ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Μάϊος 2018

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου ?

Για να λαμβάνεις την πρόβλεψη του ζωδίου σου με mail κάθε πρωτομηνιά, κάνε εγγραφή ΕΔΩ

 

ΚΡΙΟΣ

Τώρα που η Άνοιξη είναι στα πάνω της, φρόντισε να την αξιοποιήσεις Κριέ! Πήγαινε για περπάτημα, γεύσου εποχιακά φρούτα και λαχανικά, κάνε πικ–νικ, διάβασε ένα βιβλίο στο πάρκο της γειτονιάς σου. Ο Μάιος είναι η απογείωση της πιο αισιόδοξης εποχής και εσύ μπορείς να την ευχαριστηθείς στο μέγιστο! Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:

Το πρώτο μισό του μήνα κυλά ευχάριστα και ανενόχλητα με την Αφροδίτη στους Διδύμους να διευκολύνει κάθε στιγμή της ημέρας. Μετά τις 15.05 ξεκινά το «πανηγύρι» με τον Ουρανό να φεύγει μετά από 8 χρόνια παραμονής στο ζώδιό σου! Τι σου δίδαξε; πως μπορείς και μόνος σου, τα κατάφερες να πατήσεις στα πόδια σου ως ανεξάρτητη οντότητα και τώρα περνά στον Ταύρο να διδάξει την οικονομική και προπάντων την συναισθηματική αυτάρκεια. Πολλές και κυρίως ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν.

Στις 16.05 ο Άρης περνά στον Υδροχόο και ανασαίνεις βαθιά, απολαμβάνεις τη ζωή με φίλους, βγαίνεις έξω, διασκεδάσεις. Ζεις την Άνοιξη που λέγαμε, θυμάσαι όλους εκείνους τους λόγους που έχεις για να την λατρεύεις.

Τέλος, η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου στις 26.05 είναι πιθανό να ξυπνήσει ανασφάλειες. Διάβασε το άρθρο ⏩ΕΔΩ για μεγαλύτερη κατανόηση της επιρροής που ασκεί στις σχέσεις και πως μπορεί να ευνοήσει τις μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσά τους. Καλό μήνα Κριέ!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό μήνα Ταύρε και έχει κάθε λόγο να είναι! Γενέθλια, φίλοι, εκπλήξεις και χαρές, όλα συσκευασμένα σε έναν γιορτινό Μάη. Καθώς ο ετήσιος κύκλος σου εκκινεί θεωρώ πως η αλλαγή είναι πάντα ευπρόσδεκτη – αν όχι απαραίτητη. Και τώρα αυτό έρχεται σχεδόν να απαιτήσει η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιό σου. Θα παραμείνει για 8 χρόνια κλονίζοντας με σεισμικά κύματα κάθε θεμέλιο, με σκοπό όχι να το διαλύσει, αλλά έτσι κάπως να… διώξει τη σκόνη, να σε ταρακουνήσει και να σε φρεσκάρει. Περισσότερα για τον Ουρανό θα πούμε και μελλοντικά. Για την ώρα να ξέρεις πως από αυτή τη χρονιά κι έπειτα έρχονται νέες καταστάσεις με βαθύτερο σκοπό να ομορφύνουν τη ζωή.

Ο Άρης στον Υδροχόο (μετά τις 16.05) δίνει ελπίδα στη καριέρα, σε κινητοποιεί και παρουσιάζει ευκαιρίες. Αλλά πρόσεχε Ταύρε γιατί εύκολα μπορεί να τις πάρει πίσω. Να είσαι προσεκτικός, καλοσυνάτος, να συμβιβάζεσαι και να δείχνεις τον καλύτερό σου εαυτό ειδικά στους ανωτέρους αν θες οι αλλαγές να έχουν διάρκεια. Να φροντίζεις πάντα η λογική να βρίσκεται στο τιμόνι των αποφάσεων. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν επίσης όσο δε ξοδεύεις σε άχρηστα μικροπράγματα.

Τέλη Μαΐου είναι καλή εποχή να ταξιδέψεις, να κάνεις νέες γνωριμίες  και να ετοιμαστείς να υποδεχτείς το Καλοκαίρι με ανθρώπους που αξίζουν στο πλευρό σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να βρεις έναν τρόπο να χαλαρώνεις πραγματικά είναι πολύ σημαντικό. Αυτό μπορεί να είναι διαλογισμός, μασάζ, γιόγκα, τρέξιμο… Σίγουρα θα έχεις κάτι το οποίο τονώνει το νευρικό σύστημα, ενώ ταυτόχρονα το καταπραΰνει δίχως την ανάμειξη της σκέψης. Μια τέτοια πρακτική, όταν γίνει μέρος της καθημερινότητας για έναν Δίδυμο, μπορεί να σου αποκαλύψει τρόπους με τους οποίους ο Ανώτερος Εαυτός είναι έτοιμος να ενσαρκωθεί ο ίδιος μέσα στη ζωή (δίχως να τον οδηγεί ο εγκέφαλος). Όταν βιώνεις μια μεγάλη αγωνία, μια απώλεια ή βρίσκεσαι εν μέσω μιας αγχωτικής κατάστασης, είναι συχνά η ίδια η συνειδητοποίηση η οποία ασθενεί το νευρικό σύστημα και σωματοποιεί το στρες. Δεν είναι τόσο τρομακτικό. Είναι σημάδι που αποκαλύπτει πως η αλλαγή απαιτείται ακόμα και όταν η νόηση σκέφτεται ορθολογιστικά, το σώμα σου συχνά ξέρει καλύτερα.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου έως 19.05 προσφέρει χαρά και νότες αισιοδοξίας. Γνωριμίες είναι ευκολότερο να συμβούν, ενώ τυχόν διαφωνίες μέσα στη σχέση μοιάζουν τελικά μικρές μπροστά στην αρμονία και συναισθηματική σιγουριά που σου προσφέρουν.

Οι  τελευταίες ημέρες του μήνα αποτελούν πρόκληση όμως. Στις 26.05 η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου μιλά για πειρασμούς και περιορισμούς. Τυχόν ανάμειξη οικονομικών στη σχέση στέκεται αφορμή για διαμάχες. Η Πανσέληνος στον Τοξότη 29.05 σε ρωτά: ποιος είσαι εσύ έξω από τις σχέσεις;

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά συμβαίνουν αστρολογικά τον Μάιο αλλά εσένα αφορούν λίγα, πολύ συγκεκριμένα. Σίγουρα το ότι ο πλανήτης Ουρανός αλλάζει ζώδιο και περνά στον Ταύρο είναι το μεγαλύτερο γεγονός του μήνα και οι κραδασμοί της μετακίνησης δεν σε αφήνουν ανεπηρέαστο. Ο Ουρανός κυβερνά τις πνευματικές αποκαλύψεις και τις αλλαγές στη νοοτροπία της σκέψης. Κάτι που θα φτάσει σιγά – σιγά τα επόμενα χρόνια να διαμορφώσει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ασφάλεια και την σταθερότητα στη ζωή. Ναι, ακούγεται… δύσκολο.

Επιστρέφοντας στο παρόν, η Αφροδίτη ξεκινά στις 19.05 το ταξίδι της στο ζώδιό σου φέρνοντας μαζί αέρα Ανοιξιάτικο ώστε να καταλαγιάσει τα πνεύματα. Επιδιώκει ηρεμία μα και καλοπέραση! Σαν ο μήνας να χωρίζεται στα δύο. Πριν τις 19 επανεκτιμάς φίλους και καταστάσεις, ενώ στο δεύτερο μισό απολαμβάνεις περισσότερο, ποθείς πιο πολύ.

Η Αφροδίτη βέβαια έχει τον τρόπο της να σε “τσιτώνει”, ειδικά όταν σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω (24-27.05), οπότε να περιμένεις μια μελαγχολία, αίσθηση απομόνωσης ή ακόμα και εγκατάλειψης. Ευτυχώς η Αφροδίτη τονώνει επίσης, και ο μήνας κλείνει σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Δία και φέρνοντας μια νότα αισιοδοξίας και χαράς.

 

ΛΕΩΝ

Αν έπρεπε να διαλέξω ένα πρωταγωνιστικό θέμα για τον Μάιο, αυτό θα ήταν σίγουρα η καριέρα. Οι δύο οίκοι που σχετίζονται με τη δουλειά και την διάκριση είναι φωτισμένοι και έτσι εσύ, λιοντάρι, μπορείς να καρπωθείς τα κύματα που στέλνουν προς το μέρος σου. Σημάδεψε ψηλά και μπορείς να λάμψεις. Ακόμα και τα οικονομικά ζητήματα έχουν τάση βελτίωσης όσο ξέρεις πως μπορείς να βασίζεσαι στον εαυτό σου και στα χαρίσματα που εσύ διαθέτεις. Έχεις την ενέργεια και τα μέσα να ξεχωρίσεις στην επαγγελματική σου ζωή αυτόν τον μήνα. Προτείνω να το εκμεταλλευτείς. Σε ακόμα καλύτερα νέα, ο Ουρανός περνά 15.05 στον Ταύρο και θα παραμείνει για 8 χρόνια και για όσους Λέοντες δεν έχουν κατασταλάξει ακόμα στη καριέρα, ο Ουρανός θα προσφέρει φρέσκιες ιδέες και ευκαιρίες.

Στις 16.05 ο Άρης περνά στον Υδροχόο, μια πολύ σημαντική διέλευση γιατί εκεί θα βρίσκεται και όταν γίνει ανάδρομος κατά τους Καλοκαιρινούς μήνες. Οπότε μπορεί κατά τον Μάη η καριέρα να ευνοείται, αλλά οι σχέσεις θέλουν λεπτό χειρισμό προκειμένου να διατηρηθούν. Απέφυγε να συγκρίνεις τις δικές σου σχέσεις με εκείνες άλλων ή παρελθοντικές δικές σου. Κάνοντάς το είσαι περιορισμένος μόνο σε 1 ή 2 χαρακτηριστικά. Το αποτέλεσμα είναι πως καταλήγεις να αισθάνεσαι είτε μη ρεαλιστικά καλά, είτε μη ρεαλιστικά άσχημα με τους ανθρώπους που έχεις κοντά σου.

Τέλος, να είσαι προσεκτικός με την αλλαγή καιρού ειδικά στην αρχή του μήνα – παραμονεύουν ιώσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Μάης (και ειδικά το πρώτο μισό του μήνα) επικεντρώνεται στο επάγγελμα και το κέρδος μέσα από αυτό. Πολύ αρμονική η διέλευση της Αφροδίτης από τους Διδύμους, ευνοεί άμεσα τους Παρθένους στην παραγωγικότητα, στο να ξεχωρίσουν και στο να κερδίσουν οικονομικά. Είναι αλήθεια πως αυτό σημαίνει περισσότερη δουλειά και λιγότερος προσωπικός χρόνος, αλλά ο Μάιος σε ανταμείβει στο τέλος του μήνα και με αυτόν, προσφέροντάς σου ευκαιρίες κοινωνικοποίησης και διασκέδασης! Να θυμάσαι: Μέχρι τις 19.05 δουλειά και κέρδος, μετά τις 19, γνωριμίες και παιχνίδι. Εκεί πάντως στο μεταίχμιο, οι ημέρες της αλλαγής είναι οι πιο ευνοϊκές! Ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει αρμονική όψη με τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα οπότε συγκεντρώνεσαι ευκολότερα, βελτιώνεται η κρίση σου και μπορείς να κυνηγήσεις κάτι καλύτερο. Τόσο επαγγελματικά, όσο και στις σχέσεις.

Μιας που αναφέραμε τις σχέσεις λοιπόν, προσπάθησε να διατηρήσεις ένα αρμονικό κλίμα γιατί οι καταστάσεις εύκολα ξεφεύγουν. Εκμεταλλεύσου τον Μάη για να συζητήσεις εις βάθος ζητήματα που σε απασχολούν (ειδικά αν έχεις προσπαθήσει στο παρελθόν αλλά οι συζητήσεις είχαν καταλήξει σε αδιέξοδο). Οι ανάδρομοι Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας είναι ευκαιρία να επιτύχεις ουσιαστική επικοινωνία μέσα σε ένα περιβάλλον κατανόησης, συγχώρεσης, εμπιστοσύνης και αγάπης.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, μια εκδρομή είναι υπέροχη ιδέα!

 

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, βρίσκεται όλο τον μήνα σε ευνοϊκές θέσεις για ταξίδια (ειδικά έως 19.05), για την καριέρα και το επάγγελμα το τελευταίο δεκαήμερο. Ερωτικά εμφανίζονται περισσότερες ευκαιρίες και η διάθεσή σου βελτιώνεται. Νέες γνωριμίες (ελέγχεις πάντα, γιατί προσελκύεις εύκολα ήδη δεσμευμένους τον Μάη) αλλά και τύχη που αγγίζει σφαιρικά όλους τους τομείς. Οικονομικά χρειάζεται να στηριχθείς σε ό,τι ήδη διαθέτεις και όχι σε πιθανά μελλοντικά έσοδα. Με προσεκτικά βήματα και περιορισμένες σπατάλες χρειάζεται να κινηθεί ο μήνας, γιατί ο ανάδρομος Δίας στον Σκορπιό έχει τη τάση να εξαφανίσει τις αποταμιεύσεις του Χειμώνα.

Καθώς μελετάω τον χάρτη του Μαΐου από τη σκοπιά του Ζυγού, παρατηρώ πως συμβαίνουν αρκετές ευθυγραμμίσεις οι οποίες σε φέρνουν σε αντιπαράθεση με την πραγματικότητα – τη σκληρότητα και τους περιορισμούς της ζωής που όσο κι αν προσπαθείς συχνά κερδίζουν. Αυτό συμβαίνει ειδικότερα για τους Ζυγούς εκείνους που δεν βρίσκονται σε επαφή με το ίδιο τους το κέντρο. Τότε δημιουργείται ένα καρδιακό φράγμα – έστω προσωρινά – και φαντάζει εκείνο πραγματικότητα. Να προσέχεις: κατά τον Μάιο η πραγματικότητα διαμορφώνεται ανάλογα με την αντίληψή σου για αυτήν.

Αντίστοιχα αυτό σημαίνει πως μπορείς να υλοποιήσεις νέες ιδέες, έχοντας πάντα το βλέμμα σου καρφωμένο στον τελικό στόχο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο ακόμα ξεπερνάς το σοκ τηςΠανσελήνου στο ζώδιό σου, μεγάλη κινητικότητα συμβαίνει στο απέναντί σου ζώδιο και αναταράσσει τις σχέσεις. Ο αέρας που ετοιμάζεται να μπει στον αντίστοιχο οίκο έχει όνομα και λέγεται Ουρανός. Ο πλανήτης θα περάσει στον Ταύρο τις 15.05 (την ίδια μέρα που συμβαίνει στο ίδιο ζώδιο Νέα Σελήνη) και θα φέρει αλλαγή. Ο αέρας μπορεί είτε να προκαλέσει ζημιές, είτε να ανακουφίσει. Το σίγουρο είναι πως και στις δύο περιπτώσεις φέρνει αναστάτωση. Απέφυγε ακόμα να κάνεις υποσχέσεις.

Μόλις δύο μέρες αργότερα ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης περνά επίσης στο επόμενο ζώδιο, στον Υδροχόο, για να παραμείνει για πολλούς μήνες λόγω και της ανάδρομης πορείας του. Οι Σκορπιοί ετοιμάζονται για μάχη με τις προσωπικές τους σκιές και θαμμένα τραύματα. Το θετικό είναι πως όταν τελειώσεις, μόνο νικητής και πιο δυνατός μπορείς να βγεις.

Στα καλά νέα του μήνα, η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 19.05 παρακινώντας σε να ταξιδέψεις και να ονειρευτείς. Φρόντισε μόνο να το κάνεις όχι γιατί από κάπου τρέχεις, αλλά γιατί η εμπειρία και ο προορισμός έχουν αξία. Οικονομικά επίσης εμφανίζονται ευκαιρίες όσο διατηρείς ένα αρμονικό περιβάλλον συνεργασίας και δεν υποκύπτεις σε μικροτσακωμούς. Μείνε συγκεντρωμένος στο βραβείο (κέρδους/ παραγωγικότητας) και θα το πλησιάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι Τοξότη γεγονός πως ο Μάης δεν ξεκινά με τις καλύτερες διαθέσεις. Με τα 3 «κακά» παιδιά της αστρολογίας (Άρης, Κρόνος, Πλούτωνας) στον Αιγόκερω, νιώθεις τα πάντα να σε προσγειώνουν απότομα στην ωμή, άχαρη πραγματικότητα. Οικονομικές πιέσεις, ανησυχίες που αφορούν τις σχέσεις και να νιώθεις την αισιοδοξίας σου λίγο να χάνεται… Όμως μην ανησυχείς Τοξότη! Το όνειρο δεν μετατρέπεται σε εφιάλτη χωρίς τη δική σου συγκατάθεση. Ο κυβερνήτης σου (ο Δίας) ανάδρομος στον Σκορπιό σκοτεινιάζει λίγο το περιβάλλον, αλλά η ουσία του ονείρου εξαρτάται από την ψυχολογία του πρωταγωνιστή μας, σωστά;

Ο Άρης άλλωστε φεύγει από τον Αιγόκερω στις 16.05, απαλύνει λίγο το βαρύ φορτίο και ξεκινά να ευνοεί την επικοινωνία (κάτι που χρειάζεται να αξιοποιήσεις ώστε να λυθούν προβλήματα σχέσεων ήδη από χθες…), τις επαφές και γνωριμίες. Επαγγελματικά παρουσιάζονται ευκαιρίες και αν είσαι από τους Τοξότες σχεδόν εγκλωβισμένους σε μια δουλειά που δεν τους γεμίζει στο ελάχιστο, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αλλάξεις. Ο Ουρανός περνά στον Ταύρο και δηλώνει ξεκάθαρα: μπορεί η καθημερινότητα να είναι συχνά βαρετή, αλλά μια ευτυχισμένη ρουτίνα είναι κάτι το οποίο προσφέρει έξαψη και μπορείς όντως να ανυπομονείς.

Ο Μάιος είναι καλή περίοδος να ξεκινήσεις δίαιτα, γυμναστική, να βελτιώσεις τη διατροφή και γενικά τον τρόπο ζωής ?

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε δύο διακριτά μισά χωρίζεται ο Μάιος Αιγόκερε. Στο πρώτο του μισό (έως 16.05) ο Άρης βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σου και μαζί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα σε κρατούν δραστήριο, εμφανίζουν επαγγελματικές ευκαιρίες, σε ωθούν να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, κάνεις ένα βήμα πίσω γιατί φοβάσαι. Μετά ξανά πράττεις, δουλεύεις και ετοιμάζεσαι να υποδεχτείς κάτι καινούργιο σα να μην πισωπάτησες ποτέ. Η είσοδος του Ουρανού στο φιλικό Γήινο ζώδιο του Ταύρου φωνάζει πως θα είναι κάτι μεγάλο, φωτεινό που θα γεμίσει τη ζωή σου με χρώματα και δημιουργία. Να θυμάσαι πως ο Ουρανός θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι το 2026. Έρχονται σπουδαία χρόνια!

Στο δεύτερο μισό του μήνα η Αφροδίτη βρίσκεται στο αντικρυστό ζώδιο του Καρκίνου και προσθέτει μια νότα αισιοδοξίας και αστείρευτου ερωτισμού. Νέα σχέση είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει για τους αδέσμευτους, ενώ το να τονώσεις την ήδη υπάρχουσα με ρομαντισμό, εκπλήξεις ή Ανοιξιάτικες εξορμήσεις γίνεται ξαφνικά πολύ ευκολότερο. Όταν εκτιμάς τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου, εκείνοι τείνουν να απαντούν με εμπιστοσύνη, θαυμασμό και αγάπη.

Τις μέρες γύρω από την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σκέψου: όταν ακόμα απογοητεύεσαι από το παρελθόν μήπως είναι μια μορφή αυτοτιμωρίας που σε αποτρέπει τελικά να κυνηγήσεις ευχαρίστηση στο τώρα ή στο μέλλον;

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό μήνα Υδροχόε και αυτό δεν είναι μόνο ευχή, μα και δήλωση! Η Αφροδίτη τα δύο πρώτα δεκαήμερα στους Διδύμους σε γεμίζει με ερωτισμό και ευκαιρίες, νέες γνωριμίες, διασκέδαση και την παιχνιδιάρικη διάθεση που ταιριάζει στην Άνοιξη. Ήδη η πρόβλεψη φαντάζει υπέροχη και βελτιώνεται ακόμα περισσότερο με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου στις 16 Μαΐου. Όλα διαθέτουν μια νότα αισιοδοξίας, ευκαιρίες παρουσιάζονται και έχεις ενέργεια να τις κυνηγήσεις!

Τι να προσέξεις; Ο Άρης έχει μπει στην «σκιά του», που σημαίνει πως θα ξαναπεράσει από τις μοίρες που διανύει ήδη από την αρχή του μήνα ξανά, όταν θα είναι ανάδρομος το Καλοκαίρι. Περνώντας από το ίδιο σημείο, ο Άρης θα ενεργοποιήσει ζητήματα και γεγονότα τα οποία μένουν τώρα μετέωρα, μισοτελειωμένα ή στα οποία δεν έδειξες τον καλύτερό σου εαυτό. Η καλύτερη στρατηγική είναι να διεκδικείς τα θέλω σου με καλοσύνη και αποφασιστικότητα, να διατηρείς την αρμονία στις σχέσεις σου και να μην ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου. Να του κάνεις τα χατίρια.

Ο κυβερνήτης σου, ο Ουρανός, αλλάζει ζώδιο και περνάει στις 15.05 στον Ταύρο μετά από 8 χρόνια παραμονής του στον Κριό. Ένας κύκλος κλείνει κι ένας νέος ξεκινά που σχετίζεται με αλλαγή πλεύσης στη ζωή, στο επάγγελμα και στον τόπο κατοικίας. Είσαι έτοιμος;

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ανοιξιάτικα εκκινεί ο Μάιος, σε βρίσκει να περνάς όμορφες στιγμές με φίλους, να ονειρεύεσαι. Έχεις πολλά στηρίγματα και επαγγελματικά αρκετές ευκαιρίες να διαπρέψεις. Σε ακόμα περισσότερα θετικά, η Αφροδίτη έως 19.05 αφήνει την Άνοιξη να τρυπώσει και να ζωντανέψει το σπίτι, τον χώρο εργασίας σου, τη καρδιά σου. Απρόσμενες κι ευχάριστες εκπλήξεις είναι το αλατοπίπερο του μήνα.

Όμως καθώς ο Μάιος αντιλαμβάνεται πως ξεκίνησε να μοιάζει με την αρχή αμερικάνικης κομεντί, ο Άρης περνά στον Υδροχόο 16.05 αλλάζοντας αρκετά το παραπάνω σκηνικό. Πως; Η αμφιβολία τρυπώνει μέσα σου, κάτι συνεχώς λείπει και αισθάνεσαι ανολοκλήρωτος. Ο Άρης και αυτό το συναίσθημα προβλέπεται να παραμείνει για αρκετό καιρό καθώς ο πλανήτης θα ξεκινήσει να κινείται ανάδρομος σε αυτή την περιοχή του ωροσκοπίου σου κατά τους Καλοκαιρινούς μήνες φέρνοντας στην επιφάνεια φοβίες και μια τάση απομόνωσης. Τι να κάνουμε όμως; Εσύ χρειάζεται παρόλα αυτά να συνεχίζεις να προχωράς μπροστά. Να συνεχίζεις να ονειρεύεται και να σχεδιάζεις.

Το κλειδί τελικά βρίσκεται στην αντιμετώπιση των καταστάσεων. Γνωρίζοντας πως εσύ φτιάχνεις τη ζωή, η σκέψη και η οπτική διαμορφώνει κάθε γεγονός. Ο Ουρανός ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι στον Ταύρο, τον οίκο της αντίληψης και της νόησης, φέροντας επανάσταση στον τρόπο που δέχεσαι τα σήματα που το περιβάλλον και οι περιστάσεις γεννούν. Η στάση σου μπορεί να βελτιώσει κάθε πλανητική τρικλοποδιά ώστε να αποδείξεις πως εσύ έχεις τον έλεγχο σε όσα σου συμβαίνουν. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, Ιχθύ.

 

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών. Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του AstrologyHat δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.

 

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα