ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Μάρτιος 2018

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου ?

Για να λαμβάνεις την πρόβλεψη του ζωδίου στου με mail κάθε πρωτομηνιά, κάνε εγγραφή ΕΔΩ ή μέσω της φόρμας στον πάτο της σελίδας.

 

ΚΡΙΟΣ

Καλό μήνα Κριέ και σίγουρα θα είναι καθώς ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου εκκινώντας τις γενέθλιες μέρες σου και ο κυβερνήτης σου, Άρης, περνά στις 17.03 στον Αιγόκερω! Τέλεια! Γιατί χαίρομαι; Με την είσοδό του στον Αιγόκερω, ο Άρης αρχικά φέρνει μεγάλη τύχη σε ζητήματα καριέρας, ενεργοποιείται ο τομέας του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το «φαίνεσθαι» κι εσύ μοιάζει να ακτινοβολείς δεδομένου πως έχεις ήδη από την αρχή του μήνα τον Ερμή και την Αφροδίτη στο πλευρό σου. Ερωτικός Κριός που διαγράφει επιτυχίες. Αυτός είσαι.

Αξίζει όμως να προσέξεις ένα – δυο πραγματάκια. Αρχικά να γνωρίζεις πως τέλος του μήνα (23.03 συγκεκριμένα), ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου με όλα όσα αυτό συνεπάγεται. Καθυστερήσεις, δυσκολίες, απρόοπτα, ανατροπές σχεδίων και σχέσεων. Ο ανάδρομος Ερμής όμως παραμένει ευκαιρία για προσωπική ανασκόπηση, να δεις από ποιους εξαρτάσαι και πως θα αποκτήσεις την περιβόητη αυτονομία και ανεξαρτησία. Έχεις τον Ουρανό ακόμα στο ζώδιό σου, αν κάποιος μπορεί να τα καταφέρει – είσαι εσύ! Για ποιους υποχωρείς και πόσο συμβιβάζεσαι; Για πόσο θα συνεχίσεις να το κάνεις;

Τέλος, ο Δίας γυρίζει επίσης ανάδρομος στις 09.03 στον Σκορπιό και καθώς παραμένει για αρκετές μέρες στάσιμος, δημιουργεί μια ακινησία σε πολλούς τομείς. Όμως ο Μάρτης κρατά για την τελευταία ημέρα μια μικρή βόμβα.. Λέγεται Πανσέληνος στον οίκο των σχέσεων και μπορεί είτε να διαλύσει, είτε να ενώσει, ανάλογα πόσο ισχυρή είναι η δομή της της σχέσης και το κατά πόσο παραγκωνίζονται οι εγωισμοί για χάριν της αγάπης.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με ανάδρομο Δία (μετά τις 09.03), ανάδρομο Ερμή (μετά τις 23.03), δύο Πανσελήνους και μεγάλη κινητικότητα πλανητών στον Κριό, δεν είναι ακριβώς άξιο απορίας το γιατί τα πράγματα δεν πάνε κατ’ευχήν. Προβλήματα εμφανίζονται με τους συνεργάτες στη δουλειά, τα χρήματα, την οικογένεια και την υπομονή χρειάζεται να δείξει ο Ταύρος.

Αν οι σχέσεις είναι κάπως τεταμένες και αισθάνεσαι πως δε καλύπτονται οι συναισθηματικές σου ανάγκες πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσεις. Καλή και απαραίτητη η διπλωματία, αλλά ποιος ο λόγος να παραμένεις εκεί που δεν καλύπτεσαι; Κι αν δεν είσαι ευχαριστημένος εσύ και δε μπορείς να δώσεις, τότε δεν είναι ικανοποιημένος ούτε ο Άλλος. Ίσως η αντιμετώπιση που λάβεις μετά από μια ανάλογη συζήτηση σε εκπλήξει ευχάριστα.

Ευτυχώς ο Μάρτιος διαθέτει επίσης στοιχεία που θυμίζουν λίγο Άνοιξη (λίγο γιατί και ο Μάρτιος μόνο λίγο ανήκει σε αυτή την εποχή). Μετά τις 17.03 ο Άρης περνά στο φιλικό Γήινο ζώδιο του Αιγόκερου και αισθάνεσαι πως μπορείς να αντιμετωπίσεις όλα τα προβλήματα που εκτοξεύονται κατά πάνω σου με λογική, αξιοποιώντας την εμπειρία σου από παρελθοντικές αντίστοιχες καταστάσεις και φυσικά με τη βοήθεια κοντινών σου προσώπων. Όντως μπορείς.

Πάντως με την καθημερινή σου προσοχή και προσπάθεια καταφέρνεις να χτίσεις τη διαδρομή που θα οδηγήσει σε έναν πραγματικά Ανοιξιάτικο, ηλιόλουστο και ερωτικό Απρίλη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μάρτιος ξεκινά με αέρα Άνοιξης. Η διάθεσή σου βελτιώνεται, οι εντάσεις μοιάζουν να διαλύονται ευκολότερα, η φύση ερωτεύεται και μαζί της ερωτεύεσαι κι εσύ. Μπορεί να μην έχει έρθει η ώρα να βάλεις κοντομάνικο, αλλά σίγουρα με το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό (έως 17.03) και την Αφροδίτη στον Κριό (από 07.03), ο Μάρτης δηλώνει πως η μέρα πλέον μεγαλώνει αισθητά μαζί με την διάθεση για καλοπέραση, διασκέδαση και φυσικά νέες γνωριμίες.

Στις 20.03 συμβαίνει η Εαρινή Ισημερία, έτσι η Άνοιξη ξεκινά επίσημα αλλά καθώς φαίνεται το τρέιλερ που έπαιζε ήταν πιο απολαυστικό από το πραγματικό γεγονός. Ίσως βέβαια να έχεις παρατηρήσει κι εσύ, πως ο κυβερνήτης σου, Ερμής, έχει πολύ καιρό να γυρίσει ανάδρομος – μην ξεχνιόμαστε! Έτσι στις 23.03 ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και σε καλεί ξεκάθαρα να αναθεωρήσεις ποιους θεωρείς φίλους, να αναγνωρίσεις εκείνους που σε πλήγωσαν, δε σε στήριξαν όταν τους χρειάστηκες κι εξακολουθούν να σε αναζητούν μόνο για το δικό τους συμφέρον. Τυχόν τέτοιοι «φίλοι», γνωστοί ή όπως κι αν ορίζονται, καλό είναι να απομακρύνονται άμεσα από την ζωή σου ώστε να ελευθερώσεις τον απαραίτητο χώρο για όλα τα νέα που περιμένουν να καλωσορίσεις!

Ο Δίας γυρίζει επίσης ανάδρομος στον Σκορπιό και σε καλεί να αξιοποιήσεις τα προσωπικά σου ταλέντα γιατί διαφορετικά είναι σαν τους μύες – ατονούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό μήνα! Με κυβερνήτη σου τη Σελήνη, ο Μάρτιος είναι εξαιρετικά σπουδαίος καθώς ξεκινά και τελειώνει με Πανσέληνο. Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα στη Παρθένο (02.03) βοηθά στην πνευματική ανύψωση/αναζωογόνησης μέσω της γείωσης (περισσότερα μπορείς να διαβάσεις ➡ΕΔΩ). Η δεύτερη Πανσέληνος, το λεγόμενο «μπλε φεγγάρι», συμβαίνει μόλις την τελευταία μέρα του μήνα (31.03) και διαθέτει εντονότερη ενέργεια, τονίζοντας ζητήματα ασφάλειας, σχέσεων, ορίων αλλά κι επαγγελματικά τα οποία χρειάζεται να λύσεις. Ας δούμε όμως τι συμβαίνει εν τω μεταξύ μέσα στον Μάρτη:

Ο Άρης μέχρι τις 16.03 ευνοεί τη καριέρα και οτιδήποτε σχετίζεται με το επάγγελμα. Διεκδίκησε όσα είναι δικά σου, μπορείς να αναδειχθείς για τα προσωπικά σου κατορθώματα. Στη συνέχεια ο Άρης περνά στον Αιγόκερω φέρνοντας εντάσεις στις σχέσεις. Οι εντάσεις δεν είναι απαραίτητα διαφωνίες, λίγο «νεύρο» είναι απαραίτητο, μας κινητοποιεί και βοηθά στο να κρατήσει τι σπίθα. Αν αυτό περνά κάποιες φορές μέσα από εντάσεις – ας είναι.

Την τελευταία εβδομάδα του μήνα ο Ερμής εκκινεί την (φαινομενική) ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού φέρνοντας καθυστερήσεις, δυσκολία στην επικοινωνία και γενικά μια δυσκολία στην υλοποίηση των στόχων. Αξιοποίησε τον χρόνο αυτόν (έως τα μισά του Απρίλη) για να μπαλώσεις τρύπες με συναδέλφους, πελάτες, την οικογένεια, τις σχέσεις και φυσικά στο πορτοφόλι σου.

 

ΛΕΩΝ

Καλό μήνα Λέοντα! Πως θα το πετύχεις αυτό;

  • Θα ακούσεις πολλά για τον ανάδρομο Δία μετά τις 09.03 στον Σκορπιό και το πώς σε επηρεάζει. Η αλήθεια είναι πως ο ανάδρομος Δίας είναι αρκετά θετική διέλευση καθώς σε βοηθά να φωτίσεις σκιές του παρελθόντος. Όταν έρχονται στην επιφάνεια μυστικά όχι μόνο αποκτάς βελτιωμένη αντίληψη, μα είναι ταυτόχρονα ευκαιρία να αντιδράσεις ψύχραιμα αποδεικνύοντας τη βασιλική σου καταγωγή.
  • Ακόμα περισσότερα θα ακούσεις για τον ανάδρομο Ερμή μετά τις 23.03 στον Κριό. Μη σε απασχολεί. Ανάδρομος Ερμής είναι, θα περάσει. Πρόσεχε τα λόγια σου, μην αποκαλύπτεις περισσότερα απ’ ότι χρειάζεται και βεβαιώσου πως καταλαβαίνεις τι σου λένε. Όταν η επικοινωνία βραχυκυκλώνει – η επανάληψη μιας κουβέντας είναι σίγουρο αντίδοτο.
  • Περιορίζεις τα έξοδα όσο μπορείς γιατί απρόοπτα τείνουν να εμφανίζονται ήδη από την αρχή του μήνα με την ➡Πανσέληνο στη Παρθένο αλλά και μετά με το τρίγωνο Ήλιου – Δία. Αν την ώρα που προσπαθείς να μπαλώσεις τρύπες ανοίγεις ταυτόχρονα άλλες στην απέναντι μεριά με διάφορες αγορές, θα φτάσεις τον Απρίλιο με καραβόπανο σαν μαντήλι.
  • Ο Άρης περνά 18.03 στον Αιγόκερω να συναντήσει τον Κρόνο – φροντίζεις πολύ το σώμα σου, πάρε βιταμίνες, κάνε χαλαρή άσκηση, οι Ανοιξιάτικες ιώσεις παραμονεύουν και το ανοσοποιητικό σου μοιάζει αδύναμο. Η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση.
  • Ερωτικά ο μήνας θυμίζει κάτι μεταξύ σεξουαλικής όρεξης πορνογραφικής ταινίας και ρομαντικές απαιτήσεις Αμερικάνικης κομεντί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής δηλαδή, θα γυρίσει ανάδρομος στις 23.03 κι αν αυτό νομίζεις πως αργεί ακόμα – ξανασκέψου το. Ο Ερμής κατά την ανάδρομή του κίνηση θα περάσει από τις ίδιες μοίρες του Κριού στις οποίες βρίσκεται ήδη από τις 09.03, οπότε και σου δίνεται η ευκαιρία να προλάβεις ανατροπές της τύχης, καταστάσεις που ετοιμάζονται να ανασυρθούν από το υποσυνείδητο και να τακτοποιήσεις από τώρα τυχόν εκκρεμότητες, συζητήσεις και σημαντικά ραντεβού. Όχι γιατί μετά δεν θα γίνεται – αλλά είναι να το ρισκάρεις με τον ανάδρομο; – δεν είναι!

Την ίδια μέρα, εκκινεί επίσης και ο Δίας την ανάδρομη πορεία του στον οίκο που σχετίζεται με την επικοινωνία – οπότε παρατηρείς το πώς αν προσπαθείς να κάνεις συζητήσεις ή να βρεις το δίκιο σου, θα πέφτεις πάνω σε εμπόδια. Πως μπορείς να αξιοποιήσεις όμως τους 2 ανάδρομους; Με το να αναζητήσεις μέσα σου, με σύντροφο τη διάνοια και τη περίφημη δομημένη σου σκέψη, τι είναι αυτό που πραγματικά σου προσφέρει ασφάλεια, εκείνο που όντως λαχταράς. Με λίγα λόγια, οι δύο ανάδρομοι σε βοηθούν να περάσεις από τα αόριστα θέλω, στους συγκεκριμένους στόχους. Σπουδαίο δώρο, ειδικά αν σκεφτείς πως σχετίζεται επιπλέον με τρόπους να προσελκύσεις περισσότερα χρήματα.

Σε άλλα νέα, Μάρτιος ο πρώτος μήνας της Άνοιξης και ο Παρθένος ακολουθεί το παράδειγμα της φύσης, των μελισσών κ.ο.κ. οπότε το σώμα ζητά σεξουαλική ικανοποίηση και λατρεία.

 

ΖΥΓΟΣ

Καθώς ολοένα και περισσότερα πλανητικά σώματα διελαύνουν το απέναντί σου ζώδιο του Κριού, θα βλέπεις το πώς οι σχέσεις ανατρέπονται, σε γεμίζουν αρμονία με την ίδια ευκολία που προκαλούν νεύρα. Ναι, Κριός = σχέσεις για τον Ζυγό και καθώς οι πλανήτες εκεί πληθαίνουν, οι καταστάσεις περιπλέκονται.

Στην αρχή του μήνα τα πράγματα είναι πιο αρμονικά. Νέες γνωριμίες, οι δουλειές της καθημερινότητας τακτοποιούνται με σχετική ευκολία και ίσως βιαστείς να μιλήσεις για την αλλαγή της εποχής – όμως η Άνοιξη δεν έχει έρθει ακόμα. Κι αν θεωρητικά ξεκινά στις 20.03 με την Εαρινή Ισημερία, κάνε λίγο υπομονή γιατί μόλις στις 17.03 περνά ο Άρης στον Αιγόκερω φέρνοντας μια συναισθηματική ανασφάλεια, την ανάγκη να κλειστείς στο σπίτι και να επικεντρωθείς στα γνώριμα. Το αντίθετο της Άνοιξης δεν είναι; Μα και μόλις 3 μέρες μετά, ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Κριό. Σε κοιτάζει από απέναντι, τρίβει τα χέρια και λέει «καιρός να βάλουμε μια τάξη!». Σχέσεις που φυλακίζουν, εγκλωβίζονται στην μονοτονία και σε αναγκάζουν να λιμοκτονείς συναισθηματικά είναι ο κύριος στόχος και σκοπός του είναι η άμεση απομάκρυνσή τους. Ο Ζυγός θέλει να ζήσει, να χαρεί, να ποθήσει και να διεκδικήσει. Ό,τι σε κρατά μακριά από τις επιθυμίες σου χρειάζεται αναθεώρηση, αλλαγή ή πλήρη αφαίρεση.

Με τη Πανσέληνο «μπλε φεγγάρι», στο ζώδιό σου 31.03, αναγνωρίζεις επαναλαμβανόμενα μοτίβα σε δουλειά και σχέσεις που οδηγούν σε αδιέξοδα. Θα αλλάξεις κατεύθυνση;

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθόλου βαρετός ο Μάρτιος αστρολογικά Σκορπιέ. Στα καλά νέα, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης, Άρης, εργάζεται αρμονικά (όψη τριγώνου) με τον Ουρανό για τα δύο πρώτα δεκαήμερα και φέρνει επιτυχίες στην δουλειά, η καθημερινότητα δηλαδή κυλάει ομαλότερα. Έτσι συμβαίνει, όμως μετά τις 23.03 όλα αυτά αλλάζουν, σαν η τύχη σου να στερεύει, καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και ανατρέπει τα εύκολα θέτοντας καθυστερήσεις, δυσκολία στην επικοινωνία και προβλήματα με συναδέλφους.

Φυσικά κοιτώντας τον χάρτη από την πλευρά ενός Σκορπιού, βλέπω πως κυρίως σε απασχολεί το πώς ο Δίας γυρίζει ανάδρομος – μιας που ξέρεις, αυτός βρίσκεται τώρα στο ζώδιό σου. Ο ανάδρομος Δίας δεν είναι στη πραγματικότητα κάτι ανησυχητικό (καθώς τίποτα δεν είναι!), αλλά σου θέτει μια δοκιμασία καθώς σχεδόν σε αναγκάζει να κοιτάξεις μέσα σου. Ένας γνήσιος Σκορπιός φυσικά είναι συνηθισμένος σε τέτοιες περιόδους ενδοσκόπησης, όμως τώρα σου ζητά να το κάνεις προκειμένου να βρεις εκεί την ελπίδα, την συγχώρεση, τον εσωτερικό σου πλούτο, να καλλιεργήσεις την ευγνωμοσύνη, να υμνήσεις όσα έχεις για να σου προσφέρει έπειτα ακόμα περισσότερα.

Η Πανσέληνος στον Ζυγό 31.03 σε συμβουλεύει να προσέχεις την υγεία σου, γι’ αυτό κι εσύ καλό να προνοήσεις, να τακτοποιήσεις ιατρικές εκκρεμότητες νωρίτερα μέσα στον μήνα όταν βρεις ευκαιρία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας σα να χωρίζεται σε δύο μέρη Τοξότη. Στο πρώτο του μισό (έως 18.03), ο Άρης παραμένει στο ζώδιό σου σχηματίζοντας όψη τριγώνου με τον Ουρανό και ο Δίας (ο κυβερνήτης σου) σχηματίζει επίσης όψη τριγώνου με τον Ήλιο. Υπέροχα! Οι δύο αυτές όψεις έχουν άμεσο αντίκτυπο πάνω σου καθώς σε βοηθάνε να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, φέρνουν καλοτυχία, ευκαιρίες, αυτοπεποίθηση, θάρρος και γενικά μια ανοιξιάτικη αισιοδοξία που τόσο σου ταιριάζει!

Βέβαια, αφού αναφέραμε τον Δία, ας μην αγνοήσω το πως ξεκινά να κινείται ανάδρομος ήδη από τις 09.03. Αυτό σημαίνει πως παρά όλη την ανοιχτή καρδιά και την καλή σου διάθεση, ο Δίας ζητά να στρέψεις την ενέργεια εσωτερικά, να αναλογιστείς για τις αποφάσεις που πήρες τους τελευταίους μήνες, πόσο δίκαια κινήθηκες για τον εαυτό σου, πόσο τίμησες με τις επιλογές σου τους άλλους. Η εποχή της ενδοσκόπησης αυτής θα διαρκέσει μέχρι αρχές Ιουλίου, δίχως φυσικά να σε εμποδίζει στο ενδιάμεσο να απολαμβάνεις τη ζωή και τα δώρα που εκείνη σου προσφέρει.

Και τέλος, αφού ανέφερα για ανάδρομο, στο δεύτερο μισό του μήνα εκτός των άλλων, δε πρέπει να ξεχάσω τον ανάδρομο Ερμή μετά τις 23.03 στον Κριό, που μέχρι τα μέσα Απρίλη βάζει εμπόδια στην αυτοέκφραση, στην επικοινωνία, βραχυκυκλώνει εκ νέου τις σχέσεις και ίσως βιώσεις ανατροπές της τύχης. Όμως ξέρεις Τοξότη. Αν κάτι διαλύεται με κάτι τόσο «μικρό» όσο ο ανάδρομος Ερμής, τότε δεν ήταν για να μείνει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλό μήνα Αιγόκερε και μπορεί πράγματι να είναι, ειδικά μετά τις 18.03 με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου να σε γεμίζει αισιοδοξία, δύναμη και ερωτισμό. Στα θετικά του μήνα ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη χορεύει στενό τανγκό με τον Ερμή και αυτό σε κάνει να θες να φλερτάρεις, να παίξεις, να γίνεις ρομαντικός και να φέρεις φρέσκιες ιδέες στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

Η Νέα Σελήνη στις 17.03 σε ωθεί να ταξιδέψεις, να αποκτήσεις νέες γνώσεις και προοπτικές. Ακόμα και ο Κρόνος από το ζώδιό σου θα ευνοήσει νέες γνωριμίες και επαγγελματικές επαφές ολόκληρο τον μήνα, όπως έκανε και τον προηγούμενο.

Τι μπορεί να πάει στραβά; ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό σε κάνει πιο επιρρεπή σε ασθένειες, το σώμα σου ζητά ξεκάθαρα φροντίδα – τώρα και μέχρι τα μισά του Απρίλη. Το άγχος σε βρίσκει ευκολότερα και όλο το πλανητικό σκηνικό σου λέει ξεκάθαρα: «ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ!». Ο ανάδρομος Δίας στον Σκορπιό από την άλλη ζητά να βάλεις προτεραιότητες στα μελλοντικά σου σχέδια. Τα θέλει μεγαλειώδη αλλά συγκεκριμένα. Όπως και τις σχέσεις. Η ξεκάθαρη οριοθέτηση σε βοηθά να εστιάσεις σε όσα έχουν πραγματική αξία για ‘σένα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα δείχνουν βελτιωμένα. Εσύ το βλέπεις; Ο κοινωνικός σου κύκλος επεκτείνεται, οι φίλοι σε στηρίζουν, νέες σχέσεις ή φρέσκο αέρα στις ήδη εδραιωμένες. Οικονομικά αντιμετωπίζεις για την ώρα μια σταθερότητα ή και μια αύξηση (η νέα Σελήνη στις 17.03 θα βοηθήσει επιπλέον) και αισθάνεσαι ανανεωμένος, έτοιμος για ό,τι νέο φέρει η ζωή. Το βλέπεις;

Εντάξει, η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω στις 17.03 δεν είναι το ευτυχέστερο νέο, αλλά όσο παραμένεις προσηλωμένος στη δουλειά, στοχεύεις σε κάποιο μπόνους που σου κλείνει το μάτι και διατηρείς το θετικό κλίμα στη σχέση, ο Άρης μεταφράζεται απλώς ως ένα «πλάκωμα», σε φορτώνει με τύψεις και υπάρχει μια μαυρίλα στο υποσυνείδητό σου, την οποία καλό θα ήταν να αποδιώξεις. Επικεντρώσου στα θετικά που σε περιτριγυρίζουν κι εκμεταλλεύσου τον Άρη ώστε να πάρεις λίγες μέρες άδεια τέλος του μήνα ή μέσα στον Απρίλη. Ακόμα και η ξεκούραση είναι πιο βαθιά όταν ευνοείται πλανητικά!

Είναι γεγονός πως ο Ερμής ξεκινά την (φαινομενική) ανάδρομη πορεία του στις 23.03 και σου θυμίζω πως αποφεύγεις να υπογράψεις ή να ξεκινήσεις νέες σχέσεις ή συνεργασίες, δίνεις χρόνο σε νέες γνωριμίες που εκκινούν την τελευταία εβδομάδα του μήνα πριν επενδύσεις συναισθηματικά. Ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι ένα γεγονός που κάνει τον κόσμο να σταματά, απλώς χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή για να προχωρήσει.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Καλό μήνα Ιχθύ, ο μήνας που είτε γιορτάζεις τα γενέθλιά σου, είτε βρίσκεσαι στον απόηχο αυτών, ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές! Καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου σχηματίζει αρμονική όψη με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Δία, και αυτό φέρνει καλή διάθεση, ταξίδια, δώρα, αισιοδοξία και σου ανοίγει δρόμους για την απόκτηση τόσο γνώσεων, όσο και τη γνωριμία με ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Αλλά το αποκορύφωμα είναι η Νέα Σελήνη στις 17.03 γιατί συμβαίνει στο ζώδιό σου και σε παρακινεί να φέρεις μια άκρως θετική αλλαγή στη ζωή σου! Εδώ και τώρα, δίχως καμία καθυστέρηση, δες τι χρειάζεται να αλλάξει στο που και σε ποιους μοιράζεις τον χρόνο σου. Σε ποιοτικούς ανθρώπους, δημιουργικότητα, οικογένεια, καριέρα, εσένα ή σε χιλιάδες άσκοπα μικροπράγματα και προσωπικότητες με σύντομη ημερομηνία λήξεως. Με απλά λόγια θέσε με αυστηρά κριτήρια αξία στα πράγματα και φρόντισε πάνω απ’ όλους να βάλεις τον εαυτό σου γιατί οι περισσότεροι θα βιαστούν να πατήσουν πάνω στην αδυναμία και ξέρουμε πολύ καλά πως αρκετοί παρερμηνεύουν την καλοσύνη σου ως τέτοια.

Αφροδίτη και ανάδρομος Ερμής (μετά τις 23.03) στον Κριό σημαίνει πως χρειάζεται να περιορίσεις τις παρορμητικές σου αγορές με το να σκέφτεσαι το πολύ απλό «το χρειάζομαι πράγματι;» και μετά να απαντάς δυνατά στον εαυτό σου «όχι».

 

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών. Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του AstrologyHat δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα