Συμβαίνει τώρα

Γιατί οι άντρες θέλουν περισσότερο σεξ τον χειμώνα

Μήπως έφτασε ο καιρός να σταματήσουμε να παραπονιόμαστε για το κρύο και να κάνουμε σεξ; Κι όμως νέες έρευνες δείχνουν ότι οι άντρες θέλουν να κάνουν περισσότερο σεξ κατά τους χειμερινούς μήνες.

Σε μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο The Psychology of Human Sexuality,  οι ερευνητες εξέτασαν 114 άντρες όσο αφορά την αντίληψή τους για την ελκυστικότητα δύο ομάδων φωτογραφιών – μια με πρόσωπα γυναικών και μια με γυναικείο σώμα. Οι συμμετέχοντες έβλεπαν αυτές τις εικόνες κάθε 3 μήνες κατά τη διάρκεια ενός έτους και οι ερευνητές παρατήρησαν ότι τα επίπεδα έλξης για τις εικόνες των προσώπων δεν άλλαξαν – αλλά για για τις εικόνες του σώματος υπήρχαν κυμαινόμενα επίπεδα, ειδικά τους ψυχρότερους μήνες. Από τον Δεκέμβριο έως τον Φεβρουάριο, τα επίπεδα έλξης αυξήθηκαν και κορυφώθηκαν, ενώ τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο έφθασαν στα χαμηλότερα επίπεδα.

Οι ερευνητές επισημαίνουν πως το χειμώνα που οι γυναίκες είναι ντυμένες διεγείρουν περισσότερο τους άντρες, σε σχέση με το καλοκαίρι. Άλλες μελέτες ισχυρίζονται πως το χειμώνα μένουμε πιο πολύ στο σπίτι, άρα κάνουμε και περισσότερο σεξ.

Όποιος και αν είναι ο λόγος, εσείς άπλα αγκαλιαστείτε και πλημμυρίστε το σώμα σας με χαρούμενες ορμόνες.
Πηγη :Jenny.gr

Comments

0 comments

Ίσως σας ενδιαφέρει

Εσύ, εκείνος και η μαμά του!

Αρχική Σεξ & Σχέσεις Εσύ, εκείνος και η μαμά του! 7 Μαΐου 2021 · JOYTV …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

close