in ,

Μπάμιες λαδερές

Κοκκινιστές μπάμιες λαδερές στην κατσαρόλα ή στο φούρο, μία κλασική ελληνική συνταγή του καλοκαιριού. Η σάλτσα πρέπει να είναι μελωμένη και οι μπάμιες να παραμείνουν ολόκληρες στο μαγείρεμα. Όλα τα μυστικά για το καθάρισμα, στέγνωμα, μαρινάρισμα, μαγείρεμα και συντήρηση στην κατάψυξη

What do you think?

PENYPENY.GR

Written by PENYPENY.GR

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Μύδια πιλάφι

Σακάκι: πώς να φορέσετε το απόλυτο must του 2020 για να είστε πάντα κομψή!