Ντύσου πρόχειρα και βάλε το κραγιόν σου ! Οι σούπερ χειμωνιάτικες αποχρώσεις!

120

Έχουμε δει γυναίκες να ταιριάζουν το κραγιόν τους με το μακιγιάζ των ματιών τους κι άλλες που φορούν ίδιο κραγιόν με την απόχρωση των μαλλιών τους! Για όλες εμάς, όμως, που μας αρέσουν οι πιο minimal επιλογές ακόμα και στο μακιγιάζ μας, τα έντονα κραγιόν είναι η καλύτερη επιλογή!

Ένα έντονο, σκούρο κραγιόν δίνει την απαραίτητη ένταση στο πρόσωπό μας και μετά δεν χρειάζονται και πολλά για να ολοκληρώσουμε το μακιγιάζ.

Λατρεύουμε τις σκούρες αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα με το χειμερινό mood και πάντα ένα τέτοιο κραγιόν θα βρίσκεται στην τσάντα μας για ώρα ανάγκης!

Βρήκαμε τα καλύτερα κραγιόν του Χειμώνα και στα δείχνουμε!

Αυτό που πάει με όλα

Αγαπημένη μπορντό απόχρωση με ματ αποτέλεσμα για εντυπωσιακά χείλη! Ταιριάζει σχεδόν με όλα κι είναι πάντα μια safe επιλογή.

Το μωβ που θα φορεθεί πολύ

κραγιόν

Το μωβ κραγιόν θα φορεθεί πολύ φέτος τον Χειμώνα, εσύ γιατί επιμένεις να το αγνοείς; Τόλμησέ το. Αγόρασε τη μωβ απόχρωση της αγαπημένης σου μάρκας και δεν θα το μετανιώσεις.

Η απόχρωση που δεν θα σε προδώσει ποτέ

Το μπορντό που γυαλίζει ελαφρώς και η υφή του είναι πιο κρεμώδης δεν θα σε προδώσει ποτέ! Θα είναι δίπλα σου σ΄όλες εκείνες τις στιγμές που καμία άλλη απόχρωση δεν θα σου κάνει και θα σου λύσει τα χέρια στο παρά πέντε!

Berry αποχρώσεις

Το κραγιόν σε berry αποχρώσεις είναι το απόλυτο trend κι εσύ μπορείς να πάρεις τον χρόνο σου για να δεις ποιο σου ταιριάζει καλύτερα!