφορετικό εστιατόριο άνοιξε εδώ και λίγες ημέρες στο Παρίσι (σε μια χώρα που γενικότερα φημίζεται για το laissez-faire στον γυμνισμό) και σε αυτό οι επισκέπτες καλούνται να απολαύσουν το φαγητό τους, χωρίς να φορούν τίποτα.

Το O’naturel δημιουργήθηκε με σκοπό να προσελκύσει (κυρίως) τις υπάρχουσες κοινότητες γυμνιστών αλλά και όλους όσοι ενδιαφέρονται να ζήσουν την εμπειρία ενός γεύματος χωρίς ρούχα. Αρχικά, ο πελάτης αφήνει τα ρούχα του στην γκαρνταρόμπα που βρίσκεται στην είσοδο, προτού προχωρήσει στα ενδότερα, δηλαδή στην κυρίως αίθουσα. Για ντροπαλούς γυμνιστές υπάρχει και η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν μια μικρή πετσέτα που καλύπτει τα επίμαχα σημεία.

 

Το εστιατόριο βρίσκεται στο 12ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας, στην rue de Gravelle και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 40 άτομα, με την υπηρεσία κρατήσεων να έχει ξεκινήσει ήδη τη λειτουργία της. Οι τιμές του ξεκινούν από τα €32/ πιάτο, υπάρχουν ωστόσο και οικονομικά μενού που περιλαμβάνουν ορεκτικό και γλυκό και δεν υπερβαίνουν τα €50.

Ο χώρος του εστιατορίου περιβάλλεται από παχιές, μαύρες κουρτίνες που κρατούν μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών. Ποιος άλλωστε θα ήθελε να τρώει το φουαγκρά του και κάποιος από το παράθυρο να κοιτάει το μόριο του;