Κρεμμυδοτηγανίτες

59

Υλικά Συνταγής

  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 ξερά κρεμμύδια μεγάλα
  • 3 αυγά
  • 2 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 3/4 φλ. σόδα αναψυκτικό
  • 3 κ.σ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
  • 250 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κ.γλ. μπούκοβο (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το 1 κρεμμύδι σε λεκανίτσα και τρίβουμε το δεύτερο στον τρίφτη. Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμύδια, τα αυγά, το κεφαλοτύρι, τη σόδα, το δυόσμο, το αλεύρι, αλάτι και πιπέρι.

Ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε λίγο το μείγμα να σταθεί για να αρωματιστεί.

Τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε καυτό ελαιόλαδο για 2΄ από κάθε πλευρά. Στραγγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here