Ο μονομάχος, Γιώργος Θεολόγης, αποκλειστικά στο Penypeny.gr!

107

Το Penypeny.gr έχει την τιμή να σας παρουσιάσει έναν ιδιαίτερο άντρα από το χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα του kickboxing.Είναι δυναμικός και ταυτόχρονα πολύ γλυκός άνθρωπος.Έχει πολύ πάθος και αγάπη γι αυτό που κάνει και αυτο φαίνεται από τους τόσους πολλούς μαθητές που τον ακολουθούν και τον εμπιστεύονται.Το Σχηματάρι ακούγεται συνεχώς στους αθλητικούς χώρους ως το χωριό των επιτυχιών,εφόσον σαρώνει τα μετάλλια, τόσο στους διασυλλογικούς αγώνες kick boxing, όσο και στους πανελλήνιους.

Υπεύθυνος για όλα αυτά είναι ο μοναδικός Γιώργος Θεολόγης.

 

1.Γιώργο μου καλώς ήρθες …πες μας λίγα λόγια για σένα,να σε γνωρίσουμε καλύτερα,οικογένεια,σπουδές,που μεγάλωσες.

Γεια σας. Μεγάλωσα στο Σχηματάρι αλλά η καταγωγή μου είναι από την Καρδίτσα. Οικογένεια δεν έχω κάνει ακόμα…θα ήθελα στο μέλλον. Τελείωσα το τεχνικό Λύκειο,τον κλάδο της Ηλεκτρολογίας. Επίσης, αργότερα τελείωσα την προπονητική στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Έχω κάνει πολλά σεμινάρια kickboxing και 3 χρόνια στην Ολλανδία με τους μεγαλύτερους προπονητές του κόσμου και θρύλους του αθλήματος.

 

2.Πόσα χρόνια ασχολείσαι με τον αθλητισμό και τι σημαίνει για σένα;

Ξεκίνησα εντατικά στο άθλημα του kick boxing από 12 ετών. Σε αυτό το χώρο είμαι σχεδόν 22 χρόνια αθλητής και προπονητής. Ο αθλητισμός για εμένα σημαίνει τα πάντα, διότι χωρίς τον αθλητισμό δεν υπάρχει υγεία. Πρώτα σωματική και μετά ψυχική. Σαν αθλητής έχω κερδίσει σχεδόν τα πάντα σε επίπεδο πανελλήνιου πρωταθλήματος. Επίσης έχω αρκετούς αγώνες επίλεκτους επαγγελματικούς. Σαν προπονητής ξεκίνησα το 2010, αφού αποφοίτησα από τη σχολή προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

 

 

 

 

3.Με τι ασχολείσαι κατά κύριο λόγο;

Η πρωινή δουλειά μου,είναι τεχνικός σε μια πολυεθνική εταιρεία. Είμαι 13 χρόνια σε αυτήν την εταιρεία.

4.Πότε δημιούργησες τη σχολή Kick boxing στο Σχηματάρι;

Η σχολή ξεκίνησε 2014. Όμως από το 2010 έκανα τις προπονήσεις σε γυμναστήρια.

5.Ασχολείσαι και με άλλες δραστηριότητες;

Έχω μια τρέλα με την σκοποβολή. Ναι μου αρέσει να ρίχνω με όπλα σε σκοπευτήριο. Παλιότερα όταν είχα περισσότερο χρόνο, έκανα ποδηλασία και με αυτό τον τρόπο έχω γυρίσει σχεδόν την μισή Ελλάδα.

6.Έχεις ελεύθερο χρόνο και αν ναι τι κάνεις;

Ελεύθερο χρόνο έχω λίγο, αλλά κοιτάω να τον αξιοποιώ όμορφα. Συνήθως τα σαββατοκύριακα για δραστηριότητες.  Μου αρέσει πολύ να κάνω πεζοπορία στην φύση. Είμαι λάτρης του σινεμά. Διαβάζω βιβλία και το αγαπημένο μου είναι, η τέχνη του πολέμου. Επίσης κάποιο καφέ σε όμορφο μέρος και φαγητό .

7.Σου αρέσουν τα ταξίδια και ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός;

Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Αγαπημένος προορισμός είναι η Αράχωβα.

8.Τι ζώδιο είσαι και ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό;

Είμαι Ταύρος με λιοντάρι και το φαγητό που μου αρέσει είναι το παστίτσιο.

9.Από τι ηλικίες ξεκινούν το άθλημα του kick boxing; Είναι άθλημα και για κορίτσια;

Από 5 χρόνων μπορεί ένα παιδί να ξεκινήσει. Είναι ένα άθλημα για όλους και για όλες τις ηλικίες. Γυναίκες έχουμε αρκετές και σας πληροφορώ, είναι πολύ ανταγωνιστικές. Επίσης, έχουμε 7 με 8 κοπέλες που σαρώνουν τα μετάλλια! Σε πανελλήνιο επίπεδο.

Και κάτι σημαντικό, είναι από τα πιο ασφαλή αθλήματα. Στις μικρές ηλικίες και τις γυναίκες όπως και σε όποιον άντρα θέλει απλά να αθληθεί, δεν υπάρχει επαφή. Μόνο στο αγωνιστικό τμήμα.

10.Από που πήρε την ονομασία ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ, η σχολή σου;
Το όνομα της σχολής δεν το διάλεξα. Είναι η συνέχεια της ιδεολογίας του δασκάλου μου, Τάσου Τσάλα από τη Χαλκίδα.
11.Από την αρχή της λειτουργίας σας ως σχολή kick boxing,στο Σχηματάρι,πόσες επιτυχίες και  μετάλλια έχετε κατακτήσει;
Από το 2010 η ομάδα των αθλητών μου έχουν κατακτήσει 58 πανελλήνια μετάλλια,18 φορές πρωταθλητές Ελλάδας στις αντίστοιχες κατηγορίες τους και 350 διασυλλογικά μετάλλια.Δεν είναι τυχαία όλα αυτά λοιπόν.Κάνουμε φοβερή προετοιμασία για τους πανελλήνιους αγώνες και έχουμε απίστευτη δυναμική ως σχολή.Δε μας ονομάζουν τυχαία το χωριό των επιτυχιών σε πανελλήνιο επίπεδο.
 

12.Ξέρουμε ότι,ότι κάνεις το κάνεις με πολύ αγάπη και μεράκι.Έχεις κάνει στο παρελθόν διάφορες εκδηλώσεις και parties με τεράστια επιτυχία.Τι καινούριο  μας ετοιμάζεις;

Πράγματι, έχουμε κάνει ωραίες εκδηλώσεις. Όμως στις 11 Νοεμβρίου θα δώσουμε στον κόσμο να δει ένα πραγματικό show που ποτέ άλλοτε δεν έχει ξαναδεί. Επαγγελματικοί αγώνες από την διοργάνωση versus  όπου θα γίνει στο κλειστό γήπεδο Σχηματαρίου. Θα αγωνιστούν οι 8 καλύτεροι kickboxers της Ελλάδας για τη ζώνη του πρωταθλητή. Επίσης, θα λάβουν μέρος και πολλοί δικοί μας αθλητές και το event θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση.

13.Ποια είναι τα όνειρα σου και οι στόχοι σου για τα επόμενα χρόνια;

Πρώτος μου στόχος πάνω στο άθλημα είναι να βγάλω αθλητές και να αγωνιστούν στο εξωτερικό με την εθνική ομάδα. Που θα γίνει προσεχώς.Επίσης θέλω να κάνω οικογένεια, διότι είμαι ελεύθερος.

14.Πες μας που ακριβώς βρίσκεται η σχολή σου στο Σχηματάρι,για όσους ενδιαφέρονται να έρθουν να παρακολουθήσουν από κοντά.Και πότε γίνονται οι εγγραφές;

Η σχολή βρίσκεται στο Σχηματάρι ,28η Οκτωβρίου 11.Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει και το τηλ .επικοινωνίας για οποιαδήποτε πληροφορία είναι το 6941594948.

15.Μια ευχή για σένα και μια για το Penypeny.gr.

Θέλω να έχω την υγεία μου και να είμαι ευτυχισμένος . Και για εσάς να συνεχίσετε την καλή δουλειά που κάνετε και να έχετε πάντα επιτυχίες και φυσικά πολλούς αναγνώστες.

Πένυ Λεβαντή

Editor of Penypeny.gr

Το υπέροχο φωτογραφικό υλικό ανήκει στην εξαιρετική φωτογράφο του Penypeny.gr Μαρία Μπακούτη, owner του Mytown.

Instagram: @mar_bakouti

Save

Save

Save

Save

Save