ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Ιούνιος 2018

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου ?

Πειρσσότερα άρθρα στο https://astrologyhat.com
Για να λαμβάνεις την πρόβλεψη του ζωδίου σου με mail κάθε πρωτομηνιά, κάνε εγγραφή ΕΔΩ 

 

ΚΡΙΟΣ

Καλό μήνα Κριέ! Ο κυβερνήτης σου Άρης, βρίσκεται στον Υδροχόο έχοντας ήδη μπει «στη σκιά του». Αυτό σημαίνει πως θα ξαναπεράσει σύντομα από τις ίδιες αυτές μοίρες του ζωδιακού – ανάδρομος όμως μετά. Πότε; Ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 27.06 και θα παραμείνει ανάδρομος για δύο μήνες, έως 26.08 βάζοντας κάτι από Φθινόπωρο στο Καλοκαίρι σου. Για την ώρα όμως χρειάζεται να αξιοποιήσεις την διέλευση αυτή ώστε να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, να κοινωνικοποιηθείς, να γνωρίσεις κόσμο και να διασκεδάσεις. Η Αφροδίτη στον Λέοντα μετά τις 13.06 ενισχύει την ενέργεια αυτή, μια ρομαντική διάθεση, καλή περίοδος να διεκδικήσεις όσα πραγματικά θέλεις από την συντροφικότητα.

Τι να προσέξεις τον Ιούνιο: 1. Αν και τραβάς το ερωτικό ενδιαφέρον, δεν είναι ιδανική περίοδος να ξεκινήσεις νέα σχέση. 2. Φροντίζεις να παραμένεις ψύχραιμος και μετριάζεις τα λόγια σου ώστε να μην σε κρατάνε όσα ξεστόμισες ξάγρυπνο την νύχτα. 3. Έχεις τα μάτια σου ανοιχτά ειδικά κατά τις 05-08.06 γιατί υπάρχει η τάση να σε εξαπατήσουν – κάτι που μπορείς να αποφύγεις.

Να θυμάσαι πως πριν ξεκινήσει ο Άρης την ανάδρομη πορεία του, οι σχέσεις τείνουν να μοιάζουν πιο ευάλωτες καθώς οι προσωπικές μας άμυνες βγαίνουν προς τα έξω. Είναι λίγο σαν να φράζεται η οικειότητα που με κόπο αποκτήθηκε. Το κλειδί είναι να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα δείχνοντας ενδιαφέρον και φροντίδα. Ο άλλος τότε είναι πιθανότερο να ανταποκριθεί με τον ίδιο τρόπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός έχει περάσει στο ζώδιό σου και κατά τον Ιούνιο επηρεάζει έντονα τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του Ταύρου, φέρνοντας μια γενική ανακατάταξη. Φαντάζομαι τον Ουρανό σα να τινάζει το χαλί πάνω στο οποίο στέκεσαι. Θα πέσει η σκόνη και ό,τι άλλο άχρηστο με το οποίο προσκολλήθηκες, θα σε τινάξει κι εσένα για λίγο στον αέρα για να φέρει νέες καταστάσεις, σχέσεις, δουλειές να προσγειωθούν στη συνέχεια μαζί σου. Τα κλασσικά «βολέματα» δεν ταιριάζουν με την ενέργεια του Ουρανού και αυτό ίσως αρχικά σε τρομάζει, ουσιαστικά όμως σε απελευθερώνει.

Ο Ιούνιος είναι καλός μήνας για εκδρομές, σπουδές, εξετάσεις, για να αποδείξεις την αξία σου, να επικοινωνήσεις, να λύσεις παρεξηγήσεις όσο είναι ακόμα νωρίς. Ο ⏩Άρης στον Υδροχόο (ορθόδρομος έως 27.06) βοηθά την επαγγελματική εξέλιξη, ζητήματα καριέρας, ενώ η νέα Σελήνη 13.06 μιλά για ευκαιρίες στην αύξηση εισοδήματος – καθόλου άσχημα. Γενικά ο Άρης από τον Υδροχόο – ακόμα και ανάδρομος για όλο το Καλοκαίρι – μπορεί να σε βοηθήσει να αναδειχθείς, να ξεχωρίσεις μέσα στον εργασιακό σου χώρο. Προσέχεις να μην προκαλέσεις συναδέλφους, βάζεις ως αρχή την συνεργασία και επικεντρώνεσαι σε διαπραγματεύσεις και φυσικά στην προβολή της προσωπικής σου αξιοπιστίας και αναγνώρισης.

Επειδή ο Άρης παραμένει κυβερνήτης των σχέσεων, η ανάδρομη κίνησή του είναι εύκολο να φέρει στην επιφάνεια προϋπάρχουσες άσχημες διαφωνίες. Σχέσεις εξ’ αποστάσεως είναι δύσκολο να παραμείνουν, ενώ αισθάνεσαι συχνά ένα παράπονο γενικά πως δίνεις περισσότερα απ’ όσα παίρνεις – αν είναι έτσι, μήπως όντως δίνεις υπερβολικά κι εξαντλείσαι; Μήπως δεν επένδυσες όσο ο Άλλος ελπίζει; Η καλύτερη στρατηγική είναι να μιλήσεις πριν ξεσπάσουν τσακωμοί, κρίμα Καλοκαιριάτικα, ακόμα πιο κρίμα όμως να μην ισορροπείς συναισθηματικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιούνιος, ο μήνας που έχουν γενέθλια οι περισσότεροι Δίδυμοι σε υποδέχεται από την αρχή έντονα. Ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται εδώ, στο ζώδιό σου μέχρι τις 12.06 και αν εξαιρέσουμε ένα τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα 05-08.06, είναι δείγμα μεγάλης κινητικότητας. Δουλειές, υποχρεώσεις, συναναστροφές, δράση, συμφωνίες, νέα ξεκινήματα. Όλα δείχνουν μια δυνατή έναρξη στο προσωπικό σου έτος. Αξιοποίησε τον Ερμή στο ζώδιό σου με το να έρθεις σε επαφή με ουσιαστικούς ανθρώπους – μην χαραμίσεις τις μέρες σε μετριότητες και άσκοπες δραστηριότητες. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 13.06 είναι ευκαιρία για να αλλάξεις ο ίδιος, μέσα σου.

Ο Άρης στον Υδροχόο προσφέρει μια ευνοϊκή νότα. Σύμφωνοι, θα γυρίσει ανάδρομος τέλος του μήνα (στις 27.06 συγκεκριμένα), όμως μέχρι τότε ενθαρρύνει ταξίδια, εκδρομές και την ανάδειξη του ταπεραμέντου σου. Βοηθά επίσης εξετάσεις, σπουδές, ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό και γενικά νέους στόχους. Και όταν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του; Τότε θα φέρει μια αποδιοργάνωση που όμως θα μας απασχολήσει από τον Ιούλιο – η ανησυχία δεν θα σε ωφελήσει πουθενά.

Η Αφροδίτη περνά στις 13.06 στον 3ο σου οίκο, έναν οίκο που τυχαίνει να κυβερνάς. Αυτό σημαίνει πως η Αφροδίτη είναι σα να σου κάνει τα χατίρια, σε γεμίζει με καλή διάθεση, ενέργεια να καταφέρεις όσες δουλειές αναλαμβάνεις, κάνει τον μήνα να κυλά ευκολότερα, την ώρα που σου προσφέρει την χαρακτηριστική σου ζωηρότητα που τόσο ελκυστικοί βρίσκουν όσοι σε συναντούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και ο Ήλιος δεν περνά στο ζώδιό σου μέχρι τις 21.06 κατά το Θερινό Ηλιοστάσιο, στο ζώδιό σου βρίσκεται η Αφροδίτη μέχρι 13.06, ενώ κι όταν φεύγει έχει ήδη περάσει ο Ερμής να την «αντικαταστήσει». Γενικά δηλαδή, πλανήτες περνούν, αφήνουν τα δωράκια τους, την θετική τους διάθεση και φεύγουν. Νομίζω είναι αρκετό για να εξασφαλίσεις έναν όμορφο Ιούνη.

Τι μπορεί να πάει στραβά; Ο Άρης από τον Υδροχόο (που θα γυρίσει και ανάδρομος στις 27.06 μέχρι τις 13.08) φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα και άγχη που σχετίζονται με το χρήμα, τις οικονομικές δοσοληψίες, τα χρωστούμενα, θέματα συντάξεων, δάνεια, ασφάλειες… Και μόνο η σκέψη είναι αρκετή να προκαλέσει αγωνία. Όμως ο Υδροχόος για εσένα συμβολίζει επίσης τις ψυχικές σου ανάγκες, τις πιο βαθιές και ειλικρινείς επιθυμίες. Οπότε, και καθώς κοιτάζω τον χάρτη του Ιούνη από τη πλευρά ενός Καρκίνου, αυτό που πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει είναι το να ξέρεις τι θέλεις και να μην φοβάσαι να το διεκδικήσεις. Το πρώτο μισό του μήνα παραμένει ενεργό το ⏩τρίγωνο του Ποσειδώνα με τον ανάδρομο Δία, ένα πλανητικό πάντρεμα που σε γεμίζει με ελπίδα, με μια σιγουριά πως μπορείς να καταφέρεις αυτό το κάτι παραπάνω, να ξεχωρίσεις. Ταυτόχρονα σου δίνει και τη δύναμη να το κάνεις.

Σεξ; μίλησε κανείς για σεξ; Ο Ιούνης ανεβάζει τις θερμοκρασίες στο περιβάλλον ΚΑΙ στη κρεβατοκάμαρα, στο πάτωμα, στο αυτοκίνητο, στο μπάνιο… Η φαντασία είναι το ίδιο αυξημένη με την λίμπιντο και την όρεξη, σαν το σώμα να σου υποδεικνύει το πόσο αναζητά την καλοπέραση, τις απολαύσεις.

 

ΛΕΩΝ

Τα πράγματα φαίνονται να κυλάνε ομαλά τα δύο πρώτα δεκαήμερα. Η Νέα Σελήνη στις 13.06 στους Διδύμους φέρνει χαρά, επαφή με φίλους και μια ηρεμία πριν την καταιγίδα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου κάνοντάς σε να ακτινοβολείς όπως μόνο ο Λέοντας μπορεί να λάμψει.

Φυσικά ακόμα και τότε υπάρχει μια αναταραχή, σαν ήδη να αισθάνεσαι το κύμα μπελάδων που έρχεται. Μυστικά, κουτσομπολιά, θυμός μέσα στη σχέση. Οι απαιτήσεις σου δεν ικανοποιούνται, κάτι που ξεκινά να δημιουργεί εκνευρισμό. Το γενικότερο κλίμα άγχους και κούρασης που συνεχώς καραδοκεί δεν βοηθά καθόλου και θα χρειαστεί να αντλήσεις από τα προσωπικά σου αποθέματα ενέργειας ώστε να ισορροπήσεις.

Και ερχόμαστε στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Τότε η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και άρα μπορεί ευκολότερα να αισθανθείς χαμένος, μόνος, προδομένος, συναισθήματα που αντί να σε παρακινούν να εκμεταλλευτείς το Καλοκαίρι, σε μπλοκάρουν από κάθε δράση. Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει περισσότερο όταν στις 27.06 ο Άρης ξεκινά να κινείται ανάδρομα ακριβώς απέναντί σου στον Υδροχόο και είναι σαν όλες οι σχέσεις να ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί, έτοιμο μόνιμα να σπάσει. Να θυμάσαι πως ο Άρης δεν μπορεί να διαλύσει τίποτα στέρεο και γεμάτο Αγάπη. Οποιοδήποτε παράπονο έχεις, καλό είναι αν το λύσεις τώρα – πριν φτάσει ο κόμπος στο χτένι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να σε ωφελήσει ή να σε εκνευρίσει. Μεταξύ μας – λογικά θα βιώσεις μια μίξη και των δύο και αυτό όχι επειδή θα γυρίσει ανάδρομος στις 27.06· ας δούμε πως θα σε επηρεάσει μέχρι τότε. Ο Άρης λοιπόν θα βρίσκεται στον 6ο σου οίκο, έναν οίκο που τυχαίνει να κυβερνά το ζώδιό σου και σχετίζεται με τις υποχρεώσεις και άρα τη δουλειά (υποχρέωση προς την κοινωνία), την υγεία (υποχρέωση προς το σώμα) και τη ρουτίνα (σαν υποχρέωση προς ένα ήσυχο και τακτοποιημένο μυαλό). Άρα αυτά είναι που θα σε απασχολήσουν τους επόμενους μήνες. Στρέφοντας τη προσοχή σου εκεί σίγουρα θα τα βοηθήσεις. Κάνοντας τώρα τους ετήσιους ιατρικούς ελέγχους, τακτοποιώντας αποτελεσματικά ραντεβού βαρετά μα απαραίτητα και ρίχνοντας τον εαυτό σου στη δουλειά, σίγουρα θα έχεις θετικό αποτέλεσμα. Οι υποχρεώσεις λιγοστεύουν, η φροντίδα ανταμείβεται, το άγχος μειώνεται. Και ναι – με την ενεργοποιήση του Καρκίνου όλο το μήνα, δε σε εμποδίζει τίποτα όταν τελειώνεις την κουραστική σου μέρα να απολαμβάνεις ένα ποτό/ταινία με φίλους το βράδυ – είναι απαραίτητο!

Όταν ο Άρης γυρίσει ανάδρομος μετά τις 27.06 ίσως αισθανθείς πως η σκληρή δουλειά δεν ανταμείβεται όσο ήλπιζες – τα αποτελέσματα καθυστερούν, εμπόδια εμφανίζονται. Όσο έχεις φροντίσει στην αρχή του μήνα να μειώσεις τις υποχρεώσεις, τόσο πιο ανάλαφρο θα είναι το Καλοκαίρι σου. Τα νεύρα και οι εντάσεις υπάρχουν καθώς αισθάνεσαι μια γενική πίεση μέσα στον Ιούνη, το άγχος μπορεί να είναι μεγάλο. Η συμβουλή της αστρολόγου είναι ένα καλό βιβλίο, μασάζ, σιάτσου, διαλογισμός… Πάρε τη ζωή λίγο χαλαρά, Καλοκαίρι είναι άλλωστε, ξέρουμε πως μπορείς να τα καταφέρεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Τι όμορφος ο Ιούνης με τον Άρη ορθόδρομο (έως 27.06 – μετά γυρίζει ανάδρομος) στον Υδροχόο! Βάζει χρώματα στον μήνα, σκορπά καλή διάθεση στην ατμόσφαιρα και αγάπη στην καρδιά. Θέλεις να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις, να ερωτοτροπήσεις, να ζήσεις στο μέγιστο. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, βρίσκεται στον Καρκίνο και μετά τις 13.06 στον Λέοντα, δύο πολύ καλές θέσεις για τον πλανήτη της ομορφιάς, καθώς ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές, τις γνωριμίες και την ανάδειξη των ταλέντων σου. Αν κάνεις κάτι καλά – τώρα μπορείς να ανταμειφθείς για αυτό. Η καριέρα παίρνει ευκολότερα τα πάνω της (ειδικά μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα), ευκαιρίες παρουσιάζονται για μεγαλύτερο εισόδημα και για πραγματική διάκριση.

Όπως πάντα χρειάζεται να προσέξεις ορισμένα σημεία. 1) Να μην ξοδέψεις σε υπερεκτιμημένα ή αχρείαστα αντικείμενα το εισόδημά σου είναι σίγουρα το νούμερο ένα. Όλο το μήνα ο Δίας ανάδρομος στον οίκο των οικονομικών βάζει μπροστά σου πειρασμούς που χρειάζεται με την λογική σου να παλέψεις. Τα πράγματα δυσκολεύουν ειδικά το τελευταίο δεκαήμερο λόγω του τετραγώνου του Δία με την Αφροδίτη. 2) Την υγεία σου, κυρίως στα μισά του μήνα. Ευαισθησία στην υγρασία, μυοσκελετικές ενοχλήσεις. Η ξεκούραση συνήθως βοηθά αλλά τα ραντεβού με τους ιατρούς είναι συνήθως απαραίτητα αν και αρχή Καλοκαιριού. 3) Όταν ο Άρης γυρίσει ανάδρομος στις 27.06 αναλογίσου κατά πόσο πέφτεις στη παγίδα σύγκρισης των σχέσεων με παρελθοντικές; Έχεις ξεπεράσει εκείνο που τελείωσε ή κρατάς μέσα σου ελπίδες; Είσαι ευτυχισμένος στην παρούσα σχέση ή κάνεις απλώς υπομονή;

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ουρανός βρίσκεται πλέον στις πρώτες μοίρες του Ταύρου, οπότε ήδη Σκορπιοί των πρώτων ημερών (και ωροσκόποι εκεί) έχουν αντιληφθεί την ενθαρρυντική του ενέργεια. Παροτρύνει τους θλιμμένα αδέσμευτους να βρουν τη συντροφικότητα και τους περιορισμένα δεσμευμένους να νιώσουν ελεύθεροι. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο έως 12.06 ενθαρρύνει το πρώτο σενάριο (ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ανάδειξη της χαρισματικής σου πλευράς), ενώ ο Άρης για όλο τον μήνα στον Υδροχόο – και ανάδρομος τις τελευταίες ημέρες – βοηθά το δεύτερο.

Θα νιώσεις την πίεση του Άρη όλο το Καλοκαίρι με την έννοια πως γεμίζει την καρδιά με ανασφάλειες ενώ μια λύπη χύνεται σαν πέπλο στις σκέψεις. Πόσο καλύπτεσαι συναισθηματικά; Πόση προσοχή αλήθεια σου δίνουν οι γύρω σου όταν δεν σε έχουν ανάγκη; Προσοχή Σκορπιέ μην καταλήξεις να σταματήσεις εσύ ο ίδιος να προσφέρεις αγάπη από φόβο επειδή δεν λαμβάνεις αρκετά. Να μην σταματήσεις να προσφέρεις στους γύρω σου που είναι πάντα εκεί και προπάντων στον ίδιο σου τον εαυτό. Το πώς φέρεσαι εσύ σε εσένα δεν πρέπει καθόλου να σχετίζεται με το πώς σου συμπεριφέρονται οι άλλοι.

Η Αφροδίτη περνά στις 13.06 στον Λέοντα ρίχνοντας φως στη καριέρα, ενισχύοντας το επάγγελμα, παροτρύνοντας να σχηματίσεις νέες συνεργασίες. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία (από το ζώδιό σου) στις 25.06 σε κάνει να αναζητάς περισσότερα, να ψάχνεις συνεχώς για το καλύτερο. Κάτι που από μόνο του είναι θετικό αλλά βεβαιώσου νωρίτερα πως έχεις εξασφαλίσει τα ήδη κεκτημένα. Μόνο πάνω σε γερές βάσεις μπορείς να χτίσεις το δικό σου μεγαλείο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σου Δίας, παραμένει ανάδρομος στον Σκορπιό και ανάδρομος είναι επίσης ο Κρόνος, πλανήτης που κυβερνά τη κτήση και τα οικονομικά σου. Οπότε και για αυτόν τον μήνα εξακολουθείς να αισθάνεσαι έναν περιορισμό στην αυτοέκφραση και μια έλλειψη χρηματικής άνεσης. Όμως το Καλοκαίρι είναι εδώ και ο Τοξότης ξέρει πως φέρνει μαζί του ευκαιρίες και εκπλήξεις. Έτσι είναι, απλώς χρειάζεται να χειριστείς τον Ιούνιο με …τακτ.

Καθώς οι σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο για το πρώτο μισό του μήνα και πιέζουν για κάτι περισσότερο, φέρσου διπλωματικά την ώρα που οπωσδήποτε αποφεύγεις να μπλεχτείς σε σκηνές ζήλιας ή θυμού. Την ώρα που ο Άρης έχει ήδη μπει στη «σκιά» του (διανύει δηλαδή τις μοίρες από τις οποίες θα ξαναπεράσει έπειτα ανάδρομος), όλοι αισθανόμαστε λίγο στη τσίτα, σα να προσπαθούμε να διεκδικήσουμε την θέση μας ή ακόμα και μια εύθραυστη υπεροχή.

Στις 13.06 η Αφροδίτη περνά στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα φέρνοντας δροσερό Καλοκαιρινό αεράκι στις μέρες σου, ενώ σου θυμίζει πως στα καλύτερά της, η ζωή είναι εντελώς απρόβλεπτη. Οι δύσκολες μέρες του μήνα όμως επανέρχονται προς το τέλος του. Κάτι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που κάνει τις ίδιες σου τις σκέψεις να σε στριμώχνουν, ο Άρης που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο και η Πανσέληνος στις 28.06 να σου θυμίζουν πως το αποτέλεσμα είναι ανάλογο των παρελθοντικών σου πράξεων. Ευτυχώς εσύ ξέρεις να αναγνωρίζεις εκτός από τις δυσκολίες και τα θετικά που το Κάρμα σου επιστρέφει, σωστά;

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι 13.06 είναι μια ευχάριστη νότα, ανάσα δροσιάς σε μια κατά τ’ άλλα κάπως αποπνικτική ατμόσφαιρα του Ιούνη. Αυτό γιατί η Αφροδίτη φέρνει αρμονία στις σχέσεις, προκαλεί ευκολότερα νέες γνωριμίες, κυριαρχεί μια κατανόηση. Όλα όσα δηλαδή έχεις ανάγκη να σε εξοπλίσουν με το παράδειγμά τους πριν ο Άρης γυρίσει ανάδρομος στις 27.06 ή απλώς για να αντισταθμίσει την εσωτερική αναταραχή που σε κάνει να αισθάνεσαι ο ανάδρομος Κρόνος στο ζώδιό σου.

Ο Άρης λοιπόν ξεκινά να κινείται ανάδρομος τέλος του μήνα και καθώς θα συνεχίσει έτσι για 2 μήνες (θα επιστρέψει και στο ζώδιό σου μετά τις 13.08), έχεις να αντιμετωπίσεις κρίσεις στο πορτοφόλι και στην αυτοεκτίμησή σου. Ταυτόχρονα, επειδή ο Άρης είναι φυσικός κυβερνήτης των ριζών, της καταγωγής σου, ανάδρομος σε καλεί να επεξαρτηθείς από τους οικονομικούς ή καταναγκαστικούς συναισθηματικούς δεσμούς που διατηρείς με οικογενειακά σου πρόσωπα. Όταν κάποιος σε πιέζει ή σου υποδεικνύει ξεκάθαρα τι να κάνεις, τότε σου στερεί την ελευθερία και ας μην ξεχνάμε πως ο Ουρανός μόλις πέρασε στον φιλικό Ταύρο – δεν το ‘χει και σε πολύ να σου γυαλίσει το μάτι και να τους βάλεις όλους στη θέση τους. Για την ώρα μείνε ψύχραιμος και επικεντρώσου στην αυτονομία – οικονομική και συναισθηματική εξίσου.

Η Πανσέληνος στις 28 στο ζώδιό σου φωνάζει για την ανάγκη συντροφικότητας, ενώ ταυτόχρονα διατηρείς την αυτονομία που λέγαμε. Εγώ είμαι το κίτρινο και μου παρέχω όσα χρειάζομαι. Ο Άλλος είναι το μπλε και μπορεί μόνος του. Μαζί δεν κάνουμε το πράσινο. Είμαστε δύο λωρίδες που στέκονται δίπλα – δίπλα ζωηρές, φωτίζοντας τον Άλλον μέσα από τη διαφορετικότητά μας. Συμπληρώνουμε, δίχως να στερούμαστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ό,τι κι αν πλανητικά συμβαίνει τον Ιούνιο, η προσοχή μας παραμένει στραμμένη στο ζώδιό σου, καθώς εκεί βρίσκεται ο Άρης – έτοιμος να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 27.06. Ναι, ανάδρομος θα παραμείνει όλο το Καλοκαίρι, αλλά για την ώρα, ορθά καθώς κινείται, έχεις τον χρόνο να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα που η διέλευση προσφέρει. Πώς να αξιοποιήσεις τον Άρη στο ζώδιό σου; Ο Άρης προσφέρει ενέργεια, άρα σίγουρα χρειάζεται να βγεις εκεί έξω, να δραστηριοποιηθείς. Ξέρω πως με τους Κρόνο και Πλούτωνα ανάδρομους στον 12ο οίκο σου, αυτό συχνά είναι δύσκολο ειδικά όταν νιώθεις μια θλίψη να σε καταβάλει, αλλά ο Άρης είναι εδώ και σε γεμίζει με αισιοδοξία. Επέλεξε να τακτοποιήσεις προβληματάκια των σχέσεων πριν γυρίσει ανάδρομος, να κλείσεις συμφωνίες πριν η επικοινωνία δυσκολέψει.

Ο Ιούνιος είναι επίσης μήνας ιδανικός για νέες γνωριμίες. Την ώρα που ο Άρης σε γεμίζει με σεξ απίλ, η Αφροδίτη ταυτόχρονα από τον Λέοντα (μετά τις 13.06) μαγνητίζει πάνω σου τα βλέμματα. Το Καλοκαίρι είναι εδώ, πήγαινε στη παραλία, χόρεψε στα μπαράκια της ακρογιαλιάς, σχεδίασε τις δικές σου διακοπές – έστω κι αν είναι απλώς μια εκδρομή.

Τέλος του μήνα, μαζί με την αναδρόμηση του Άρη έχεις επίσης να αντιμετωπίσεις ένα τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης – Δία το οποίο προκαλεί νωθρότητα και μια τάση να αντιστέκεσαι στις επιθυμίες. Γιατί;

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θυμάσαι Ιχθύ που λέγαμε πως έρχεται δύσκολο Καλοκαίρι; Εεε λοιπόν το πάρτυ ξεκινά ήδη από αρχές Ιουνίου με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα από το ζώδιό σου να πιέζει τον Ήλιο και τον Ερμή από τους Διδύμους. Αυτό σημαίνει πως ειδικά τις μέρες 5-8/06 οι προσδοκίες είναι έως και υπερβολικές, η αυτοπεποίθηση μεγάλη. Παρόλο που αυτό από μόνο του είναι θετικό και όντως θέλω να σε παρακινήσω να ακολουθήσεις τους στόχους σου, χρειάζεται να σε προειδοποιήσω πως απουσιάζει η πρακτικότητα, η λογική αυτές τις μέρες. Ο ταυτόχρονα ανάδρομος Κρόνος από τον Αιγόκερω δεν βοηθά, οπότε χρειάζεται προσοχή να μην σε ξεγελάσουν, εκμεταλλευόμενοι τα ίδια σου τα όνειρα.

Υπάρχει γενικά αυτόν τον μήνα μια ενέργεια άγχους επειδή δεν έχουν τακτοποιηθεί ορισμένα ζητήματα και μια τάση να μην τα τακτοποιείς επειδή σε αγχώνουν.

Ίσως το μεγαλύτερο αστρολογικό νέο του Ιούνη είναι η αναδρόμηση του Άρη στον Υδροχόο, πραγματικά πίσω από τη πλάτη σου, φέρνοντας αναποδιές σε ζητήματα οικονομικά και την επιτακτική ανάγκη να δώσεις περισσότερη προσοχή στην υγεία σου. Είναι σαν ο Άρης να σε ρωτά: Κάνεις πραγματικά ό,τι καλύτερο μπορείς για το σώμα και το πνεύμα σου εξίσου;

ΥΓ. Αυτές τις ημέρες (και τουλάχιστον μέχρι τα μισά του μήνα) παραμένει ενεργό το Τρίγωνο του Ποσειδώνα από το ζώδιό σου με τον ανάδρομο Δία, που σου δίνει δύναμη να υπερβείς κάθε αναποδιά. Μάθε περισσότερα για το πώς σε επηρεάζει ⏩ΕΔΩ.

 

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών. Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του AstrologyHat δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα