Παραμυθένιος γάμος για τον Αναστάσιο Τρανούλη και την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Τσιφτσάκη!

280

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκε ο γνωστός σχεδιαστής Αναστάσιος Τρανούλης με την εκλεκτή της καρδιάς του Κωνσταντίνα Τσιφτσάκη.

Συγκεκριμένα, ο γιος του γνωστού σχεδιαστή μόδας Θεόδωρου και αδερφός της Αθηνάς Τρανούλη και η αγαπημένη του παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 8 Σεπτέμβρη, στην εκκλησία του Αγίου Φανουρίου στον Ωρωπό.

Σ’ ένα μαγευτικό σκηνικό που θύμιζε νησί, τη λαμπρή και σεμνή τελετή, τέλεσε ο Μητροπολίτης Λαοδικείας κ.Θεοδώρητος, ενώ το γλέντι που ακολούθησε στο Atlantis Club στον Ωρωπό κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το βίντεο είναι της Αγγελικής Κορκονικήτα

Τον γάμο τίμησαν με την παρουσία τους, άτομα από την κοσμική Αθήνα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων κ.α.

Mεταξύ των καλεσμένων ξεχώρισαν οι Γεώργιος Χρήστου, Βούλα Κοζομπόλη, Παύλος Μάμαλος, Μάκης Χριστοδουλόπουλος και Ελένη Φιλίνη, οι οποίοι τραγούδησαν, μάλιστα, για το ζευγάρι, Χρήστος Φωτίδης, Δημήτρης Γιώτης, Μάικ Νικολάτος, Γωγώ Βαγενά, Δημήτριος Μουζακίτης, Σπυριδούλα Σπανέα, Άννα Τσιάλτα, Μαριάμ Νίκου, Παναγιώτης Βαζαίος, Πένυ Λεβαντή, Σύλβια Αντώναρου, Σοφιάνα Φωτίδη, Πρόφης Κωσταντίνος, Αγγελική Κορκονίκητα, Έλενα Ζαμπάρα κ.α

Τάσο και Κωνσταντίνα να ζήσετε ευτυχισμένοι!

Το φωτογραφικό υλικό είναι της Αγγελικής Κορκονίκητα