ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Νοέμβριος 2018

261

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου 💚

Για να λαμβάνεις την πρόβλεψη του ζωδίου σου με mail κάθε πρωτομηνιά, κάνε εγγραφή ΕΔΩ 

 

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της στο ακριβώς απέναντί σου ζώδιο, εκείνο του Ζυγού στις 16.11. Ο πλανήτης του έρωτα από εκεί πιέζει αρκετά τις σχέσεις στο να πάρεις οριστικές αποφάσεις είτε κάτι να τελειώσει, είτε να ξεκινήσει. Οι αμφιβολίες που ο Νοέμβρης γεννά όμως, σίγουρα δεν βοηθάνε, σε πονοκεφαλιάζει η συναισθηματική τραμπάλα, ο λαβύρινθος μέσα στον οποίον χάνεται η σκέψη.

Ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, αλλάζει ζώδιο στις 16.11 και περνά στους Ιχθύες κάνοντάς σε πιο… ανεκτικό εκεί που μέχρι πρότινος σε κυρίευαν τα νεύρα και με την τάση να συγχωρείς τα λάθη των άλλων. Έτσι είναι Κριέ, όταν κανείς αντικρύζει την «μεγαλύτερη εικόνα», βλέπει τις καταστάσεις πιο σφαιρικά, τότε έχει διαφορετική αντίληψη σχετικά με τη σοβαρότητα των καθημερινών τριβών και καλό είναι ανά διαστήματα όταν χανόμαστε στα ανούσια και μικρά, να έρχεται μια διέλευση να μας το υπενθυμίζει.

Ο Δίας αλλάζει ζώδιο μετά από έναν χρόνο και περνά στον φιλικό πύρινο Τοξότη. Υπέροχα νέα για τους απανταχού Κριούς, μιας που από εκεί σε κάνει να θυμηθείς την ανάγκη για περιπέτεια, εξερεύνηση, ταξίδια και τον πειραματισμό με νέες ιδέες. Είναι μια ανάσα αισιοδοξίας η οποία αν και δε γίνεται τόοοοσο αντιληπτή μέσα στον Νοέμβρη, ο μήνας αυτός βάζει τα θεμέλια ώστε να βιώσεις μια σιγουριά και αυτοπεποίθηση τους επόμενους μήνες.

Τέλος, ο ανάδρομος Ερμής μετά τις 17.11 είναι καλή ευκαιρία να ξεκουραστείς, να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς σου ώστε να ακούσεις τις ανάγκες του σώματος. Προσέχεις επίσης τότε τι υπογράφεις και γενικά τι ξεκινάς γιατί δεν υπάρχει συνήθως η τάση να διαρκέσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης σου είναι η Αφροδίτη η οποία παραμένει ακόμα ανάδρομη μέχρι τις 16.11 στο άλλο ζώδιο που κυβερνά, τον Ζυγό. Αυτό δυσκολεύει όσα έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των σχέσεων, τη συμβίωση και τις υποχρεώσεις. Με απλά λόγια, οι Ταύροι που βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις ή γάμο θα δυσκολευτούν ακόμα λίγο για τον μισό τουλάχιστον Νοέμβρη. Οι single Ταύροι και πάλι βιώνουν τις δυσκολίες αυτές, αλλά είναι λιγάκι πιο τυχεροί καθώς ταυτόχρονα ο μήνας ευνοεί νέες γνωριμίες, σεξουαλικές περιπέτειες και αναζήτηση οικειότητας.

Με το που η Αφροδίτη επανέλθει σε ορθή πορεία, ο Ερμής είναι εκείνος που αναδρομεί στον Τοξότη στις 17.11 κάνοντάς σε να σκέφτεσαι τα οικονομικά, εμφανίζει απρόοπτα έξοδα, άγχη με την εφορία κλπ – καταλαβαίνεις την ενέργεια που προσπαθώ να περιγράψω. Καθόλου ευχάριστο σίγουρα, αλλά έρχεται η ενέργεια του Άρη να σε σώσει καθώς περνά την ίδια μέρα στους Ιχθύες να σε φέρει πιο κοντά με φίλους, γνωρίζεις κόσμο, συναναστρέφεσαι, περνάς καλά! Φρόντισε να μην φτάσεις να περιορίσεις ο ίδιος τον εαυτό σου Ταύρε. Τα άγχη πάντα παραμένουν και η Πανσέληνος στις 23.11 δύναται να τα μεγεθύνει. Όμως οι παρέες, οι άνθρωποι που σε στηρίζουν και σε καταλαβαίνουν είναι στο πλευρό σου ώστε να σε βοηθήσουν να δεις τη ζωή μέσα από ένα πιο αυθεντικό πρίσμα, επικεντρώνοντας σε όσα αληθινά έχουν αξία.

Το μεγαλύτερο νέο του μήνα το αφήσαμε για το τέλος, ο Δίας περνά στον Τοξότη για να μείνει. Στον οίκο των μυστικών, της σεξουαλικότητας, της δύναμης και της αυτοεκτίμησης, ο Δίας έρχεται να δώσει μια ώθηση στο πως αντιλαμβάνεσαι ο ίδιος τον εαυτό σου και να ακτινοβολήσει την πιο όμορφη πλευρά σου – εκείνο που πράγματι είσαι!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Νοέμβρης εγκαινιάζει ένα πολύ ευχάριστο έτος όσον αφορά τις σχέσεις! Στις 08.11 ο Δίας περνά στον Τοξότη που είναι το ζώδιο του 7ου ηλιακού σου οίκου των σχέσεων, ζώδιο ο ίδιος κιόλας κυβερνά! Οπότε να είσαι ανοιχτός Δίδυμε (όπως είσαι δηλαδή) σε νέες εμπειρίες, νέες γνωριμίες, ανθρώπους να έρθουν να ανανεώσουν τη ζωή σου. Είτε πρόκειται για φίλους ή για συντρόφους, ο Τοξότης για εσένα συμβολίζει τα άτομα που εσύ επιλέγεις να παραμένουν δίπλα σου. Και είναι μια επιλογή που ανανεώνεται καθημερινά, άρα έχει αληθινή αξία.

Στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται ήδη ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής (ΔΕΣ ΕΔΩ το άρθρο) ο οποίος σημείωσε πως θα γυρίσει ανάδρομος στις 17.11 κάτι που φέρνει ευκολότερα στη καθημερινότητά σου καυγάδες. Αυτό, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη η οποία είναι ανάδρομη μέχρι και τα μισά του μήνα αλλά και την είσοδο του Δία ακόμα στον Τοξότη, αν υπήρξαν πολλές τριβές στη σχέση ή στο γάμο και κάτι απλώς δε δουλεύει όπως θα ήθελες, η εποχή ευνοεί επίσης χωρισμούς, όλα στο κλίμα της ανανέωσης, της εξέλιξης και της δικής σου ευτυχίας πάντα.

Ο Άρης περνά στους Ιχθύες μετά τις 16.11 και ξεκινά ήδη από την αρχή του μήνα να ευνοεί τα επαγγελματικά σου, υπάρχει η τάση να προσελκύεις θετικά βλέμματα και εντυπώσεις. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας τώρα είναι καλή εποχή να διεκδικήσεις ώστε να ξεχωρίσεις και να κερδίσεις περισσότερα. Μια παραπάνω προσοχή χρειάζεται γύρω από την Πανσέληνο στις 23.11 καθώς συμβαίνει στο ζώδιό σου και έχει μια τάση να «σε πάρει από κάτω». Διατήρησε την ψυχραιμία σου και να θυμάσαι πως όσο μένεις αληθινός στις αξίες σου, όλο αυτό το κύμα θα παρέλθει γρήγορα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 07.11 στο ζώδιο του Σκορπιού ενεργοποιεί τον οίκο του έρωτα, ενθαρρύνοντας νέες σχέσεις ή έναρξη κεφαλαίων σε ήδη υπάρχουσες. Αυτό σημαίνει πως ο Νοέμβρης είναι μια ιδανική ευκαιρία να εμβαθύνεις τη σχέση σου, να την εξελίξεις στο επόμενο επίπεδο, είτε αυτό σημαίνει συγκατοίκηση, είτε γάμος, είτε νέο μέλος στην οικογένεια.

Μα και το άλλο υδάτινο ζώδιο, ο Ιχθύς, ενεργοποιείται μέσα στον Νοέμβρη καθώς ο Άρης περνά στο ζώδιό σου μετά τις 16.11 και αυτό για εσένα σημαίνει αυτοπεποίθηση, σημαίνει τύχη, σημαίνει σκίρτημα πως συμβαίνουν νέα πράγματα! Γενικά το όλο σκηνικό του μήνα μοιάζει αρκετά αισιόδοξο όσον αφορά τις σχέσεις, το να ταξιδέψεις, ακόμα και τα οικονομικά. Που βρίσκεται η παγίδα; Στα ζητήματα της δουλειάς υπάρχει ένα μπλοκάρισμα που αρχικά δημιουργείται λόγω του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη (μετά τις 17.11). Καθυστερήσεις, δυσκολία στην επικοινωνία, διαφωνίες και πείσμα που σου χαλάνε τη διάθεση και σε πάνε «πίσω». Ταυτόχρονα, έχει ήδη από τις 07.11 επιστρέφει στον 10ο οίκο της καριέρας ο Ουρανός για ένα τελευταίο πέρασμα, γεμίζοντάς σε πάλι αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις σχετικά με το αν το μονοπάτι που έχεις επιλέξει είναι σωστό, αν υπάρχει μέλλον σε όσα επενδύεις τον χρόνο σου.

Ευτυχώς ο Δίας αλλάζει ζώδιο και περνά στον Τοξότη στις 08.11 για να παραμείνει έναν χρόνο σχεδόν και να δώσει μια ώθηση στο επαγγελματικό σου τομέα, σε ενθαρρύνει να κάνεις το καλύτερο για το παρόν, να σκεφτείς τις τωρινές σου ανάγκες αλλά και για την υγεία που τόσο επηρεάζεται από την εργασιακή καθημερινότητα. Τόσο την πνευματική όσο και τη σωματική.

 

ΛΕΩΝ

Σαφώς καλύτερος ο Νοέμβρης από τους προηγούμενους μήνες για εσένα λιοντάρι. Εντάξει, η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι τις 16.11 – ε και; Αμέσως μετά τις 17 ξεκινά να κινείται ανάδρομος ο Ερμής στον Τοξότη, κανένα πρόβλημα! Αυτός είναι ο τρόπος αντιμετώπισης που θα σου εξασφαλίσει τον καλύτερο Νοέμβρη, να μην ανησυχείς με τα μικρά εμπόδια που έρχονται στον δρόμο σου. Γιατί όταν μιλάμε για ανάδρομους Ερμή και Αφροδίτη μπορεί εκείνη την ώρα να φαίνονται τα προβλήματα – βουνό, αλλά είναι πράγματι μικρά.

Μεγάλο πλανητικό σώμα αντίθετα είναι ο Δίας, ο οποίος αλλάζει ζώδιο και περνά στον φιλικό πύρινο Τοξότη – που τυχαίνει να κυβερνά κιόλας. Αυτό για εσένα σημαίνει πως αυξάνεται η δημιουργικότητά σου, η όρεξη για ζωή, γνωριμίες, φλερτ (πλανάται κι ένα σενάριο επανασύνδεσης ακόμα στον αέρα) και γενικά ο Δίας από τον Τοξότη είναι σα να σε ωθεί προς μια ζωή χαράς, να σου ανοίγει τα μάτια ώστε να αντικρύσεις την ομορφιά γύρω σου.

Τι προσέχεις τον Νοέμβρη;

  1. Τα οικονομικά είναι ευαίσθητο θέμα που απαιτεί σωστή διαχείριση και να είσαι προετοιμασμένος για απρόοπτα έξοδα και λήψη αποφάσεων.
  2. Ο Άρης στους Ιχθύες μετά τις 16.11 μπορεί να σε γεμίσει με συναισθήματα ανασφάλειας – καλύτερα να ζητήσεις επιβεβαίωση παρά να σε τρώει μέσα σα μικρόβιο κάποιο κατώτερο συναίσθημα.
  3. Να παραμένεις θετικός γιατί έτσι πραγματικά λάμπεις σαν τον κυβερνήτη σου – Ήλιο και είσαι ο ακαταμάχητος Λέων που όλοι αγαπάμε!

Καλές μέρες για επανασύνδεση ή  νέα γνωριμία εκεί γύρω από την Πανσέληνο στις 23.11, γενικά όσο ο μήνας περνά, τόσο καλύτερος φαίνεται πως γίνεται!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 08.11 ο Δίας περνά στον Τοξότη εκεί που βρίσκεται ήδη ο κυβερνήτης σου Ερμής (δες για τον Ερμή στον Τοξότη ΕΔΩ) και θα περάσει ο Ήλιος μετά τις 23 του μήνα. Ο Δίας όμως θα παραμείνει για ένα χρόνο στον Τοξότη και είναι μάλιστα το ζώδιο που κυβερνά. Τι σημαίνει αυτό για εσένα; Πως τα πράγματα στο σπίτι παίρνουν τον δρόμο τους και ηρεμούν. Βίωσες εντάσεις με κοντινά σου πρόσωπα και τώρα ήρθε και ο καιρός να νιώσεις γαλήνη. Οικογενειακές και συντροφικές σχέσεις κυρίως συσφίγγονται, βλέπεις ευκολότερα όσα σας ενώνουν παρά όσα σας χωρίζουν.

Βέβαια, στις 16.11 ο Άρης περνά στον οίκο των σχέσεων και μπορεί να πετάξει πάλι σπίθες σε καυγάδες, αλλά πιο πιθανό όπως το βλέπω να εκφραστεί με παιχνίδια αποπλάνησης και νέες γνωριμίες. Φυσικά και ο κυβερνήτης σου ο Ερμής θα γυρίσει για τελευταία φορά μέσα στο 2018 ανάδρομος στον Τοξότη μετά τις 17.11, κάτι που σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις επαγγελματικές κινήσεις, ενώ η αστρολόγος σου θα σου πει να είσαι λίγο περισσότερο προσεκτικός σε ότι υπογράφεις και στις συναναστροφές σου με πελάτες. Ειδικά τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο στις 23 Νοέμβρη.

Να είσαι προετοιμασμένος γιατί ανάμεσα στον ανάδρομο κυβερνήτη σου, τον Άρη στους Ιχθύες και το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, μοιάζει σαν ξαφνικά να μη μιλάς την ίδια γλώσσα με τον σύντροφό σου, μπορεί να νιώσεις πως δε σε καταλαβαίνει και να σου γεννηθούν αβάσιμες υποψίες. Το κλειδί φυσικά είναι πάντα η επικοινωνία – μην κρατάς τίποτα μέσα σου, δείξε αγάπη και κατανόηση, είναι πιο πιθανό τότε να στην ανταποδώσουν.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη, επανέρχεται στις 16.11 σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και αυτά είναι υπέροχα νέα αφού σε ταλαιπώρησε με κούραση, αρνητικά συναισθήματα και καθυστερήσεις το τελευταίο διάστημα. Από τα μισά του μήνα και μετά η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου έτοιμη να επανορθώσει. Βέβαια, όλο τον Νοέμβρη σχηματίζει αντίθεση με τον πλανήτη Ουρανό, μια όψη που φέρνει ηλεκτρισμό στην ατμόσφαιρα, ειδικότερα στις σχέσεις. Θα έλεγα πως γενικότερα ως ενέργεια, ο μήνας αυτός χαρακτηρίζεται από ξαφνικές μεταμορφώσεις που συμβαίνουν μέσα σου και σχετίζονται με τις επαφές, πόσο σε επηρεάζουν οι δεσμοί που διατηρείς. Κατά πόσο σε περιορίζουν ή αντίθετα, πόσο σε απελευθερώνουν.

Μετά τις 17.11 η Αφροδίτη μπορεί να είναι πλέον ορθόδρομη, όμως ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Τοξότη, ενώ ο Άρης περνά στους Ιχθύες. Συνδυαστικά αυτό σημαίνει πως η επικοινωνία επιτυγχάνεται πολύ δύσκολα, υπάρχουν νεύρα και άρα εντάσεις με συναδέλφους, αδέλφια ή απλώς τον φούρναρη – κάπου πρέπει η ενέργεια να ξεσπάσει, ε;

Η νέα Σελήνη 07.11 στον οίκο των οικονομικών σου προμηνύει – έτσι για αλλαγή – έσοδα. Η Πανσέληνος του μήνα από την άλλη στις 23.11 δεν έχει τόσο ευχάριστη ενέργεια μιας που τείνει να σε κάνει να ασφυκτιάς, οι υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται και ορισμένοι συνάδελφοι άλλη δουλειά δεν έχουν από το να ασχολούνται μαζί σου – όχι με τις καλύτερες διαθέσεις. Τι να κάνεις; Ο Δίας περνά μέσα στον Νοέμβρη στον Τοξότη και αργά ή γρήγορα η διέλευση φέρνει φήμη, προσωπική βελτίωση, επιτυχία σε εξετάσεις και ευκαιρίες για ταξίδια. Επικεντρώσου στα δώρα που έχεις ή έρχονται και όχι στο γιατί οι άλλοι απλώς ζηλεύουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Νοέμβρης είναι ο μήνας του Σκορπιού. Έχει γενέθλια, υποδέχεται την ετήσια νέα Σελήνη στο ζώδιό του (στις 07.11 – υπέροχη μέρα για νέα ξεκινήματα) και ο παραδοσιακός του κυβερνήτης Άρης περνά στις 16.11 στο φιλικό υδάτινο ζώδιο του Ιχθύ φέρνοντας αυτοπεποίθηση, έρωτα και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Αμέ! Γενικά είχες τα τυχερά σου το τελευταίο διάστημα και το σερί φαίνεται να συνεχίζεται, η τύχη ακόμα σου χαμογελά.

Κυβερνήτης της τύχης λέγεται πως είναι παραδοσιακά ο Δίας, ένας πλανήτης που βρίσκεται εδώ κι έναν χρόνο στο ζώδιό σου αλλά τώρα στις 08.11 φεύγει για να περάσει στον Τοξότη. Αυτό δεν είναι κακό νέο όμως, μιας που ο Δίας από εκεί ευνοεί τα οικονομικά σου, την εκδήλωση των συναισθημάτων, προσπαθεί να σε κάνει να βιώσεις ασφάλεια, πως πατάς γερά στα πόδια σου. Βέβαια αυτό κατά τον Νοέμβρη δεν γίνεται τόσο αντιληπτό, καθώς στο ίδιο ζώδιο θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στις 17.11 προκαλώντας καθυστερήσεις σε πληρωμές, δημιουργώντας σου προσδοκίες όσον αφορά τα όσα είναι να πάρεις (χρήματα ή συναισθήματα) και μετά συνήθως απογοητεύοντάς σε. Επαγγελματικά επίσης ο Νοέμβρης είναι πολύ κερδοφόρος μήνας!

Ερωτικά ο Νοέμβρης είναι υπέροχος μήνας, η όλη χουχουλιάρικη διάθεση φαίνεται να βοηθά. Κάποιος από το παρελθόν σου με τον οποίον το ενδιαφέρον ακόμα σιγοκαίει είναι πιθανότερο να σε πλησιάσει. Υπάρχει επίσης μια τάση για κρυφές σχέσεις που όμως αργά ή γρήγορα αποκαλύπτονται – σε συμβουλεύω να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός.

ΥΓ. Καλές μέρες γύρω στις 11.11 να ξεχωρίσεις, να διακριθείς, να εκφράσεις αυτό που είσαι. Δύσκολες μέρες συναισθηματικά γύρω από την Πανσέληνο στις 23.11 στους Διδύμους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό μήνα Τοξότη και το εννοούμε! Ο Ερμής πέρασε μόλις την τελευταία μέρα του Νοέμβρη στο ζώδιό σου χαρίζοντάς σου ευχέρεια λόγου, άνεση στην επικοινωνία, φέρνοντας ευκαιρίες για συναναστροφές και νέες γνωριμίες! Περισσότερα για τον Ερμή στον Τοξότη μπορείς να διαβάσεις ΕΔΩ. Η παγίδα είναι πως ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 17.11 φέρνοντας ορισμένες καθυστερήσεις και μια αίσθηση πως ζεις ένα μεγάλο déjà vu.

Κι όμως ο Νοέμβρης έχει πολύ θετικές προδιαγραφές και αυτό οφείλεται κυρίως στον κυβερνήτη σου Δία, που μετά από 12 χρόνια περίπου επιστρέφει ξανά στο ζώδιό σου στις 08.11! Τι σημαίνει αυτό; Πως γίνεσαι περισσότερο συνειδητοποιημένος ως προς τις επιθυμίες σου, πως ξεκινά ένας νέος κύκλος προσωπικής και συντροφικής ανάπτυξης ο οποίος θα διαρκέσει έναν χρόνο και θα μπορέσεις ευκολότερα να υλοποιήσεις σχέδια που είχες χρόνια στα σκαριά, να συνδεθείς με τα αληθινά σου όνειρα, να τα κυνηγήσεις, να τα αποκτήσεις. Ο Δίας στο ζώδιό σου είναι μια ανάσα που περίμενες χρόνια κατά τα οποία σε ταλαιπώρησε ο Κρόνος ρίχνοντάς σου την ψυχολογία, παίζοντας παιχνίδια με την διάθεση και την ασφάλειά σου. Τώρα έφτασε το αντίρροπο, ήρθε, είναι εδώ.

Και μιας που ανέφερα τον Κρόνο, καθώς στέκεται αγέρωχος στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι τις 16.11, μια προσοχή στα οικονομικά απαιτείται γιατί υπάρχει η τάση να μένουν πίσω οι πληρωμές και μετά θα τρέχεις ενώ θα μπορούσες απλώς να απολαύσεις τον Δία που λέγαμε. Παρέμεινε αισιόδοξος, πάρε τα υπολογισμένα ρίσκα που το ένστικτο υποδεικνύει και δείξε τον ενθουσιασμό σου – να είσαι σίγουρος πως είναι μεταδοτικός!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ας χωρίσουμε για ευκολία τον Νοέμβρη σε δύο μισά. Στο πρώτο του η Αφροδίτη είναι ακόμα ανάδρομη στον Ζυγό, κάτι που σε κάνει να σκέφτεσαι τη σοβαρή δέσμευση, το σενάριο του γάμου και γενικά να αναλάβεις ευθύνες σε βάθος χρόνου. Αντίθετα, όσοι Αιγόκεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την σχέση τους πέφτουν στο άλλο άκρο σκεπτόμενοι τον χωρισμό. Γενικά υπάρχει μια ενέργεια άκρων με κοινό παρονομαστή την αναζήτηση ανανέωσης, διψάς για αλλαγή.

Το δεύτερο μισό του μήνα ανάδρομος είναι ο Ερμής στον Τοξότη, κάτι που δυσκολεύει αρκετά την επικοινωνία, το να εκφράσεις τα θέλω σου και να διεκδικήσεις όσα θες. Ο Νοέμβρης έχει μια τάση καθυστέρησης στην ατμόσφαιρα, ενώ εσύ θέλεις να πατήσεις το γκάζι. Η συμβουλή της αστρολόγου σου είναι να μην πιέσεις καταστάσεις. Ευκαιρίες εμφανίζονται σε διάφορους τομείς, εσύ αρκεί να είσαι έτοιμος να τις αξιοποιήσεις!

Ανεξάρτητα από τους ανάδρομους τώρα, ο Δίας αλλάζει ζώδιο και περνά στον Τοξότη στις 08.11, ένα ζώδιο που για εσένα συμβολίζει την απομόνωση, την υγεία και τη θεραπεία. Ο Δίας στον οίκο του υποσυνείδητου μπορεί να μην μοιάζει από τις πιο θετικές διελεύσεις αλλά περιορίζει τις αυτοκαταστροφικές συνήθειες, είναι μια ευκαιρία που διαρκεί για ένα έτος να βελτιώσεις πραγματικά τη ζωή σου. Ο Δίας αποκαλύπτει τόσο τα προβλήματα όσο και τη λύση τους. Άκου το σώμα σου και τις ανάγκες τις ψυχής.

Γενικά αξιοποιείς καλύτερα τον Νοέμβρη όσο δεν βιάζεσαι, παίρνεις δεύτερες γνώμες, είσαι αρκετά προσεκτικός στην οδήγηση και στις αποφάσεις οι οποίες σε επηρεάζουν μακροπρόθεσμα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ναι, το μεγαλύτερο νέο του Νοέμβρη είναι πως ο Δίας περνά στον Τοξότη, κάτι που ο Υδροχόος το έχει ανάγκη. Πραγματικά δε μπορώ να βρω καλύτερη περιγραφή και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Λόγω του Κρόνου πέρασες δύσκολα τα τελευταία 4 χρόνια. Περιορίστηκες και ακόμα αισθάνεσαι πως υπάρχει μια στενότητα στα συναισθήματα και σα να σε κρατάει κάτι από το να εκφράσεις όλα όσα έχεις μέσα σου να δώσεις. Εκεί λοιπόν που ήρθαν τα πάνω κάτω σε φιλίες, επιδιώξεις, συναναστροφές και όνειρα, τώρα έρχεται ο Δίας να ισορροπήσει κάπως την κατάσταση. Ανοίγει τα παράθυρα να φυσήξει νέος αέρας, να παρασύρει τη σκόνη και να ανανεώσει τους στόχους σου. Φέρνει νέους ανθρώπους γύρω σου και αυτό δεν πρόκειται για κάτι εφήμερο καθώς η διέλευσή του θα διαρκέσει για έναν χρόνο!

Σύμφωνοι λοιπόν τώρα, πως στον ίδιο οίκο θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής μετά τις 17.11 αλλά αν εξαιρέσουμε μια βραχυκύκλωση που μπορεί να φέρει στις ηλεκτρονικές σου συσκευές ή στην επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα, η επιρροή του είναι αρκετά μικρή ώστε να εμποδίσει εκείνη του νεοφερμένου στον Τοξότη, Δία. Να θυμάσαι πως ο Νοέμβρης είναι καλός μήνας για νέες γνωριμίες ερωτικές και φιλικές. Ευνοεί επίσης επανασυνδέσεις ή απλώς να έρθεις σε επαφή με άτομα από το παρελθόν.

Ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου μετά από αρκετούς μήνες και περνά στους Ιχθύες μετά τις 16.11 και είσαι αποφασισμένος να κερδίσεις περισσότερα, τα χρήματα έρχονται στο προσκήνιο αλλά πρόσεχε Υδροχόε καθώς ο ανάδρομος Ερμής (και δη το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα) θολώνει την κρίση σου όταν έρχεται η ώρα να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά. Ζήτα συμβουλή, ρώτα κάποιον ειδικό.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ενώ ο Ήλιος βρίσκεται στο άλλο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού γεμίζοντάς σε αυτοπεποίθηση και ευκαιρίες για ταξίδια, ταυτόχρονα Ερμής και Δίας (μετά τις 08.11) είναι στον Τοξότη και αυτά είναι υπέροχα νέα! Η καριέρα φαίνεται να απορροφά όλη σου την ενέργεια, μα έχει έναν πολύ καλό λόγο που το κάνει. Η φήμη σου παίρνει τα πάνω της, επαγγελματικά μπορείς να εκτοξευθείς όλο τον επόμενο χρόνο, ο Νοέμβρης θα είναι μόνο η αρχή. Τώρα είναι ώρα να δράσεις, να θέσεις μεγάλους στόχους ώστε να κερδίσεις περισσότερα. Τόσο χρήματα, όσο και αναγνώριση.

Μαύρο σύννεφο του Νοέμβρη πως ο Ερμής θα ξεκινήσει να κινείται ανάδρομος στις 17.11, ενώ σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου, τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει πως ο ανάδρομος Ερμής θα σε επηρεάσει λίγο περισσότερο απ’ ότι συνηθίζει, φέρνοντας καθυστερήσεις, διαφωνίες και μια δυσκολία στο να προχωρήσουν αρχικά τα σχέδιά σου. Δεν έχει σημασία όμως Ιχθύ. Εσύ κράτα τα μάτια στο βραβείο και άσε τη ζωή να σε κατευθύνει. Φυσικά και θα προσπαθήσεις – πάντα προσπαθείς. Αλλά τώρα μην πιέσεις. Ξεκαθάρισε τι θέλεις, βρες την ιδανικότερη στρατηγική και κάνε ότι καλύτερο μπορείς. Το σημαντικότερο όμως είναι τελικά να μην επαναπαυτείς στα όρια που σου θέτουν οι άλλοι, να μη σταματάς να επιδιώκεις το περισσότερο που ξέρεις πως μπορείς.

Όπως έγραψε και ο Θερβάντες στον Δον Κιχώτη: «Τρέλα μπορεί να είναι, το να εγκαταλείπουμε τα όνειρά μας (…) να βλέπεις τη ζωή όπως είναι και όχι όπως θα έπρεπε να είναι…»

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών. Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του AstrologyHat δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.

 

Αγάπη & Φως,

Φαίδρα