ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Ιούλιος 2018

187

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου 💚

Για να λαμβάνεις την πρόβλεψη του ζωδίου σου με mail κάθε πρωτομηνιά, κάνε εγγραφή ΕΔΩ 

 

ΚΡΙΟΣ

Ιούλιος γεμάτος πλανήτες ανάδρομους και 2 εκλείψεις για να διαλέξεις σε τι απ’ όλα θα ρίξεις το φταίξιμο για όσα σου συμβαίνουν. Πρώτος υποψήφιος ο ανάδρομος Χείρωνας στο ζώδιό σου που σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο και σε πιέζουν από κοινού να επανεξετάσεις όσα κατάφερες από τη ζωή σου και είναι σα μια θηλιά που σε πνίγει καθώς σκέφτεσαι όσα έκανες λάθος. Καθόλου εποικοδομητικό αλλά μυαλό είναι – ταξιδεύει.

Δεύτερος υποψήφιος ο ίδιος σου ο κυβερνήτης, ο Άρης ανάδρομος στον Υδροχόο σε κάνει λιγότερο ανεκτικό στην ηλιθιότητα των γύρω σου. Σκέψου όμως Κριέ: αν ξεσπάσεις και χαλάσεις τη ζαχαρένια σου, ποιος θα φέρετε τότε περισσότερο ανώριμα;

Η μερική έκλειψη Ηλίου στις 13.07 απέναντι από τον ανάδρομο Πλούτωνα μιλά για καταπιεσμένες επιθυμίες που ζητούν εκτόνωση, ενώ η ολική Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 27.07 σου θυμίζει πως το Καλοκαίρι περνά και ίσως χαραμίζεται.

Μέχρι τις 09.07 η Αφροδίτη με τον Ερμή στον Λέοντα βάζουν chill soundtrack σε όσα συμβαίνουν που ελαφραίνει την ατμόσφαιρα. Μετά τις 10.07 – αμέσως δηλαδή – επανέρχεται σε ορθή πορεία ο Δίας και μοιάζει σα να κρατούσες την ανάσα σου αλλά τώρα εισπνέεις βαθιά, να μπει αέρας, να έρθουν χρήματα, να προσελκύσεις μια ψυχική έστω ηρεμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει ένας γενικότερος εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα – δεν είναι να τα κρύβουμε. Ο ανάδρομος Άρης φαίνεται να κυριαρχεί ΚΑΙ πάνω στον Ταύρο και η τάση να εκραγείς είναι καθημερινό φαινόμενο (καθόλου τυχαία η έκφραση ταύρος σε υαλοπωλείο). Φυσικά η αστρολόγος θα σου προτείνει να ελαχιστοποιήσεις τις διαφωνίες γιατί προκαλούν άγχος, ανισορροπία και ρίσκο στη σταθερότητα των σχέσεων. Ένα ρίσκο που ακόμα κι αν φαίνεται τώρα πάνω στον βρασμό ελκυστικό, ίσως αργότερα μετανιώσεις. Ευτυχώς μετά τις 10.07 υπάρχει βελτίωση. Ο Δίας επανέρχεται σε ορθή πορεία στον Σκορπιό που κυβερνά τις σχέσεις και η Αφροδίτη περνά στη Παρθένο ομορφαίνοντας το Καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει πως η αρμονία στις σχέσεις επιτυγχάνεται ευκολότερα ακόμα κι αν αυτό συμβαίνει απλώς επειδή τα ηνία παίρνει η λογική. Χρειάζεται.

Τέλος του μήνα έχουμε την μοναδική ολική έκλειψη που είναι Σεληνιακή στον Υδροχόο (ακόμα μία έκλειψη συμβαίνει στις 13.07, μερική Ηλίου) η οποία μπορεί να φέρει τα άνω – κάτω προκαλώντας σε να λάβεις άμεσες αποφάσεις σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Πάντα να έχεις γνώμονα τι αξίζεις αλλά και σε τι μπορείς να ανταπεξέλθεις. Την ίδια μέρα της έκλειψης (27.07), ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία ζητώντας να μετρήσεις τις οικονομίες σου. Είσαι ικανοποιημένος; 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος χαρακτηρίζεται αυτόν το μήνα από τόσα νεύρα που αισθάνομαι πως καλά θα κάνω να προσέξω ΠΩΣ θα γράψω το κάθε τι να μην χειροτερέψω την κατάσταση. Έτοιμος να εκραγεί με κάθε σπίθα που υπάρχει στην ατμόσφαιρα αξίζει να σημειώσουμε πως σπίθες ο πύρινος Άρης δημιουργεί πολλές καθότι ανάδρομος στον Υδροχόο, ενώ οι δύο εκλείψεις του μήνα (μια μερική Ηλίου και μια ολική Σελήνης) φαίνεται πως χειροτερεύουν την κατάσταση.

Τι μπορεί ο Δίδυμος να κάνει; 1) Να προσέξεις επιπλέον όταν σχεδιάζεις ταξίδια ή όντως ταξιδεύεις. Μπορεί ο Ιούλιος να είναι κατεξοχήν μήνας διακοπών, αλλά αν η νοοτροπία σου είναι αυτή του «μόλις έχασα το λεωφορείο» τότε είναι πιθανότερο να το χάσεις ή έστω να σε χαλάσει περισσότερο όταν συμβεί. 2) Να εκτιμήσεις εκείνα που έχεις. Ο Δίας επανέρχεται σε ορθή πορεία στις 10.07 μετά από 4 μήνες ανάδρομος στον Σκορπιό οπότε δροσίζει λίγο τις σχέσεις, έχεις περισσότερη σωματική ενέργεια. 3) Να κάνεις εξάσκηση στην φτωχή συνεννόηση που χαρακτηρίζει τον μήνα γιατί ο κυβερνήτης σου Ερμής θα γυρίσει επίσης ανάδρομος στις 27.07 στον οίκο της επικοινωνίας. Δεν είναι τόσο ανησυχητικό απλώς προσθέτει στις καθυστερήσεις και στο όλο επίπεδο δυσκολίας του Καλοκαιριού.

Εκλείψεις: Μην σκέφτεσαι τι θα μπορούσες να είχες κάνει διαφορετικά. Πορεύσου με όσα συνέβησαν. Είσαι ζώδιο μεταβλητό και μόνο όσοι προσαρμόζονται βάση το περιβάλλον τους μπορούν να επιβιώσουν και να εξελιχθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Ιούλιος που μπορεί να πάρει είτε την ανηφόρα είτε την κατρακύλα, εγώ σου εύχομαι για το πρώτο! Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου, διανύεις γενέθλιες μέρες και γιορτάζεις αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίον ξεχωρίζεις. Η πρώτη έκλειψη του Καλοκαιριού συμβαίνει στο ζώδιό σου στις 13.07 και είναι μερική έκλειψη Ηλίου αλλά σε επηρεάζει πολύ έντονα μιας που σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Ο μήνας είναι ιδανικός ώστε να ανακτήσεις έλεγχο των καταστάσεων. Για εσένα και το πορτοφόλι σου.

Η Αφροδίτη στη Παρθένο μετά τις 10.07 είναι μια ευχάριστη νότα θετικότητας που σου επιτρέπει να απολαύσεις το Καλοκαίρι με διακοπές ή έστω εξορμήσεις και μπάνια σε μέρη κοντινά. Ρίξε λίγο τους ρυθμούς στη δουλειά και βάλε συνειδητές προτεραιότητες. Αν ψάχνεις νέα δουλειά είναι καλή περίοδος να διαπραγματευτείς και να κάνεις γνωριμίες αλλά να θυμάσαι πως με ανάδρομο Άρη δεν είναι η καλύτερη περίοδος να ξεκινήσεις και με ανάδρομο Ερμή (μετά τις 26.07), δεν είναι καλές μέρες για να υπογράψεις.

Η Ολική Σεληνιακή έκλειψη του Ιουλίου στις 27.07 σε συνδυασμό και με τον ακόμα ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο, το σκηνικό από την οπτική του Καρκίνου μου θυμίζει το απόφθεγμα του Stephen Chbosky: “We accept the love we think we deserve.” (Ελλ. Δεχόμαστε την αγάπη που νομίζουμε πως αξίζουμε). Εσύ τι πιστεύεις για τον εαυτό σου;

 

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις παραμένουν στο επίκεντρο της προσοχής και για αυτόν τον μήνα. Προβλήματα έχουν όλες οι σχέσεις, το θέμα είναι πόσο καθοριστικό είναι το κάθε πρόβλημα. Πολλές φορές τα πιο ασήμαντα είναι πιο εκνευριστικά αλλά έχουμε μεγαλύτερη διάθεση να λύσουμε τα πιο καίρια. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 09.06 και τονώνει την αυτοπεποίθηση, τραβάς θετικά βλέμματα, ενώ ταυτόχρονα φέρνει καλοτυχία σε επαγγελματικά θέματα.

Αξιοποίησε την Αφροδίτη στο ζώδιό σου για να πολεμήσεις τις αρνητικές επιρροές του ανάδρομου Άρη από απέναντι (από τον Υδροχόο). Πως; Η γενναιοδωρία καρποφορεί γενναιοδωρία. Κι ενώ μπορεί κάποιες φορές να φαίνεται σα να πρέπει να πας κόντρα στα ένστικτά σου που σε παρακινούν να πράξεις με έναν πιο συνηθισμένο τρόπο, η γενναιοδωρία είναι πιο αποτελεσματική στρατηγική από το να επιτεθείς, να παραιτηθείς ή απλώς να κάνεις πίσω μην δίνοντας στον άλλον ουσιαστικά την ευκαιρία να καταλάβει τι θα ήθελες να κάνει. Αν εκείνος που έχεις απέναντί σου αξίζει να παραμείνει εκεί, τότε θα εκτιμήσει την προσπάθειά σου και θα απαντήσει με καλοσύνη.

Η μόνη ολική έκλειψη του Καλοκαιριού είναι Σεληνιακή και πραγματοποιείται με τον Ήλιο στο ζώδιό σου. Συμβαίνει στις 27.07 και επηρεάζει ειδικά τους Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να φέρει αλλαγές σε οποιοδήποτε τομέα έχει για εσένα σημασία. Μην χάνεις την ευκαιρία να διασκεδάζεις, δες τη ζωή πιο παιχνιδιάρικα, πήγαινες διακοπές αν μπορείς για να ξεκουραστείς. Χαμογέλα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό μήνα Παρθένε και είσαι το ζώδιο με τις προδιαγραφές να έχεις έναν ευχάριστο Ιούλη! Σίγουρα οι πολλοί ανάδρομοι και οι 2 εκλείψεις δεν ενθαρρύνουν προς αυτή τη δήλωση αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα ένα – ένα να καταλάβεις τι εννοώ.

Το μεγάλο ανησυχητικό κύμα επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια – κι εσύ δεν ανήκεις σε αυτά. Ο ανάδρομος Άρης ο οποίος είναι αρκετά επίφοβος να σου χαλάσει το Καλοκαίρι βρίσκεται στον Υδροχόο που σημαίνει πως προσέχεις την υγεία σου, έχεις λίγα τρεξίματα με τη δουλειά αλλά τίποτα που να σε εμποδίζει πραγματικά να ευχαριστηθείς μεσημεριανούς ύπνους στην αιώρα ή ένα κοκτέιλ στη παραλία με φίλους τα βράδια. Ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος απέναντί σου στους Ιχθύες, αλλά στις 10.07 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και σε κάνει έξτρα θελκτικό, είσαι η γοητεία του Ιουλίου προσωποποιημένη.

Και τι γίνεται με τις εκλείψεις; 13.07 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο δηλώνει την προσοχή που χρειάζεται να δώσεις σε φίλους και άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά πιστεύω. Μην τους παραμελείς λόγω Καλοκαιριού. Η δεύτερη έκλειψη στις 27.07 είναι ολική Σελήνης και πραγματοποιείται στον Υδροχόο, στενά δεμένη με τον ανάδρομο Άρη ο οποίος τώρα γίνεται περισσότερο αισθητός. Αρκετοί σε εκνευρίζουν παραπάνω και τα νεύρα τελειωμό δεν έχουν αφού έρχεται την ίδια μέρα να προστεθεί στην λίστα των ανάδρομων και ο ίδιος σου ο κυβερνήτης, ο Ερμής. Πρόσεξε να μην δραματοποιείς τις καταστάσεις, να θυμάσαι πως η ζωή δεν είναι σαπουνόπερα και πως όλα συνήθως λύνονται με διάλογο και καλή θέληση.

 

ΖΥΓΟΣ

Αχ αυτές οι εκλείψεις… Η πρώτη συμβαίνει στις 13.07, μερική Ηλιακή και είναι σα να στέκεσαι ανάμεσα σε δύο αντίθετες μεριές προσπαθώντας να διευθετήσεις τη κατάσταση αλλά τελικά καταλήγεις να δέχεσαι όλα τα πυρά. Ηθικό δίδαγμα: Άσε τους άλλους να κάνουν ότι καταλαβαίνουν και ασχολήσου με τα δικά σου θέματα. Η δεύτερη έκλειψη στις 27.07 είναι ολική Σελήνης που πραγματοποιείται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο. Πρόσεξε το πώς σχέσεις που νωρίτερα πρόσφεραν χαρά, τώρα περνάνε κρίση. Αυτές περιλαμβάνουν ερωτικές, φιλικές και σχέσεις με παιδιά. Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει όντως να επέμβεις γιατί σε αφορά άμεσα αλλά χρειάζεται να διατηρήσεις ψυχραιμία. Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν αλλά όταν ζητήματα από εκεί έρχονται στο τώρα, σημαίνει πως δεν είχαν επιλυθεί σωστά. Αντί να γίνεις εκείνος που θα ξεσπάσει ή αυτός που πάλι θα υποχωρήσει, μήπως να βρεις μια μέση λύση… Βάλε νερό στο κρασί σου αλλά δήλωσε όσα σε ενοχλούν με πρόθεση να τα βελτιώσεις.

Σε πιο θετικά νέα, βελτίωση παρατηρείται στα οικονομικά σου, η Αφροδίτη στη Παρθένο σε αναγκάζει σχεδόν να ξεκουραστείς – πράγμα που έχεις άμεσα ανάγκη – και μπορείς να αντιμετωπίσεις οικογενειακά ζητήματα με μεγαλύτερη ωριμότητα. Τώρα αυτό συμβαίνει επειδή κουράστηκες; Επειδή δεν μπορείς να συγκεντρώσεις 100% τη σκέψη σου; Επειδή καταφέρνεις και βλέπεις τα πιο σημαντικά προβλήματα της ζωής; Σημασία έχει πως για ακόμη μια φορά ο Ζυγός γίνεται παράδειγμα προς μίμηση από το περιβάλλον του χωρίς καν να το επιδιώκει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλό μήνα Σκορπιέ! Τι αλλάζει; Ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σου ακόμα επανέρχεται σε ορθή πορεία μετά από 4 μήνες ανάδρομος. Αυτό σημαίνει πως ευκολότερα μπορείς να αξιοποιήσεις την θετική του ενέργεια η οποία σε γεμίζει με αισιοδοξία, διάθεση για ταξίδια, οικονομική ευημερία και τύχη. Υπέροχα!

Σίγουρα οι δύο κυβερνήτες σου ανάδρομοι ακόμα δεν βοηθάνε την κατάσταση, αισθάνεσαι και πάλι πως δεν σε καταλαβαίνουν, πως υπάρχει μια επανάληψη και δεν μπορείς να βρεις πλέον τη γνώριμη ασφάλεια. Πίεση και μια τάση να βγουν όλα στην επιφάνεια, να λάμψει η αλήθεια. Πράγμα θετικό εκτός αν κάτι κρύβεις. Οι δύο εκλείψεις του μήνα συνδέονται άμεσα με τους δύο κυβερνήτες σου οπότε σίγουρα θα τις αντιληφθείς ενεργειακά. Να θυμάσαι:

  • το αποτέλεσμα δεν είναι συνήθως ανάλογο της προσπάθειας που επένδυσες
  • οι υπερβολές είναι μέρος του μηνιαίου ποτ-πουρί
  • στην υγεία ισχύει το «προσέχω για να έχω»
  • το άγχος τείνει να παίρνει τεράστιες διαστάσεις
  • σκέψου μακροπρόθεσμα

Η Αφροδίτη στον 11ο οίκο μετά τις 10.07 σε φέρνει πιο κοντά με φίλους, σε σπρώχνει προς νέες γνωριμίες και ευχάριστες στιγμές. Στις 27.07 ο Ερμής ξεκινά να κινείται ανάδρομος και ανακατεύεται στο επάγγελμα. Μήπως είναι καιρός να αξιοποιήσεις τον ορθόδρομο Δία που λέγαμε και να πας διακοπές;

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βασικό χαρακτηριστικό του Ιουλίου η δυσκολία επικοινωνίας που δεν ξέρεις αν είναι απλό μπέρδεμα ή έλλειψη καλής θελήσεως να συνεννοηθούμε όλοι μεταξύ μας. Ο Άρης συνεχίζει την (φαινομενική) ανάδρομη πορεία του στον 3ο οίκο σου που συμβολίζει την γνώση και τις συζητήσεις σχηματίζοντας σκληρές όψεις ενώ και ο ίδιος ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, ξεκινά να κινείται επίσης ανάδρομος τέλος του μήνα. Προσοχή στις παρεξηγήσεις. Καλύτερα να ξεκινάς με τις καλύτερες των διαθέσεων και όχι με το βέλος παρατεταμένο να σημαδεύει τον άλλον πριν εκείνος καν μιλήσει.

Η πρώτη έκλειψη του μήνα στις 13.07 στον Καρκίνο είναι καλή ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που ήταν βραχνάς αρκετό καιρό. Καλοκαίρι είναι εποχή χαλάρωσης οπότε απελευθερώσου από περιττά βάρη όσο γίνεται – καλύτερα από το να τα αγνοείς ελπίζοντας να λυθούν μόνα τους. Η δεύτερη έκλειψη στις 27.07 είναι ολική Σεληνιακή και συμβαίνει στον Υδροχόο και σηματοδοτεί μια αγχωτική περίοδο κατά την οποία φαίνεται πως ελάχιστοι σε καταλαβαίνουν. Από μόνο του αυτό μπορεί να μην είναι περίεργο, αλλά όταν χάνεις κι εσύ ο ίδιος επαφή με την προσωπική σου αλήθεια προκύπτει ένας ψυχικός αποπροσανατολισμός. Ψυχραιμία και όλα επανέρχονται όχι με υπερανάλυση αλλά με θετική στάση και χαμόγελο.

Θυμήσου: μετά τις 10.07 ο κυβερνήτης σου Δίας επανέρχεται σε ορθή πορεία. Μπορεί οι ανάδρομοι να θερίζουν, αλλά ο κυβερνήτης του Τοξότη κάνει ξανά πρώτος τη διαφορά. Ακολούθησε το παράδειγμά του.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για την ώρα 2 (μόνο) οι ανάδρομοι στο ζώδιό σου, όσες και οι εκλείψεις του μήνα. Πρόκειται για έναν έντονο Ιούλη από άποψη συναισθημάτων και προσωπικής αντίληψης. Πρόκειται για κύκλους που ολοκληρώνονται γιατί απλώς έφτασε η ώρα τους ή γιατί χρειάζεται να δημιουργήσεις ο ίδιος χώρο για το νέο. Αυτό κάνουν τόσο οι ανάδρομοι, όσο και οι εκλείψεις Αιγόκερε. Προσπαθούν να σε ωθήσουν προς μια εξελιγμένη έκδοση του εαυτού σου. Πάμε;

Ο κυβερνήτης σου Κρόνος ανάδρομος στο ζώδιό σου σχηματίζει ακόμα τετράγωνο με τον Χείρωνα (είχα γράψει όταν κορυφώθηκε τον Οκτώβρη δυο λόγια για το τετράγωνο αυτό ΕΔΩ). Έχεις την τάση να σκέφτεσαι το παρελθόν για να βασίζεις εκεί τα επόμενά σου βήματα. Πράγμα χρήσιμο αν διδάσκεσαι από τα λάθη σου αλλά άσκοπο αν τα επαναλαμβάνεις σαν εθισμένος στην ασφάλεια της σιγουριάς που προσφέρουν. Ο Άρης ανάδρομος στον Υδροχόο αδειάζει τις τσέπες και σε κάνει επιρρεπή σε συναισθήματα κατωτερότητας. Υπάρχει ανάγκη από κάτι να σου ανεβάσει το ηθικό επειγόντος – ευτυχώς η Αφροδίτη περνά στη Παρθένο στις 10.07 δίνοντάς σου μια νέα, πιο αισιόδοξη οπτική των όσων συμβαίνουν.

Η σημαντικότερη εκ των δύο εκλείψεων στις 13.07 συμβαίνει στο απέναντί σου ζώδιο, του Καρκίνου και επικεντρώνεται στις αλλαγές που χρειάζεται να κάνεις στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Να θυμάσαι πως κάθε αλλαγή προέρχεται από την απώλεια κάποιου πράγματος που προϋπήρχε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απ’ότι φαίνεται μόνο ο κυβερνήτης σου Ουρανός και η Αφροδίτη δεν κινούνται καθόλου ανάδρομα μέσα στον Ιούλιο. Αυτό δεν είναι ακριβώς αφορμή για τρελό γλέντι – αλλά καλό είναι να δέχεσαι τις νίκες από όπου κι αν προέρχονται, όσο μικρές κι αν είναι. Γιατί στο ζώδιό σου ανάδρομος είναι ο Άρης ο οποίος αν και σε κάνει έξτρα σέξυ και γοητευτικό (η Αφροδίτη βάζει το χεράκι της επίσης), κάνει το αίμα να ανεβαίνει γρηγορότερα στο κεφάλι. Οι παρεξηγήσεις λύνουν και δένουν – τα νεύρα δεν βοηθάνε την κατάσταση.

Δύο οι εκλείψεις του μήνα, μια μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο (13.07) μιλά για τη φροντίδα του σώματος, πόσο αφήνεις τις σκέψεις και την ψυχολογία να επηρεάζουν την υγεία.  Πόσο επιτρέπεις την ίδια στιγμή σε άλλους να εκμεταλλεύονται τη καλοσύνη και την ανάγκη να τους ευχαριστήσεις. Η δεύτερη έκλειψη όμως συμβαίνει στο ζώδιό σου (27.07) και ζητά να ισορροπήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες με τις ανάγκες των σχέσεων. Σα να αυτό να μην ήταν αρκετό, ο Ερμής εκκινεί ταυτόχρονα την (φαινομενική) ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα και το παρελθόν έρχεται στην επιφάνεια είτε για να ξεκαθαρίσει, είτε απλώς για να ελέγξει αν διδάχτηκες από αυτό.

Οικονομικά ο μήνας έχει προοπτικές βελτίωσης όσο κρατάς ρεαλιστικές τις προσδοκίες σου και διεκδικείς εκείνα που σου αξίζουν. Επαγγελματικά μπορείς να ξεχωρίσεις αφού ο Δίας επανέρχεται σε ορθή πορεία στον Σκορπιό και όπως είπαμε ο κυβερνήτης σου παραμένει ορθόδρομος σε ευνοϊκό σημείο του ωροσκοπίου σου. Εκμεταλλεύσου τον και στη καριέρα!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Καλό μήνα Ιχθύ! Σίγουρα ο Άρης ανάδρομος στον Υδροχόο και η ολική έκλειψη Σελήνης στο ίδιο ζώδιο είναι μαύρα σύννεφα μέσα στο κατακαλόκαιρο αλλά όσο δεν υπεραναλύεις και δε χάνεσαι σε θλιβερές άνευ νοήματος σκέψεις, θα είσαι μια χαρά. Αν ο περίγυρός σου είναι πιο επιθετικός, οι συνάδελφοι περισσότερο εγωιστές απ’ ότι συνήθως, είναι γιατί το πλανητικό κοκτέιλ του Ιούλη που δεν τους αφήνει ανεπηρέαστους. Παρέμεινε εστιασμένος στους προσωπικούς σου στόχους και τα οικονομικά κέρδη.

Προσοχή το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα γιατί πέφτουν πολλά μαζί. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου μιλά για εξιδανίκευση και απογοητεύσεις από κοντινούς ανθρώπους, ενώ αν προσπαθείς να ξεκινήσεις κάτι νέο ερωτικά μπορεί οι καταστάσεις να σε προκαλούν, μα κράτα για σιγουριά μικρό καλάθι. Το άγχος είναι επίσης περισσότερο αυξημένο απ’ ότι συνήθως τέτοια εποχή (που πήγαν οι εξορμήσεις στις παραλίες με τις άπειρες βουτιές; ) και η υγεία είναι έτοιμη να «θυσιαστεί» σωματοποιώντας το στρες προκειμένου να σε αναγκάσει να ξεκουραστείς. Κοινώς: όταν το σώμα φτάνει να μιλά χρειάζεται το ακούς με προσοχή.

Αν η αρμονία στη σχέση μοιάζει αφανισμένη, η εύκολη λύση (ειδικά στην εποχή μας) είναι η διάλυση. Γιατί να φτιάξεις κάτι σπασμένο όταν μπορείς να αγοράσεις νέο; Δεν είναι όμως μόνο το «κρίμα» της υπόθεσης για το συναισθηματικό δέσιμο που έχει προηγηθεί. Είναι πως κάθε δυσαρμονία είναι ευκαιρία για νέα, πιο ισχυρή γεφύρωση. Αν έσπασε δεν ήταν καλά δεμένο. Ίσως τώρα καταφέρει όντως και κολλήσει.

Αγάπη & Φως,

Φαίδρα

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών. Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του AstrologyHat δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.