Πάνος Καραμούζης: Ένας Χαλκιδέος που αγαπάει ακούραστα και έμπρακτα τον τόπο του

233

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, άλλο τόσο θα δεχόμαστε δελτία τύπου με νέες ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων.

Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες και γιατί όχι, θα πούμε εμείς; Ωστόσο, αν ένας άνθρωπος αξίζει σίγουρα την ψήφο μας στο Δήμο Χαλκιδέων, ανεξαρτήτως χρωμάτων, κομμάτων και πεποιθήσεων, αυτός είναι ο Πάνος Καραμούζης.

Γέννημα θρέμμα Χαλκιδέος, ασκεί το επάγγελμα του Ιατρικού επισκέπτη σε μια από τις μεγαλύτερες Φαρμακοβιομηχανίες στην Ελλάδα. Όντας συνεχώς πρόθυμος να προσφέρει, τα τελευταία χρόνια είναι και Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στον Πανευβοϊκό Σύλλογο Κακοποιημένης Γυναίκας & Παιδιού “Ο Καλός Σαμαρείτης”.

Πραγματικά αεικίνητος και ακούραστος, δηλώνει το παρών όπου χρειαστεί έχοντας σχέσεις προσωπικές και όχι δημοσιο-σχεσίτικες. Ευλογία η παρουσία τέτοιων ανθρώπων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που τα τελευταία χρόνια έχει πληγεί από διάφορους σωτήρες.

Το επαγγελματικό του πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο, ωστόσο η δημοφιλία του είναι τέτοια που τους προηγούμενους μήνες του είχε προταθεί από κυβερνητικό κόμμα να κατέβει ως επικεφαλής παράταξης για το Δήμο Χαλκιδέων. Εκείνος, όμως, αρνήθηκε την τιμητική πρόταση και αποφάσισε να συστρατευθεί με τον υπ. Δήμαρχο Βασίλη Καθαροσπόρη, επικεφαλής της παράταξης “ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ

Καλή επιτυχία Πάνο!