Μάνος Γανίτης: Ο Χαλκιδαίος Mr. Bowtie !

239

Τα παπιγιόν του είναι εντυπωσιακά. Έχουν φορεθεί και από Έλληνες αλλά και από ξένους celebrities! Άλλα φτιαγμένα με plexi glass, άλλα με μεταλλικές λεπτομέρειες και άλλα με ύφασμα. Το σίγουρο είναι πως όλα τους είναι μοναδικά, φτιαγμένα από τον ίδιο, με πολλή αγάπη γι’αυτό που κάνει. Όπως έγραψε κι ένας πελάτης του στο Facebook είναι “μικρά έργα τέχνης” !

Το όνομά του είναι ιδιαίτερα γνωστό στον καλλιτεχνικό κόσμο της Χαλκίδας και όχι μόνο…Πάμε να ανακρίνουμε τον κο. Μανώλη Γανίτη, τον Mr. Bowtie Handmade!

Καλησπέρα σας κ. Γανίτη κι ευχαριστούμε πολύ που είστε μαζί μας. Τα παπιγιόν σας είναι πράγματι εντυπωσιακά! Αυτό είναι το βασικό σας επάγγελμα ή έχετε ασχοληθεί με κάτι άλλο πιο πριν;

Εγώ ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνετε. Η αγάπη μου για τη δημιουργία, γενικότερα, το ιδιαίτερο και το διαφορετικό ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και γι’ αυτό αποφάσισα να σπουδάσω την τέχνη της Αργυροχρυσοχοϊας (κατασκευαστής κοσμημάτων).

Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή σας με τον σχεδιασμό και την κατασκευή των bowties (παπιγιόν);

Η ιδέα των παπιγιόν ξεκίνησε πριν χρόνια που αναζητούσα κάτι ιδιαίτερο να φορέσω. Έφτιαξα το πρώτο…και ξεκινώντας από εκεί, φτάσαμε στο σήμερα! Ήρθε ο χρόνος να με ανταμείψει καμαρώνοντας τις δημιουργίες μου σε διάφορους ανθρώπους, άσημους και διάσημους!

Θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας μερικούς από εκείνους που έχουν φορέσει “ManosGian” Bowties;

Φυσικά! Ο Κώστας Δόξας (τραγουδιστής), ο Γιάννης Χατζηγεωργίου (ηθοποιός), ο Μάνος Πίντζης (ηθοποιός – μοντέλο), ο Γιάννης Κρητικός (τραγουδιστής), η SHAYA (τραγουδίστρια), ο Στέργιος Λυμπέρης (τραγουδιστής), ο Παναγιώτης Πάλλης από τους Stereo Soul (τραγουδιστής)! Στο εξωτερικό, ήταν ιδιαίτερη τιμή που με επέλεξε η σχεδιάστρια ρούχων της Madonna, η Katy Perry, ο Justin Bieber και η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Λιβανέζα Caroline Bibawi! Η λίστα είναι μακρά και τους ευχαριστώ όλους πολύ!

 

Τι υλικά χρησιμοποιείτε για να βγει αυτό το ξεχωριστό αποτέλεσμα;

Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι ατσάλι, πλεξιγκλάς, και φυσητό ή υγρό γυαλί!
Στο Facebook μου υπάρχουν δείγματα από τις δημιουργίες μου! Όλα χειροποίητα και μοναδικά!

Δείτε μερικές από τις δημιουργίες του Μάνου Γανίτη