Κτήμα Καλυψώ, χώρος να χαίρεσαι!

206
Κτήμα Καλυψώ

Σε έναν καταπράσινο χώρο 12 στρεμμάτων, πολύ κοντά στην Αθήνα αλλά μακριά από την βοή της πόλης διοργανώνουμε την κάθε σας εκδήλωση δίνοντας χρώμα και εικόνες για εσάς που θέλετε μία εμπειρία μοναδική και αξέχαστη.

Οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν το πρώτο τους ποτό κάτω από την εντυπωσιακή καταπράσινη πέργκολα του κτήματος έχοντας θέα την υπέροχη Πάρνηθα. Μπορούν να περιπλανηθούν στον χώρο με την εντυπωσιακή βλάστηση, τα πανύψηλα δέντρα και το φροντισμένο καταπράσινο γκαζόν, τα οποία συνθέτουν ένα πραγματικά μαγευτικό σκηνικό, ενώ το στοιχείο της πέτρας και του ξύλου δίνουν μια ξεχωριστή πινελιά στο σύνολο το οποίο ξεδιπλώνεται σιγά σιγά.
Ο φωτιζόμενος καταρράκτης με τις εντυπωσιακές λίμνες δημιουργεί ένα ειδυλλιακό σκηνικό για να γράψετε το σενάριο του δικού σας παραμυθιού.
 
Στο γραφικό πετρόχτιστο εκκλησάκι μας με την αμφιθεατρική θέα για τους καλεσμένους σας, διοργανώνουμε το μυστήριο σας.
Ο κλειστός χώρος 450 ατόμων με την ιδιαίτερη, ρομαντική διακόσμηση θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Στη δική σας εκδήλωση οι παροχές δεν σταματούν εδώ. Η μουσική θα παίζει μέχρι το πρωί, χωρίς περιορισμούς στο ωράριο και θα έχετε έναν αποκλειστικά δικό σας ξενώνα διακοσμημένο σε vintage στυλ για να καλύψετε οποιαδήποτε ανάγκη σας.
Ο χώρος στάθμευσης του Κτήματος Καλυψώ έχει χωρητικότητα 300 αυτοκινήτων και διαθέτει έμπειρο valet parking, ενώ το προσωπικό στην υποδοχή, την γκαρνταρόμπα και τις τουαλέτες φροντίζει ώστε οι καλεσμένοι σας να νιώσουν άνετα.Η επαγγελματικότητα του προσωπικού μας, το εξεζητημένο και ευέλικτο catering, αλλά και η πολυετής εμπειρία των wedding planers που διαθέτουμε είναι από τα μεγαλύτερα avantage μας.

Στο Κτήμα Καλυψώ δεν υπάρχει όριο στην φιλοξενία!

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ
WEBSITE:
FACEBOOK:
INSTAGRAM:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
40ο ΧΛΜ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, Αυλώνας
Email : info@ktima-kalipso.gr
ΤΗΛ.: 22950 42832
ΚΙΝ.: 6932 310769

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save