ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Απρίλιος 2018

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου ?

Για να λαμβάνεις την πρόβλεψη του ζωδίου στου με mail κάθε πρωτομηνιά, κάνε εγγραφή ΕΔΩ 

Περισσότερα άρθρα στο www.astrologyhat.com

ΚΡΙΟΣ

Καλό μήνα Κριέ! Καθώς διανύουμε τον γενέθλιο μήνα για τους περισσότερους ομοζώδιούς σου, είσαι αναμφισβήτητα πρωταγωνιστής των ημερών με διάφορες ενέργειες να χορεύουν τριγύρω. Ο Ερμής παραμένει ανάδρομος για το πρώτο μισό του Απρίλη – που αλλού; – στο ζώδιό σου και σε καλεί να βεβαιωθείς για όσα θέλεις να επιτύχεις, να αναθεωρήσεις στόχους και να ευθυγραμμίσεις τις πράξεις σου με βάση τις ψυχικές επιθυμίες.

Η νέα Σελήνη κατά τη λήξη του ανάδρομου Ερμή στις 16.04 επιδιώκει ουσιαστικά να εδραιώσεις τη νέα τάξη πραγμάτων μέσα στη καθημερινότητά σου. Να ξεφορτωθείς παντοτινά μια βλαβερή συνήθεια γιατί απλώς καταλαβαίνεις πως η ώρα έχει φτάσει, να κάνεις χώρο στη ζωή σου για μια ισορροπημένη σχέση και να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες που εδώ και χρόνια επιθυμείς. Τι σε εμποδίζει πραγματικά;

Να ξέρεις πως όλα είναι προσωρινά. Ως ζώδιο παρορμητικό πρέπει να γνωρίζεις ότι τα γεγονότα της ζωής και τα συναισθήματα συνεχώς αλλάζουν. Οπότε αν αισθανθείς το βάρος της πλανητικής ενέργειας από τον Αιγόκερω ως ένα κύμα μελαγχολίας  με σκοπό να σε συνθλίψει, κάτσε ακίνητος και άσε να σε προσπεράσει. Θα αφήσει σύντομα χώρο για νέα συναισθήματα και εμπειρίες οι οποίες θα είναι πιο αισιόδοξες. Με το να φαντάζεσαι ότι η αλλαγή δεν πρόκειται να έρθει σύντομα, καταφέρνεις μόνο να λες ψέματα στον εαυτό σου ενώ τον ταλαιπωρείς συναισθηματικά λίγο παραπάνω.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό μήνα Ταύρε, ο οποίος αν και ταραχώδης, εσένα σου φέρεται με επιείκεια. Γιατί βλέπεις, όλο το πλανητικό σκηνικό πιέζουν τα απανωτά τετράγωνα στα παρορμητικά ζώδια, όμως ήδη από την πρωταπριλιά ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη, βρίσκεται στο ζώδιό σου. Και ναι, αυτά είναι υπέροχα νέα καθώς ότι κι αν συμβαίνει γύρω σου, καταφέρνεις να διατηρήσεις εσωτερική αρμονία και να εστιάσεις στα θετικά που σε περιτριγυρίζουν. Θα είσαι από τους «τυχερούς» του μήνα όσο καταφέρνεις να αντικρύζεις αισιόδοξα εκείνα που ήδη έχεις και τις ευκαιρίες που συνεχώς παρουσιάζονται.

Τι να προσέξεις; Ο μήνας υπογραμμίζει την αυτοεκτίμησή σου και σε ρωτά ευθέως να αναρωτηθείς πως απολαμβάνεις τη ζωή. Όχι τι επιπλέον χρειάζεσαι, αλλά πως καταφέρνεις στο τώρα να αισθανθείς πληρότητα. Όσο η Αφροδίτη και ο Δίας στο απέναντί σου ζώδιο σε τυλίγουν στο άρωμά τους, καταλαβαίνεις πως χρειάζεσαι ολοένα και λιγότερα προκειμένου να αισθάνεσαι πλήρης. Θυμήσου να κοιτάξεις μέσα σου για όσα ήδη έχεις πριν ξεκινήσεις να διεκδικείς περισσότερα από εκεί έξω.

Άρης, Κρόνος και Πλούτωνας στον Αιγόκερω κάνουν την προοπτική ενός ταξιδιού αρκετά δελεαστική, πόσο μάλλον τώρα μέσα στο Πάσχα που έχεις ανάγκη από χαλάρωση, ένα διάλλειμα που να περιλαμβάνει νέες παραστάσεις. Κυνήγησέ το, φύγε, διασκέδασε, επένδυσε σε εμπειρίες ζωής παρά σε υλικά αντικείμενα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα νεύρα βρίσκονται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Κάτι το τρίπτυχο Άρης – Κρόνος – Πλούτωνας στον Αιγόκερω, κάτι ο κυβερνήτης σου που παραμένει ανάδρομος στον Κριό μέχρι τα μισά του Απρίλη, πολύ θέλει ο άνθρωπος να του ανάψουν τα λαμπάκια; Ο Δίδυμος πάντως δε θέλει καθόλου.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ταύρο μέχρι τις 25.04 οπότε γύρω σου μιλάνε για Άνοιξη και Άνοιξη δεν βλέπεις. Θέλω να πω, η εποχή ορίζει πως γινόμαστε παιδιά, ερωτευόμαστε και ξεκινάμε με φρεσκάδα προς κάτι το καινούργιο. Σίγουρα δεν συνοδεύεται από το πλάκωμα της ανεπάρκειας στο στήθος ή το σφίξιμο του άγχους στο στομάχι.

Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο Απρίλιος παρά το γεγονός πως παραμένει για εσένα έτσι κάπως… συννεφιασμένος, διαθέτει ευκαιρίες ώστε να εκμεταλλευτείς την ενέργειά του και να βγεις κερδισμένος. Πρώτο και κύριο, ειδικά μετά τις 16.04, σε φέρνει σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους και σε παρακινεί να κοινωνικοποιηθείς, να διασκεδάσεις. Δεύτερον, επαγγελματικά διατηρείς άριστη παραγωγικότητα και φαίνεται πως έχεις πράγματι όρεξη να δουλέψεις. Τρίτον, προσέχεις να μην ρισκάρεις οικονομικά ώστε στο τέλος του μήνα να δηλώσεις με σιγουριά πως το άθροισμα των εσόδων και των εξόδων παραμένει θετικό.

ΥΓ. 25/04 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου φέρνοντας τύχη, έρωτα, αναγγέλλοντας την Άνοιξη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανάδρομος Ερμής μέχρι τα μισά του μήνα στον οίκο της καριέρας σημαίνει πως είσαι πανέτοιμος να πάρεις αποφάσεις που βασίζονται περισσότερο στο συναίσθημα παρά στη λογική. Και που σε οδηγεί συνήθως αυτή η τακτική; Βασικά… εδώ που βρίσκεσαι! Καθώς το πώς αισθάνεσαι για κάτι κρίνει το πώς το κρίνεις (αφορά και τους ωροσκόπους Καρκίνους), όσο οι αποφάσεις σου είναι ηθικά σωστές και σε γεμίζουν χαρά, τότε καταλαβαίνεις πως βρίσκεσαι σε αρμονία με τον εαυτό σου – ανάδρομος Ερμής ή όχι.

Φυσικά με την πίεση που δέχεσαι από το απέναντι ζώδιο του Αιγόκερου που κυβερνά τις σχέσεις, αυτές είναι που τώρα περισσότερο σε απασχολούν. Δύσκολη περίοδος για οποιαδήποτε είδους σχέσης, αν και θα εξαιρέσουμε τον μήνα αυτόν τις φιλικές, καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται κυρίως στον Ταύρο. Ειδικά όταν η συντροφικότητα είναι το κυρίως θέμα, απέφυγε να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα του Άλλου. Αυτό οδηγεί σε σχέσεις εξάρτησης οι οποίες με τη σειρά τους σε απογοητεύουν όταν τελικώς η συμβουλή σου δεν ακολουθείται. Όταν υπάρχει πρόβλημα, το πρώτο μέτρο που λαμβάνουμε δεν είναι η συμβουλή, αλλά η διάθεση να ακούσουμε και να υποστηρίξουμε τον Άλλον. Αν από την άλλη, ανήκεις στην κατηγορία Καρκίνων που τους δίνουν συμβουλές, ξεκαθάρισε πως όταν αναφέρεις ένα πρόβλημα δεν είναι πάντα γιατί ζητάς λύση. Αν θελήσεις πάντως – σίγουρα ξέρεις που να την αναζητήσεις.

 

ΛΕΩΝ

Πολύπλευρος ο Απρίλης φέτος, το βλέπεις κι από τις γιορτές του. Από τη μία ξεκινάμε με μια πρωταπριλιά/Κυριακή των Βαΐων (ήδη αρκετά μπερδεμένο) για να φτάσουμε στις 08.04 να γιορτάσουμε το Πάσχα. Στα μισά του μήνα στις 16.04 έχουμε μια νέα Σελήνη στο Κριό η οποία σε παρακινεί για νέα ξεκινήματα και ευτυχώς ο Ερμής προλαβαίνει και ορθοδρομεί ξανά ώστε να υποστηρίξει την ενέργεια αυτή.

Πως μπορείς να αξιοποιήσεις καλύτερα τον Ανοιξιάτικο Απρίλη; Μια εκδρομή είναι ιδιαίτερα ταιριαστή με τις διελεύσεις, ειδικά τις μέρες γύρω από τις 20.04, αλλά και γενικότερα αν κάποιο ζώδιο απολαμβάνει διακοπές αυτό ο διάστημα –είσαι εσύ! Η Αφροδίτη από τον Ταύρο βέβαια αγνοεί όλα αυτά περί εορτών, επικεντρώνεται κατά μέτωπο στο πως μπορεί να αναδείξει την εικόνα σου, να σε ευνοήσει επαγγελματικά και να σε συστήσει σε συμβατούς με εσένα ανθρώπους. Η σκληρή δουλειά αποδίδει, η επιμονή φέρνει οικονομικά αποτελέσματα.

Καθώς ο Άρης διελαύνει ακόμα τον Αιγόκερω και αναμιγνύει την ενέργειά του με Πλούτωνα και Κρόνο, θυμάσαι πως η υγεία είναι ευαίσθητη και δεν παίζουμε με τα επικίνδυνα αεράκια του Απρίλη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό μήνα Παρθένε και δεν βρίσκω λόγο να μην είναι! Θα μου πεις βέβαια, «με ανάδρομο τον κυβερνήτη μου Ερμή, καλός θα είναι αστρολόγε μου;». Μα φυσικά και ο Απρίλης έχει μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ζωντανός, να ξαναβρείς την χαρά που κάπου έκρυψες λες και σε έκανε να δείχνεις λιγότερο ενήλικας. Ξέχνα τα πρέπει και τα είθισται και ζήσε όπως εσύ ξέρεις πως νιώθεις ο εαυτός σου. Δημιούργησε, παίξε, ταξίδεψε κι ερωτεύσου. Έχουμε μπει πλέον για τα καλά στην Άνοιξη, καλό είναι να συμπεριφέρεσαι σα να είσαι μέρος αυτής.

Είναι γεγονός πως όταν χαλαρώνεις και απολαμβάνεις τη ζωή όλοι το χαίρονται, γίνεσαι η ψυχή της παρέας και είναι τέλεια αλλά τείνεις να δρας πιο παρορμητικά και από Κριό. Η συμβουλή της αστρολόγου σου είναι να εκτονώσεις τον δυναμισμό που αισθάνεσαι λίγο τη φορά προς αποφυγή υπερβολών. Ναι, να πιείς ένα ποτάκι παραπάνω – αλλά να μην μεθύσεις. Να δουλέψεις μια υπερωρία όταν είσαι παραγωγικός – αλλά να μην πάθεις υπερκόπωση. Να βγεις να αγοράσεις εκείνο που έχεις από καιρό βάλεις στο μάτι, αλλά να ψωνίσεις το οικονομικό μοντέλο. Καταλαβαίνεις το μοτίβο που εξηγώ.

Τι ωραίος ο Απρίλης για να ερωτευτείς, να διακριθείς και να ξεχωρίσεις! Καλό μήνα!

 

ΖΥΓΟΣ

Για τον «ευαίσθητο Απρίλη» τραγουδά ο Θαλασσινός και κάπως έτσι είναι για εσένα φέτος ο μήνας καθώς ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω μαζί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Τι σημαίνει αυτό; Καθώς αναλογίζομαι και την ταυτόχρονη παρουσία του ανάδρομου Ερμή μέχρι τις 15.04 στο απέναντί σου ζώδιο του Κριού, καταλαβαίνω ότι γεγονότα από το παρελθόν αναδύονται στην επιφάνεια για να ανακαινίσουν δυσάρεστες μνήμες.

Υπάρχει μια γενικότερη πίεση από τα κοντινά σου πρόσωπα, σα να περιμένουν να ανταπεξέλθεις στις δικές τους προσδοκίες. Η Αφροδίτη, ο δικός σου κυβερνήτης, βρίσκεται σχεδόν ολόκληρο τον μήνα στο άλλο ζώδιο κυριαρχίας της, τον Ταύρο. Σα να σε προδίδουν από εκεί που δε το περιμένεις, τουλάχιστον μέσα σε όλα αυτά οι περισσότεροι Ζυγοί καταφέρνουν να διατηρήσουν μια ψυχική ισορροπία. Αυτό είναι επίκτητο και γι’ αυτό το επιτυγχάνουν οι Ζυγοί που αντιμετώπισαν στο παρελθόν τις προσωπικές τους σκιές. Όσοι δε το έκαναν τότε, η ανάδρομος Ερμής έως τα μέσα του μήνα είναι καλή ευκαιρία να οριοθετήσει κανείς τι ανέχεται και τι επιτρέπει.

Επαγγελματικά και οικονομικά ο μήνας κρύβει σπουδαίες ευκαιρίες ανάπτυξης όσο έχεις την διάθεση να δείξεις το «καλό» που προσφέρεις, όταν κινητοποιείσαι, ειδικά αν είσαι ικανοποιημένος ο ίδιος με το αποτέλεσμα. Γιατί τότε καταφέρνεις ευκολότερα να εκπέμψεις μια δόνηση αυτοπεποίθησης η οποία δηλώνει επαγγελματισμό κι εμπιστοσύνη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, η ηλιοφάνεια απλώνει, ο καιρός συνεχώς βελτιώνεται και εσύ βρίσκεσαι στην καρδιά του Απρίλη, έτοιμος να αδράξεις τις ευκαιρίες που προσφέρει. Επαναφέρεις στη ζωή σου θετικές συνήθειες, καλή ευκαιρία να πηγαίνεις 3-4 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο που ούτως ή άλλως πληρώνεις, ε; Βόλτες στην Ανοιξιάτικη φύση που ανθίζει και στις παραλίες που ακόμα δεν έχουν συσσωρευμένο κόσμο. Ο μήνας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός μόλις χαλαρώσεις και απολαύσεις όσα έχει να προσφέρει!

Εκτός της ομορφιάς του τοπίου και την φροντίδα του σώματος/ διατροφής όμως, ο Απρίλιος είναι ειδικά για εσένα Σκορπιέ η κατάλληλη εποχή για ερωτοτροπίες. Γνωρίζεις ευκολότερα κόσμο, εκπέμπεις μια αύρα σιγουριάς κι ευαισθησίας ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνεις ο ίδιος. Καθώς η φύση ξυπνά, ακολουθείς το παράδειγμά της για να ξεκινήσεις και πάλι μια νέα σχέση ή να αναζωπυρώσεις τη φλόγα της ήδη υπάρχουσας.

Οι δύο κυβερνήτες πλανήτες σου Άρης και Πλούτωνας βρίσκονται μαζί με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και δηλώνουν πως η εστίαση, η αποφασιστικότητα, η επιμονή και η προσπάθεια οδηγούν στην επιτυχία όταν στοχεύεις προς έναν συγκεκριμένο στόχο τον οποίον δεν επιδιώκεις μόνο για το κοινωνικό στάτους, αλλά κυρίως για την ψυχική σου ηρεμία. Και φυσικά σε βοηθούν να τον κατακτήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σου Δίας, παραμένει ακόμα ανάδρομος στον Σκορπιό, ενώ σχηματίζει όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη από τον Ταύρο. Η ενέργεια του μήνα σε θέλει να δοκιμάζεις νέα πράγματα. Δραστηριότητες που πάντα ήθελες αλλά δεν έβρισκες την κατάλληλη εποχή – καθώς ο Απρίλης βρίσκεται στο μεταίχμιο, είναι ιδανικός για κάθε είδους αθλητισμό αφού βρίσκεις χιονισμένα βουνά με την ίδια ευκολία που βρίσκεις παραλίες για καταδύσεις. Για τους όχι και τόσο αθλητικούς Τοξότες, μπορείς να δοκιμάσεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου κάνοντας ένα μασάζ, σάουνα ή ακόμα και να πάρεις μαθήματα μαγειρικής – επιπλέον ευκαιρία για νέες γνωριμίες!

Στον οίκο του έρωτα συναντάμε τον Ερμή ανάδρομο το πρώτο μισό του Απρίλη και ορθόδρομο το δεύτερο. Οπότε σίγουρα νέες σχέσεις αποδίδουν περισσότερο όσο περνά ο μήνας με καλές ημερομηνίες 16-17 Απριλίου που συμβαίνει και η Νέα Σελήνη στο φιλικό πύρινο ζώδιο του Κριού.

Εν τω μεταξύ οι κυβερνήτες του Σκορπιού (το ζώδιο που βρίσκεται ο Δίας), διελαύνουν τον Αιγόκερω μαζί με τον Κρόνο, οπότε οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Έχεις όλη την απαραίτητη αποφασιστικότητα για επιπλέον κέρδη, αλλά ο μήνας έχει επίσης μαύρα σύννεφα καθυστερήσεων στις πληρωμές και εμπόδια τα οποία όμως μπορείς να προσπεράσεις με επίμονη προσπάθεια. Ζήτα βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι – να θυμάσαι πως οι περισσότεροι λατρεύουν να στη δίνουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τριπλό το καλό – ή κακό ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας – στο ζώδιό σου αυτόν τον μήνα με την παρουσία του Άρη, του Κρόνου και φυσικά του Πλούτωνα. Γιατί βλέπεις, από τη μία σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση και νέες γνωριμίες από την άλλη έχεις τα επεισοδιακά ενοχλητικά να σε ταλαιπωρούν, βλέπε εποχιακές αλλεργίες και καθυστερήσεις λόγου ανάδρομου Ερμή. Γενικά η διάθεσή σου κυμαίνεται ανάμεσα στην δυναμική του Άρη και την απαισιοδοξία του Κρόνου ο οποίος σε τραβά προς πεσιμιστικά μονοπάτια. Όμως Αιγόκερε να θυμάσαι πως η πραγματικότητα είναι μια συνεχής ζωντανή ανακάλυψη κι ευαισθησία, δεν είναι κυνισμός. Πάντως όπως αντιλαμβάνομαι τον συνδυασμό του Απρίλη μου δείχνει την ανακάλυψη του αποθέματος της ενέργειας, ακόμα και όταν είσαι βέβαιος πως το έχεις εξαντλήσει. Όταν πιέζεις τα όριά σου, ανακαλύπτεις πως η προσπάθεια τα επεκτείνει.

Καθώς ο Κρόνος είναι φυσικός σου κυβερνήτης και ο Άρη είναι σε έξαρση στο ζώδιό σου, αυτές οι δύο πλανητικές ενέργειες μπορούν να εκφράσουν τον καλύτερό τους εαυτό εδώ, όλες τους τις δυνατότητες! Αξιοποίησε τον συνδυασμό των πλανητών ώστε να αναλογιστείς μακροπρόθεσμους στόχους και να καταλήξεις σε ένα μεθοδικό τρόπο να τους κατακτήσεις. Η φιλοδοξία αυξάνεται αλλά έχει στέρεες βάσεις και αποδίδει.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι 25.04 φωνάζει για έρωτα, εξερεύνηση, παιχνίδι και φλερτ. Ακούς;

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθημερινότητα μοιάζει να έχει πάρει τον δρόμο της, όσο κι αν σε στριμώχνουν πλανήτες από τον Αιγόκερω. Ο Απρίλης έχει το χαρακτηριστικό του Άρη στον 12ο κάτι που σε ωθεί να κοσκινίσεις τα προσωπικά κι επαγγελματικά – κάτι που δεν φέρει πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αισθάνεσαι σα να στερείσαι αυτονομίας, να σε ταλαιπωρούν σκέψεις και σχέσεις εξάρτησης. Όλα αυτά περιπλέκονται περισσότερο μέσα στις δαιδαλώδης σκέψεις και οδηγούν τελικά σε πνευματική και σωματική κούραση.

Τι μπορείς να κάνεις; 1) να προσέχεις ειδικά μέχρι τις 16 Απρίλη που ο Ερμής ακόμα είναι ανάδρομος ή στάσιμος, την επικοινωνία. Λες περισσότερα απ’ ότι χρειάζεται, μοιράζεσαι λόγια που μετά μετανιώνεις ή καταλήγεις απλώς να κλείνεσαι μέσα σε μια αποστασιοποίηση δίχως να μιλάς και πολύ – δύο άκρα εξίσου ανεπιθύμητα. 2) Να εκφράσεις την αξιοπρέπειά σου σε όλους εκείνους που στο παρελθόν επέτρεψες να σε χρησιμοποιήσουν. Καλή και άγια η καλοσύνη αλλά αν είναι να βγεις ζημιωμένος, εεε τότε δεν θα γεμίσεις κι ενοχές όταν θα απομακρυνθείς με συνοπτικές διαδικασίες. 3) Η καλοσύνη σου είναι για όλους εκείνους που σε σέβονται και σε εκτιμούν. Και είμαι σίγουρη πως είναι αρκετοί.

Καθώς ο Απρίλης είναι ο μήνας του Πάσχα και την εποχή αυτή τείνουμε να είμαστε με την οικογένεια και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να ξέρεις πως Αφροδίτη και Δίας φροντίζουν να καλοπεράσεις με τους δικούς σου ανθρώπους, ένα περιβάλλον ασφάλειας με άτομα που πάντα είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνουν.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Εντάξει, ωραίος ο Απρίλης, ακόμα καλύτερος αν ο ανάδρομος Ερμής δεν σε ξεζούμισε οικονομικά, αν κατάφερες να διατηρήσεις τέλος πάντων μια ακεραιότητα περιορίζοντας απερίσκεπτα έξοδα. Κάτι το οποίο χρειάζεται να συνεχίσεις έως τα μισά του μήνα που έτσι ανάδρομος παραμένει. Πάντως εκεί στις 16.04 με τη νέα Σελήνη στον Κριό, παρουσιάζονται ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματος – όσο έχεις αφήσει κι εσύ τον απαραίτητο χώρο να σε πλησιάζουν φυσικά.

Ο Ανοιξιάτικος Απρίλης εκτός από την ομορφιά που φυσικά διαθέτει, σε προδιαθέτει προς μια πιο ανέμελη κατεύθυνση, σαν κάτι να ολοκληρώθηκε και σου λέει «τώρα Ιχθύ, μπορείς λίγο να ξεκουραστείς» – κάτι που άραγε σκοπεύεις να κάνεις τώρα μέσα στο Πάσχα; Οι ιδέες σε κατακλύζουν, η δημιουργικότητα φουντώνει, οι φίλοι ζητάνε εξόδους και συναναστροφές. Φίλοι πολλοί που ζεσταίνουν την καρδιά με την έμπρακτη υποστήριξή τους ή που κοιτάζουν να σε εκμεταλλευτούν όταν τους συμφέρει; Αν κάτι μπορεί να σε προφυλάξει από το να πληγωθείς αυτό είναι το συναίσθημα που το ίδιο υποφέρει ή το μυαλό που μπλοκάρει τον πόνο και αποφασιστικά ξέρει να κρατάει το τιμόνι; Ωφέλιμη η συναισθηματική νοημοσύνη, αλλά τώρα η απλή λογική αποδεικνύεται χρησιμότερη.

Καλή εποχή για ένα ταξιδάκι ή έστω μια εκδρομή για να έχεις όντως έναν καλό μήνα Απρίλη!

 

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών. Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του AstrologyHat δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα