ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου 💖

Για να λαμβάνεις την πρόβλεψη του ζωδίου σου με mail κάθε πρωτομηνιά, κάνε εγγραφή ΕΔΩ 

 

ΚΡΙΟΣ

Θα χαρακτήριζα τον Κριό ρομαντικό και μυστηριώδη μέσα στον γιορτινό μήνα! Η καλή σου διάθεση προκαλεί ανθρώπους να κρεμάνε γκι με την ελπίδα πως θα σταθείτε από κάτω μαζί και θα σου κλέψουν ένα φιλί και λίγη προσοχή. Αυτές τις γιορτές δεν θα είσαι μόνος, όλοι θέλουν να βρίσκονται δίπλα σου, να τους ζεσταίνεις με το πύρινο ταπεραμέντο σου μέσα στις κρύες νύχτες του Δεκέμβρη.

Επιπλέον ευνοούνται ζητήματα καριέρας αλλά και μελέτης, οπότε αν οδεύεις προς εξεταστική τον Γενάρη, ο μήνας είναι μια άψογη ευκαιρία να αξιοποιήσεις ώστε να διαβάσεις. Ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία στις 07.12 και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά, ενώ τα απροσδόκητα έσοδα – δωράκια δεν αποκλείονται. Αυτό δε σημαίνει πως θα ξεκινήσεις τις παρορμητικές άσκοπες αγορές – ναι; πάρε ένα δώρο στον εαυτό σου, ψώνισε και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά κράτα και κάτι για το νέο έτος.

Περνάς Χριστούγεννα με την οικογένεια και αγαπημένα πρόσωπα, η Πανσέληνος στις 22.12 σε βάζει σε μια χουχουλιάρικη και ζεστή ατμόσφαιρα, ενώ το βλέμμα σου μένει καρφωμένο σε νέα σχέδια. Ξέρεις πως όλοι κάνουν new year’s resolutions, αποφασίζουν τι στόχους να θέσουν ώστε να επιτύχουν μέσα στο 2019; Ο κυβερνήτης σου, Άρης, σε ευνοεί ιδιαίτερα φέτος τόσο στον σχεδιασμό, όσο και αργότερα στην υλοποίηση αυτών. Όπως λέει και το γνωστό ρητό του Les Brown: «Στόχευε το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αστοχήσεις, θα προσγειωθείς ανάμεσα στα αστέρια.»

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκαθαρίζει το τοπίο μέσα στον Δεκέμβρη, ειδικά σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή. Υπήρξε ένα μπέρδεμα (μέχρι τις 07.12 ακόμα διατηρείται η ενέργεια των παρεξηγήσεων) που έφερε δυσκολίες στο να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου. Αν πάλι είσαι Ταύρος – μόνος – ψάχνει, ο γιορτινός μήνας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για εσένα, ενώ δεν θα μου έκανε εντύπωση κι αν κάποιος από το φιλικό σου περιβάλλον, σου ξυπνήσει ερωτικές διαθέσεις. Γιατί όχι; Μια βάση φιλίας είναι συχνά το συστατικό που λείπει για να είναι μια σχέση επιτυχημένη.

Τα οικονομικά βελτιώνονται με την ορθοδρόμηση του Ερμή, ενώ μετά τις 13.12 που ο κατεργάρης θεός περνά στον Τοξότη, φαίνεται πως μπορούν όλα να λειτουργήσουν υπέρ σου – ότι αφορά τα χρήματα και τη κτίση τουλάχιστον. Έχεις μια γενικότερη τύχη μέσα στον Δεκέμβρη στα εισοδήματα και την κατάκτηση περιουσίας. Οπότε σαφώς προσέχεις όπως πάντα τα έξοδα και όλα δείχνουν πως το 2019 μπορεί να ξεκινήσει με αποθέματα στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Να είσαι όπως πάντα λογικός αλλά επέτρεψε στον εαυτό σου να ερωτευτεί φέτος στις γιορτές, να κάνει όνειρα για το μέλλον που θα ήθελε να ζήσει. Υπάρχει μια αισιοδοξία στον αέρα, ας σε παρασύρει. Κάνε σχέδια – όσο συντονίζεσαι μαζί τους, τόσο πιο πιθανό είναι να υλοποιηθούν στη συνέχεια. Κρέμασε το αστέρι στη κορυφή του δέντρου και σκέψου να κάνεις μια ευχή που να αξίζει για τη νέα χρονιά. Πολύ πιθανό με την υπομονή σου και την τύχη των περιστάσεων, να πραγματοποιηθεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν ξέρω ποια είναι η αγαπημένη εποχή του κάθε Διδύμου, όμως ο Χειμώνας φαίνεται πως σου ταιριάζει. Ειδικότερα ο φετινός Χειμώνας και δη ο Δεκέμβρης που στέκεται ακόμα ανάμεσα στις δύο εποχές. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, επιστρέφει σε ορθή πορεία ήδη από τις 07.12 και όλα φαίνεται πως καταλαγιάζουν στη θέση τους. Δημιουργούνται οι κατάλληλες περιστάσεις ώστε να απολαύσεις την αγάπη, να κάνεις νέες γνωριμίες  και να ερωτευτείς από εκεί που δε το περιμένεις (μήπως να πηγαίνεις λίγο πιο φτιαγμένος στη δουλειά, ε; μήπως; )

Γενικά τα επαγγελματικά σου είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, ο Άρης από τους Ιχθύες σε ευνοεί να διεκδικήσεις όσα σου αξίζουν. Μην πιστεύεις τις υποσχέσεις που σου δίνουν μέχρι να τις δεις να πραγματοποιούνται και σίγουρα μην επιδοθείς σε πολλές αγορές γιατί εκείνη η Πανσέληνος στις 22.12 είναι επικίνδυνη. Άλλο το γιορτινό κλίμα που νιώθουμε μέσα μας και άλλο να ζημιωθεί το πορτοφόλι μας, με την ελπίδα να το νιώσουμε πιο έντονα.

Άσε που εκείνο που αρκετοί δεν συνειδητοποιούν είναι πως τα Χριστούγεννα μπορεί να αποδειχθούν αρκετά… αγχωτικά. Εκμεταλλεύσου την περίοδο αυτή ώστε να χαλαρώσεις, να αποβάλεις την πίεση και το στρες. Ζεστά λουτρά, ραντεβού, διάβασμα, σειρές… Κάνε εκείνα που ξεκουράζουν σώμα και μυαλό.

Την μέρα των Χριστουγέννων πραγματοποιείται ένα τετράγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σου Ερμή και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, το οποίο δημιουργεί μια ένταση και μπερδεύει τη σκέψη. Πρόσεχε να μην πιείς πολύ αλκοόλ, γιατί οι παράνοιες και οι παρανοήσεις παραμονεύουν. Είναι όμως στο τέλος του χρόνου μια καλή ευκαιρία ώστε να ονειρευτείς ένα πιο χαρούμενο 2019, που θα μπορείς να είσαι πιο αυθεντικός στα θέλω σου. Βάλτο σα στόχο και θα το καταφέρεις!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό μήνα Καρκίνε και εδώ είναι η αστρολόγος σου ώστε να σε βοηθήσει να το πετύχεις κιόλας! Υπάρχουν βλέπεις ορισμένα πραγματάκια να προσέξεις – ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

  1. Τα οικονομικά και δη η έλλειψη αυτών μπορούν να χαλάσουν το όλο γιορτινό κλίμα στο άψε – σβήσε. Προσπάθησε μέσα στον Δεκέμβρη να εξοφλήσεις και να μην σπαταλήσεις περισσότερα απ’ ότι ο προϋπολογισμός σου αντέχει.
  2. Φυσικά αν μέσα στον προϋπολογισμό που αναφέραμε χωρά να στριμώξεις ένα ταξιδάκι, η εποχή είναι η κατάλληλη για να το πραγματοποιήσεις με τους Ποσειδώνα και Άρη στους Ιχθύες! Η ανάγκη σου να δραπετεύσεις γενικώς είναι έντονη – απλώς βεβαιώσου πως ο πραγματικός λόγος δεν είναι για να ξεφύγεις αλλά για να κάνεις ένα απολύτως απαραίτητο και δικαιολογημένο διάλειμμα.
  3. Ορισμένα μυστικά ή όχι και τόσο ευχάριστα νέα έχουν την τάση να βρίσκουν το φως του Ήλιου. Με τον Ερμή ορθόδρομο μετά τις 07.12 μην υποτιμάς την αξία του διαλόγου ή της επαγγελματικής βοήθειας κάποιου ειδικού.
  4. Οι σχέσεις έχουν ιδιαίτερη ευχάριστη χροιά και παίρνουν μια ρομαντική νότα μέσα στο όλο Χριστουγεννιάτικο κλίμα – υπέροχα! Αν όμως η σχέση είναι εξ’ αποστάσεως, ανεξαρτήτως της φύσης της, υπάρχει μια ενέργεια απογοήτευσης και απομάκρυνσης που τελικά όμως είναι στο χέρι σου να αποφύγεις.
  5. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 22.12 πυροδοτεί μικρά προβληματάκια σε σχέσεις, υγεία και οι εντάσεις μπορούν εύκολα να προκύψουν αν δεν ηρεμήσεις πρώτα απ’ όλα ο ίδιος μέσα σου. Πως; Το κλίμα προσφέρει άριστη ευκαιρία να στολίσεις χαλαρά το δέντρο υπό τους ήχους Χριστουγεννιάτικων αγαπημένων μελωδιών ή να καλέσεις φίλους σπίτι για κρασί και βασιλόπιτα – είσαι και τυχερός να κερδίσεις το φλουρί φέτος παρεμπιπτόντως.

 

ΛΕΩΝ

Εντάξει, ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος μέχρι τις 06.12 στον Τοξότη αλλά δεν σε επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό. Και αυτό είναι σημαντικό γιατί αν εξαιρέσεις τέτοια μικρά, ασήμαντα εμποδιάκια, ο Δεκέμβρης είναι μήνας για να θέσεις και να υλοποιήσεις σχέδια. Είναι μήνας που προχωράς μπροστά γιατί πλέον εσύ είσαι έτοιμος να προχωρήσεις. Υπάρχει μια εσωτερική δύναμη που μαίνεται και ήρθε ο καιρός να εκφραστεί. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό βοηθά, ακόμα περισσότερο βοηθά ο Άρης στους Ιχθύες, ενώ σιγοντάρει μαζί και ο Ήλιος με τον Δία από τον Τοξότη! Είναι σαν όλοι πλανήτες να είναι στημένοι στον χάρτη με τέτοιο τρόπο ώστε να σε ευνοήσουν να αντέξεις το κάθε τι μεγάλο που έρχεται να σε κατατροπώσει. Και πράγματι, οποιοδήποτε πρόβλημα φαίνεται πως επιλύνεται γρήγορα με εσένα να βγαίνεις πιο δυνατός! Η αχίλλειος πτέρνα σου όμως παραμένει τα προβληματάκια που μόνος σου δημιουργείς στον εαυτό σου. Άλυτες ανασφάλειες, ζήλιες και μια μικρή απόρριψη είναι αρκετά ώστε να σε ρίξουν ψυχολογικά σε βαθμό που να βιώσεις τη μελαγχολία των εορτών εκεί που θα μπορούσες να περνάς έναν από τους καλύτερους μήνες. Ίσως τώρα ξέρεις την αδυναμία σου, να είσαι προετοιμασμένος για αυτήν, να μην την αφήσεις τόσο να σε επηρεάσει, ε;

Σε άλλα νέα, ο Δεκέμβρης είναι γεμάτος ερωτισμό, πάθος και φλερτ – είναι τα σχεδόν παραμυθένια, στημένα σενάρια που γνωρίζεις κόσμο σε Χριστουγεννιάτικα πάρτι, είναι μικρές εκπλήξεις που προσφέρεις στους αγαπημένους σου, είναι μια άριστη ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου τη μονοτονία και τη πλήξη που άλλοτε επικρατούσαν, ώστε να γιορτάσεις την χαρά, την αισιοδοξία και την ανάγκη για νέα ξεκινήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το γεγονός πως ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία στις 07.12 είναι υπέροχο νέο! Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σου και κάθε τι που σε παρακινεί να πορευθείς μπροστά – όπως κάνει τώρα ο Ερμής – είναι καλοδεχούμενο! Εν τω μεταξύ με τον Άρη απέναντί στου στο ζώδιο του Ιχθύ και την Αφροδίτη να επανέρχεται στον Σκορπιό ορθόδρομη πλέον, το πάθος κυριαρχεί ξανά τις σχέσεις και οι γιορτές μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε άκρως ερωτικές και σέξι. Να προσέξεις απλώς να μην εξιδανικεύσεις τον Άλλον. Επέτρεψέ του να κάνει λάθη ώστε να δεχτείς ευκολότερα τις αδυναμίες που όλοι έχουμε.

Ο Τοξότης είναι αρκετά τονισμένος κατά τον Δεκέμβρη, με τον Ήλιο να βρίσκεται εκεί μαζί με τον Δία και μετά τις 13 τον κυβερνήτη σου, Ερμή. Όλα αυτά δείχνουν την ανάγκη σου για ασφάλεια, να νιώσεις πως πατάς γερά στα πόδια σου και το περιβάλλον σου σε στηρίζει. Ακόμα και η …σωματική ένταση των σχέσεων εκκινεί από την ανάγκη σου για συναισθηματική κυρίως σταθερότητα. Έτσι απολαμβάνεις ευκολότερα φιλιά κάτω από το γκι.

Δύο πιο… πρακτικές σημειώσεις:
1. Οικονομικά να θυμάσαι πως ο μήνας θέλει κράτει.
2. Προσοχή για επαγγελματικές αποφάσεις ή ζητήματα που σχετίζονται με αλλαγή κατοικίας με τη Νέα Σελήνη στις 07.12, χρειάζεται να σκεφτείς όλες τις παραμέτρους και όχι να δράσεις παρορμητικά.

Περνάς χρόνο με τα οικεία και αγαπημένα σου πρόσωπα, την οικογένεια και η μυρωδιά των Χριστουγέννων σε γεμίζει – είναι έτσι πολύ πιθανό φέτος να μπορέσεις πραγματικά να «μπεις στο κλίμα» των γιορτών. Όχι τόσο λόγω των τραγουδιών που παίζουν παντού ή του στολισμού γύρω σου αλλά της λαχτάρας εκείνης που συνοδεύει πάντα το τέλος της χρονιάς καθώς αναμένεις την επόμενη.

 

ΖΥΓΟΣ

Καλό μήνα Ζυγέ! Πάμε να αποχαιρετήσουμε το 2018 σε ένα γιορτινό κλίμα, όπως όλα τα κλεισίματα οφείλουν να είναι; Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, βρίσκεται στον Σκορπιό και σχηματίζει δύο άκρως ευνοϊκά τρίγωνα με τον Ποσειδώνα και τον Άρη από τους Ιχθύες, αλλά κι ένα εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Πως θα σε επηρεάσουν όλα αυτά;

Πρώτον, ο μήνας διαθέτει ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών. Καλύτερα να αποφεύγεις να ξοδεύσεις υπέρογκα ποσά στις γιορτινές αγορές αγοράζοντας ρούχα ή ακριβά δώρα. Τώρα που τα οικονομικά παίρνουν λίγο τα πάνω τους, βάλε ως προτεραιότητα την εξόφληση και την αποταμίευση. Δεύτερον, επαγγελματικά σε βοηθά αρκετά η Πανσέληνος στις 22.12 αλλά θα μου πεις: Μέσα στις γιορτές, πως θα με βοηθήσει αστρολόγε μου; Είναι η ώρα που κλείνουν μέσα σου κύκλοι με προσπάθειες που δεν απέδωσαν και αντίστοιχα διαμορφώνονται ιδέες για αργότερα. Τρίτον, το άγχος είναι αρκετά έντονο μέσα στον Δεκέμβρη, προσπάθησε να κατευθύνεις την ενεργητικότητά σου σε κάποιο χόμπι και να μην ξεχνάς να ξεκουράζεσαι! Όλα μοιάζουν λιγότερα τρομακτικά μετά από έναν ολοκληρωμένο βραδινό ύπνο. Επιπλέον με αυτόν τον τρόπο δίνεις χρόνο στο σώμα σου να ισορροπήσει και να αυτοθεραπευτεί μετά από τυχόν γιορτινές κραιπάλες.

Οι σχέσεις είναι τονισμένες ακολουθώντας τα Χριστουγεννιάτικα στερεότυπα. Όλα μπορούν να κυλήσουν ομαλά και να θυμάσαι πως αν πιάσεις τον εαυτό σου έτοιμο να κατευθύνεις κάποιο αρνητικό συναίσθημα προς κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο (σύντροφο, φίλο, συνεργάτη…), πάτα παύση και ρώτα τον εαυτό σου: ποιος είναι ο πιο καλοσυνάτος τρόπος να φερθώ; Είναι εύκολο μέσα σε όλο αυτό το πανδαιμόνιο με τα έλατα και τα γλυκά να ξεχάσουμε το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων που είναι η καλοσύνη και η Αγάπη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιό σου μέχρι τις 12 Δεκέμβρη! Τα δύο αυτά πλανητικά σώματα βοηθούν στο να ισορροπήσεις συναισθηματικά και από το εξάγωνο της πρώτης με τον Κρόνο (13-18.12). Η ανάμειξη του Κρόνου που συμβολίζει την ωριμότητα και τον ρεαλισμό δεν σε σταματά από το να εκφράσεις τη ρομαντική σου φύση μέσα στον γιορτινό μήνα. Αντίθετα, το όλο σκηνικό είναι έτσι στημένο προκειμένου να βγάλει στην επιφάνεια την πραγματική φύση των σχέσεων και των καταστάσεων, να τα αντικρύσουμε για εκείνα που όντως είναι, παρά για εκείνα που θα θέλαμε να είναι.

Ερωτικά πάντως το πάθος επιστρέφει. Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε κάνει περισσότερο ελκυστικό απ’ ότι συνήθως, κι ευτυχώς είναι έντονη η παρουσία του Κρόνου που γειώνει την ενέργεια αυτή ώστε να μπορέσεις έμπρακτα να την αξιοποιήσεις. Και αν είσαι single Σκορπιός, η εβδομάδα των εορτών εκεί στο τέλος του μήνα, φέρνει ευκαιρίες για ραντεβού και καυτές γνωριμίες.

Το 2018 τελειώνει και το όλο στοίχημα είναι να πορευτείς με αισιοδοξία στο νέο έτος. Το κλίμα των εορτών κάποιες φορές βοηθά, άλλες τα κάνει χειρότερα. Τα φωτάκια, οι κουβέρτες και τα μελομακάρονα συνήθως όμως κρύβουν μια θετικότητα που φτάνει σε κρεσέντο εκεί στο τέλος του μήνα. Όλα δείχνουν πως ο Δεκέμβρης είναι γεμάτος προοπτικές στα οικονομικά, στα επαγγελματικά και σε θέματα σχέσεων.

ΥΓ. Ένα ταξίδι, έστω κι αν είναι κοντινό, βοηθά πάντα στο να αποδιώξεις το βάρος και να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Γιατί όχι;

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2018 τελειώνει, οι Τοξότες είχαν ή έχουν σύντομα τα γενέθλιά τους και μια ανάλυση της χρονιάς που πέρασε είναι ταιριαστή. Έμεινες πιστός στα θέλω σου; Έδιωξες από κοντά σου ενοχλητικές παρουσίες; πέρασες αρκετό χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Ο Δίας είναι πλέον στο ζώδιό σου και φέτος μπορεί πραγματικά να είναι η χρονιά σου! Οπότε όσο πιο όμορφο έχτισες μέχρι τώρα το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζεις, τόσο περισσότερη αρμονία θα καλωσορίσεις.

Ο Δεκέμβρης πάντως ευνοεί ιδιαιτέρως τις συντροφικές σου σχέσεις. Ειδικά αν υπάρχει ήδη κάποιος στη ζωή σου, ο μήνας υπόσχεται γιορτινές αγάπες και ερωτική διάθεση. Ακόμα και για τους singles Τοξότες όμως ευκαιρίες για γνωριμίες παρουσιάζονται ειδικότερα εκεί τις μέρες των Χριστουγέννων, οπότε έχε τα μάτια σου ανοιχτά, ο Άη Βασίλης μπορεί να κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις…

Τα επαγγελματικά σου βελτιώνονται λίγο με την ορθοδρόμηση του Ερμή στις 07.12 αλλά παίρνουν τα πάνω τους ειδικά μετά τις 13.12 που ο αγγελιοφόρος των θεών περνά στο ζώδιό σου. Μην το βάζεις κάτω και μην παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις. Κατά τον Δεκέμβρη όλα συνήθως κινούνται λίγο πιο αργά αλλά τα εισοδήματα του μήνα φαίνεται πως υπάρχουν και καταφτάνουν την κατάλληλη στιγμή. Ενώ όλοι έχουν απλώς το μυαλό τους στα μελομακάρονα και στα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, εσύ μπορείς πραγματικά να επωφεληθείς επαγγελματικά, να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και να διακριθείς.

Φέτος βρίσκεσαι με την οικογένεια και περνάς το κλίμα των εορτών όπως τους αρμόζει. Με Αγάπη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας αρκετά ενδιαφέρον Δεκέμβρης που όλοι βρίσκονται στη προσμονή των εορτών κι εσύ περιμένεις να ξεκινήσουν οι γενέθλιές σου μέρες. Τι να προσέξεις; Με Δία, Ήλιο και νέα Σελήνη στον Τοξότη αυτόν το μήνα κάθε παράπονο ή κριτική φαίνεται να είναι μια παράκληση μασκαρεμένη. Ο Ερμής περνά ορθόδρομος πλέον επίσης στον Τοξότη μετά τις 13.12 και χρειάζεται να μπαίνεις κατευθείαν στο ψητό, να μην καταπιέζεις όσα επιθυμείς. Να λες αυτά που εννοείς και να εννοείς αυτά που λες. Έτσι θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα τόσο επαγγελματικά, όσο κι ερωτικά.

Ερωτικά εν τω μεταξύ έχεις να αντιμετωπίσεις και τη Πανσέληνο στις 22.12 που μαζί με τον Άρη όλο το μήνα στους Ιχθύες προκαλεί μια τάση να «κατηγορήσεις» τον Άλλον. Κι ενώ μπορεί να σε κάνει να νιώσεις για λίγο καλύτερα, πρόσεχε γιατί όπως και με την Πανσέληνο, η επιρροή της έχει μικρή διάρκεια ενώ η ζημιά που προκαλεί αντίθετα, διαρκεί. Όταν προκύπτει πρόβλημα άλλωστε, μια πραγματική ομάδα δουλεύει από κοινού. Γιορτές έρχονται, η Αφροδίτη σε τροφοδοτεί με περίσσιο ερωτισμό από τον Σκορπιό και το πάθος ρέει άπλετο.

Κάνεις νέες γνωριμίες στα πολλά πάρτυ των γιορτών, απολαμβάνεις ζεστές πίτες και γλυκά, ενώ καταφέρνεις μέσα σε όλα αυτά να μένεις παραγωγικός ως πολυπράγμων Αιγόκερως που είσαι! Δώσε βάση στη φήμη σου, αν έχεις κάτι να κρύψεις είναι ευκολότερο τώρα αυτό να βγει στην επιφάνεια. Η μοναξιά μπορεί να υφίσταται πάντα εκεί, αλλά ακόμα κι αυτή δεν σε «πονά». Θα στο πω απλά: μπορείς να περάσεις έναν υπέροχο Δεκέμβρη, να απολαύσεις τις γιορτές, να χαλαρώσεις και να συναναστραφείς με αρκετό κόσμο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχει μια ενέργεια αναβλητικότητας στον αέρα του Δεκέμβρη. Από τη μία λες – γιορτές είναι, αν είναι κάποιον μήνα να είμαι πιο χαλαρός, ας είναι τώρα. Όμως οι γιορτές δεν διαρκούν ολόκληρο τον Δεκέμβρη και σίγουρα δεν αποτελούν δικαιολογία. Γιατί στα λέω όλα αυτά; Καθώς βλέπω από τον χάρτη προοπτικές να γίνεις περισσότερο αποδοτικός και μάλιστα να ανταμειφθείς γι’ αυτό. Η φήμη σου, η δημοτικότητά σου μπορεί να πάρει τα πάνω της ώστε να ξεχωρίσεις, να διακριθείς! Μην επαναπαύεσαι Υδροχόε. Ο Δεκέμβρης είναι μεγάλος και κρύβει συνέχεια ευκαιρίες.

Ακόμα και τα οικονομικά σου φαίνονται βελτιωμένα, σα να μπορείς ευκολότερα και πιο ρεαλιστικά να πατήσεις στα πόδια σου. Κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, ξεχρεώνεις, διαπραγματεύεσαι και αναζητάς εναλλακτικά εισοδήματα από «μακριά». Ένας καρποφόρος μήνας παρά την κρύα ατμόσφαιρα που επικρατεί. Απλώς χρειάζεται να επιλέξεις. Να αφεθείς στην ζεστασιά των αγορών και των Χριστουγέννων ή να αξιοποιήσεις τις πλανητικές ενέργειες που τόσο απλόχερα σου προσφέρουν ευκαιρίες εξέλιξης;

Η όλη ενέργεια της αναβλητικότητα δεν αφήνει ανεπηρέαστες και τις σχέσεις. Αν απομακρύνθηκες τελευταία από τον σύντροφό σου, κάνε το πρώτο βήμα ώστε να έρθουν ξανά οι καρδιές και οι ψυχές κοντά. Ειδικά την εβδομάδα των εορτών, πέρνα χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, δημιούργησε όμορφες αναμνήσεις και επανασυνδέσου συναισθηματικά. Όσον αφορά τους Υδροχόους που δεν βρίσκονται σε σχέση, για εσάς η ενέργεια επικεντρώνεται κυρίως στις φιλικές συναναστροφές – την οικογένεια που επιλέγεις καθημερινά να διατηρείς.

Τέλος, με όλα τα τραπέζια που σε καλούν μέσα στον μήνα και τα γλυκά που σε κερνάνε, μια επιπλέον προσοχή στην διατροφή σου κρίνεται απαραίτητη. Αλκοόλ με μέτρο, περισσότερη γυμναστική και ένας υγιεινός τρόπος ζωής πάντα ενδείκνυται. Το σώμα σου θα σε ευχαριστεί με την είσοδο του ‘19.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό που μου αρέσει όταν έχεις τον Άρη στο ζώδιό σου, όπως συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, είναι πως μπορείς να εκφράσεις ένα μέρος του εαυτό σου που τείνεις να κρύβεις κάτω από την επιφάνεια του νερού. Δηλαδή, φυσικά και είσαι ένα πολύ καλό ψαράκι, που βοηθάς, στηρίζεις, συμβουλεύεις και δείχνεις κατανόηση. Όμως φαίνεται όλοι να είναι τόσο κολλημένοι στη γλυκιά εικόνα του χρυσόψαρου που συχνά εκφράζεις, που τελικά ξεχνάνε πως ψάρι είναι επίσης ξέρω ‘γω… ο καρχαρίας ας πούμε! Εεεε λοιπόν, φέτος τον Δεκέμβρη, αν κάποιος σε τσιγκλήσει λίγο παραπάνω, γίνεσαι σαν το μεγάλο σπονδυλωτό που μυρίζει αίμα και ορμά με όλες του τις δυνάμεις. Αυτό σημαίνει πως η ορμή σου τώρα μπορεί από τη μία να σε βοηθήσει να εκφράσεις μια αποφασιστικότητα, να πατήσεις πόδι σε καταστάσεις που σε πνίγουν, αλλά μπορεί να σε βάλει και σε μπελάδες επίσης αν ξεκινήσεις να εξαπολύεις επιθέσεις ενάντια σε αγαπημένα σου πρόσωπα ή το αφεντικό σου ας πούμε… Οπότε τι κρατάς; Μέσα στον μήνα ο Άρης σε γεμίζει με δυναμισμό να πετύχεις τους στόχους σου, να ξεφορτωθείς χειριστικούς ανθρώπους, σε γεμίζει με αισιοδοξία αλλά κι εσύ από τη μεριά σου προσέχεις μην γίνεις πολύ σκληρός.

Οι γιορτές είναι πάντα ρομαντική εποχή και δεν αποκλείεται να θες να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να κάνεις κάποιο μεγάλο βήμα. Η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα προσφέρει κάθε λογής ευκαιρίες και για τους singles Ιχθύες επίσης – πρόσεχε μόνο να στέλνεις ξεκάθαρα σήματα γιατί εύκολα μπορείς να χάσεις μια ευκαιρία επειδή δεν έγιναν κατανοητές οι προθέσεις σου.

 

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών. Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του AstrologyHat δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

ΠΗΓΗ: http://www.astrologyhat.com/dekemvrios-2018