Όταν διαφέρεις…ενδιαφέρεις περισσότερο !!!

111

Είναι το σκάλωμα με την πρώτη ματιά, είναι η απόλυτη λάμψη της μουντής καθημερινότητας, η προσωποποίηση του χαρίσματος από τον Ύψιστο. Δεν καλουπώνεται, έχει δίκη του γραμμή και πορεία, η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας έχουμε συναντήσει ανθρώπους που απ το πρώτο δευτερόλεπτο τον/την ξεχωρίσαμε μέσα στο πλήθος, το βλέμμα πλανεύτηκε, τα μάτια κλείδωσαν τον στόχο, μαγνητίστηκαν από την μοναδικότητα και τον αέρα που εκπέμπει, σαν ένας φακός πανάκριβης ψηφιακής μηχανής που εστιάζει στην λεπτομέρεια.

Συνήθως και ως γνωστόν όποιος τραβάει και κρατάει δική του ρότα(πορεία)στον χάρτη της

ζωής, είτε κόντρα με τον υπόλοιπο κοινότυπο κόσμο, είτε με διαφορετική κατεύθυνση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μεγάλες και Μοναδικές προσωπικότητες όπως Albert Einstein, Che Guevara και άλλοι, φέρανε μοναδικές καινοτομίες σε επαγγελματικό πολιτικό και προσωπικό επίπεδο. Πολεμήθηκαν και αμφισβητήθηκαν στο έπακρο, όπως το μαύρο πρόβατο που ξεχωρίζει μέσα στο κοπάδι, όπως λέει και ο λαός τα γεμάτα δέντρα τα πετροβολούν. Είναι μεγάλη τιμή να πλαισιώσει την ζωή σου ένα διαφορετικό άτομο διότι η μοναδικότητα αποτελεί καταπέλτη, που θα σε εξυψώσει στην στρατόσφαιρα ή θα σε στείλει στα τάρταρα.

Αποτέλεσμα πολλών παραγόντων και συστατικών μπορούμε να πούμε: απ το dna, οικογενειακό περιβάλλον, βιώματα, εμπειρίες, μυαλό, αντίληψη και κρίση. Είναι μεγάλο σχολείο πάντως και δεν θα χάσεις, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, η έλξη είναι απόλυτη. Το συνηθισμένο και ότι  συνεπάγεται με αυτό, έχει μικρή διάρκεια ζωής, το εκθεσιακό  μοντέλο όμως είναι άπιαστο, το μάτι και ο νους δεν μπορεί να αντιληφθεί το τι αντιμετωπίζει,  σαν ένα όνειρο που διασχίζει τα σοκάκια του συνειδητού.

Η κακία, η ζήλια και ο φθόνος σε περιβάλλει αν είσαι διαφορετικό και μοναδικό άτομο, είναι γνωστό άλλωστε, υπάρχουν όμως και οι κατάλληλες άμυνες για να το αντιμετωπίσεις τα εφόδια και τα μεγαλύτερα όπλα είναι μέσα σου. Για κάθε δράση υπάρχει και η αντίδραση, όλα αλληλοεξαρτώνται μεταξύ τους για να υπάρχει η ισορροπία. Η στενή επαφή με κάτι που τόσο διαφέρει θα σε απογειώσει, θα αναθεωρήσεις για όλα όσα νόμιζες δεδομένα μέχρι πρότινος. Το σίγουρο πάντως είναι ένα μετά την συναναστροφή σου με κάτι διαφορετικό ΠΟΤΕ πια ΔΕΝ θα είσαι ο ΙΔΙΟΣ, ετοιμάσου να συστηθείς από την αρχή.

Η σφραγίδα που θα βάλει θα είναι ανεξίτηλη, θα αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον και αναθεώρηση για το παρελθόν. Το κοινότυπο θα κραυγάζει ανιαρό, αδιάφορο και άγευστο…Βλέπεις φίλε μου δεν υπάρχει κανόνας και μέτρο με το διαφορετικό είναι απρόβλεπτο όλα στο τέρμα και χωρίς πισωγύρισμα. Κλείνοντας θα ήθελα να πω το εξής: είναι ένας απότομος μονόδρομος, δύσβατος, κακοτράχηλος για καλούς ναυτίλους και ιχνηλάτες…!!!

ΕΣΥ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ;;;