Συμβαίνει τώρα

Μπορεί κάποιος να αλλάξει τη γεύση του σπέρματος; Οι ειδικοί απαντούν

Όταν σκέφτεστε ανανά, πιθανότατα να φανταστείτε μια piña colada σε μια ζεστή, τροπική παραλία ή μια πολύχρωμη φρουτοσαλάτα. Η ιδέα ότι η κατανάλωση ανανά και άλλων γλυκών τροφίμων μπορεί πραγματικά να αλλάξει τη γεύση του σπέρματος, πιθανότατα δεν είναι το πρώτο που σας έρχεται στο μυαλό.

Δυστυχώς, υπάρχουν αμέτρητοι μύθοι σεξουαλικής υγείας, για το πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα. Και αν δεν διαθέτετε τις απαραίτητες γνώσεις, μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε την αλήθεια από τη μυθοπλασία. Λεπτομέρειες σχετικά με τη γεύση του σπέρματος σπάνια συζητιούνται, οπότε ίσως αναρωτηθείτε αν ο ισχυρισμός αυτός αληθεύει ή όχι.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχει κάποια αλήθεια στην ιδέα ότι τα τρόφιμα μπορούν να επηρεάσουν τη γεύση του σπέρματος ενός ατόμου. Η πραγματικότητα είναι ότι οι άνθρωποι, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, μπορούν να αλλάξουν τη γεύση πολλών σωματικών υγρών, αλλάζοντας απλά αυτό που τρώνε.

Όταν τρώτε κάτι, περνά μέσα από το πεπτικό σας σύστημα και στο λεπτό έντερο, όπου το νερό και τα θρεπτικά συστατικά απορροφώνται στην κυκλοφορία του αίματος. Στη συνέχεια, το περιεχόμενο του αίματός σας μπορεί να φιλτράρει τα σωματικά υγρά που παράγετε, για να δημιουργηθούν τα υγρά συστατικά του σπέρματος

Τις περισσότερες φορές αυτό που βάζουμε στο σώμα μας – και επομένως στο αίμα μας – θα βγει από το σώμα μας μέσω των σωματικών μας υγρών. Έτσι, ένας τρόπος για κάποιον να αλλάξει τη γεύση του σπέρματός του είναι να αλλάξει τα τρόφιμα που καταναλώνει .

Ορισμένα τρόφιμα και υγρά μπορούν να επηρεάσουν τη γεύση των σωματικών υγρών περισσότερο από άλλα. Ο καφές, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το οινόπνευμα και τα τσιγάρα περιέχουν χημικά που είναι πικάντικα και υδατοδιαλυτά και μπορούν να έχουν μια ισχυρή πικρή γεύση. Έτσι η κατανάλωσή τους σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να δώσουν στο σπέρμα μια πιο πικρή γεύση. Οι γλυκές τροφές μπορούν να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα, καθιστώντας το σπέρμα γευστικότερο.

Η κατανάλωση νερού μπορεί να αντισταθμίσει τις ισχυρές χημικές ουσίες στα τρόφιμα με την αραίωση τους. Όταν καταναλώνονται πλούσια σε νερό τρόφιμα και ποτά, αραιώνουν το αίμα. Μόλις το αίμα αραιωθεί, το σπέρμα που παράγεται με το φιλτράρισμα αυτού του αραιωμένου αίματος θα αραιωθεί επίσης. Αυτό σημαίνει ότι η φυσική, ελαφρώς πικρή και αλμυρή γεύση που έχει κανονικά το σπέρμα θα είναι λιγότερο έντονη.

Τούτου λεχθέντος, το σπέρμα έχει γεύση αλμυρή και πικρή, γιατί είναι μια αλκαλική ουσία, ενώ ο κόλπος είναι φυσικά όξινος. Το σπέρμα τείνει να είναι αλκαλικό για να παρέχει μια προστατευτική ασπίδα για τα σπερματοζωάρια που φιλοξενεί. 

Ενώ είναι δυνατόν να αλλάξετε τη γεύση του σπέρματος χρησιμοποιώντας τρόφιμα, να θυμάστε ότι τα σωματικά υγρά δεν θα έχουν τη γεύση που έχει το αγαπημένο σας επιδόρπιο.

Εάν λοιπόν κάνετε στοματικό σεξ με κάποιον και η γεύση του σπέρματός του σας ενοχλεί πραγματικά, υπάρχουν τρόποι να την αλλάξετε. Αλλά θυμηθείτε ότι η γεύση του σπέρματος του συντρόφου σας είναι φυσιολογική ακόμα κι αν δεν είναι η ευχάριστη. Και φυσικά δεν θα πρέπει να αισθάνεται αναγκασμένος να κάνει διαιτητικές αλλαγές, για να φανεί πιο επιθυμητό σε εσάς.

Τελικά, αν κάποιος αλλάζει τη διατροφή του για να αλλάξει τη γεύση των σωματικών υγρών του, δεν θα πρέπει να θέτει σε κίνδυνο τη σχέση σας. Είναι το σώμα του και η απόφασή του, και μόνο εκείνο; μπορεί να κάνει αυτή την επιλογή.

Πηγή:jenny.gr

Comments

0 comments

Ίσως σας ενδιαφέρει

Εσύ, εκείνος και η μαμά του!

Αρχική Σεξ & Σχέσεις Εσύ, εκείνος και η μαμά του! 7 Μαΐου 2021 · JOYTV …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

close