Ο Οίκος Τρανούλη συναντά το Σύλλογο Γυναικών Γλυφάδας για ιερό σκοπό στις 31 Οκτωβρίου

238

Ο Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας με Καρκίνο του Μαστού «Μαζί για τη Ζωή» και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία συναντούν το Οίκο Υψηλής Ραπτικής «Τρανούλη» σε ένα μοναδικό ταξίδι ομορφιάς την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου, στις 20:30, στο Γκολφ Γλυφάδας, στο τέρμα της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή, με σκοπό την ευαισθητοποίηση δημοτών και ιδιωτικών φορέων, σε μια ακόμη ξεχωριστή εκδήλωση στο πλαίσιο της ετήσιας δράσης του Οκτωβρίου, ως μήνα πρόληψης παγκοσμίως κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος, Άννα Τσιάλτα, ενώ φιλική συμμετοχή θα έχει ο τενόρος, Ευάγγελος Γιαμούρης και επίσης θα συμμετέχει η χορωδία του Ωδείου του Δήμου Γλυφάδας και θα τραγουδήσει ο Δημήτρης Κορίλλης.

Σε αυτές τις μεγάλες βραδιές αξίζει να συμμετέχουμε όλοι όπως μπορούμε! Ο ιστορικός οίκος μόδας Τρανούλη συμμετέχει και δίνει πάντα βροντερό παρών σε τέτοιου είδους βραδιές…Ο σκοπός είναι ιερός και θα και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί…

Σημειώνεται πως μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση με φαγητό, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την αγορά ψηφιακού υπερηχογράφου μαστού, ο οποίος θα δωρηθεί στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Γλυφάδας.

Η προπώληση των εισιτηρίων εισόδου στην εκδήλωση, αξίας 15 ευρώ, πραγματοποιείται στη διεύθυνση: Αττικής 82, στην Άνω Γλυφάδα, κατά τις ώρες: 10:00 με 18:00 και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο: 6972999783.