Noodles σπιτικά

72

Υλικά

300 γρ. Noodles

30 γρ. Τζίντζερ, ψιλοκομμένο

2 Φρέσκα κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες

2 κ.σ. Σάλτσα σόγιας

½ κ.γ. Worcester sauce

100 γρ. baby καλαμπόκι και ρίζες μπαμπού (από κονσέρβα)

1 Καρότο, κομμένο σε στικ

1 Κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε στικ

1 Κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε στικ

1 κ.σ. Σουσάμι

1 κ.σ. Κάσιους, χοντροκομμένα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε βραστό νερό και στη συνέχεια τοποθετούμε τα noodles και τα αφήνουμε για 3 λεπτά. Τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε με άφθονο νερό.

Βάζουμε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές μαζί με το καρότο μέχρι να μαλακώσουν.
Έπειτα ρίχνουμε τα noodles, το καλαμπόκι, τις ρίζες μπαμπού, τα κρεμμύδι, τα κάσιους, το τζίντερ και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 1-2 λεπτά ακόμα.
Τέλος, αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τη σάλτσα σόγιας, τη worcester sauce και το σουσάμι.
Ανακατεύουμε με μία κουτάλα, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε ζεστά.