ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Νοέμβριος 2017

74

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου 💚

Για να λαμβάνεις την πρόβλεψη του ζωδίου σου με mail κάθε πρωτομηνιά, κάνε εγγραφή ΕΔΩ 

ΚΡΙΟΣ

Ένας φθινοπωρινός ήρεμος μήνας. Αυτό μπορεί να είναι ο Νοέμβρης για εσένα, φέρνοντάς σου επιπλέον οικονομική ευημερία. Καθώς ο Σκορπιός τονίζεται με την ετήσια σύνοδο της Αφροδίτης με του Δία σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς, να βιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και να εκφράσεις τη σεξουαλική πλευρά σου.

Η σύνοδος των δυο λαμπρότερων σωμάτων στον νυχτερινό ουρανό, ακόμα και η νέα Σελήνη στις 18.11, μπορούν γενικά να σε ευνοήσουν με διάφορους τρόπους, αλλά αυτό δε σημαίνει πως αφανίζουν τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα, την θλίψη ή τις πιο επιτακτικές ανισορροπίες που προέκυψαν. Σίγουρα όμως ο Νοέμβρης βοηθά στο να αναπτύξεις ένα επίπεδο εστίασης και με ψυχραιμία να αναζητάς λύση – να επικεντρώνεσαι συνεχώς σε αυτήν έναντι του προβλήματος. Πως;  Εκτός από τον οραματισμό της, ξεκινάς από εκείνο το οποίο σε ενοχλεί και αντί να προσπαθείς να το πολεμήσεις ή να το αγνοήσεις, επέλεξε τώρα να εισχωρήσεις βαθύτερα μέσα του/μέσα σου. Ο Σκορπιός πάντοτε μας παρακινεί σε εξερευνήσουμε τους υγροβιότοπους της ψυχής.

Κι ενώ ο Σκορπιός φωτίζεται, οι δυο κυβερνήτες του, Άρης και Πλούτωνας, έρχονται “σε ρήξη” μέσα από ένα τετράγωνο που μπορεί να μεταμορφώσει τον μήνα σε μαινόμενη θύελλα στα επαγγελματικά αλλά και στις σχέσεις. Το να υπάρχουν διαφωνίες με τους γύρω σου είναι αναμενόμενο. Η ίδια η διαφωνία δεν είναι το πρόβλημα. Η αδυναμία κάποιου να τη διαχειριστεί με ευγένεια όμως είναι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας… λαχταριστός μήνας ο Νοέμβρης! Οι δυο ευεργέτες πλανήτες Δίας και Αφροδίτη συναντιούνται, ενώνουν τις θετικές τους ενέργειες στον Σκορπιό και σου προσφέρουν αρμονία στις σχέσεις, οι διαφωνίες οπισθοχωρούν για να δώσουν χώρο στην κατανόηση, την υποστήριξη και τη αγάπη. Αν ο έρωτας ήταν παιχνίδι πόκερ, ο Δίας και η Αφροδίτη αντιπροσωπεύουν τον Ρίγα και τον Άσσο που σου μοίρασε τώρα το Σύμπαν. Το να έχεις πάνω σου ένα τόσο δυνατό χαρτί όμως δεν φτάνει, πρέπει να ξέρεις και πώς να το παίξεις. Η Αστρολόγος συμβουλεύει αυτόν τον μήνα να τολμήσεις και με αποφασιστικότητα να κυνηγήσεις τα θέλω σου στα ζητήματα καρδιάς.

Εργασιακά, το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σηματοδοτεί έναν μήνα γεμάτο υποχρεώσεις στον οποίον είσαι αναγκασμένος να δουλεύεις κάτω υπό συνθήκες πίεσης, απροόπτων και γενικά χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια από μέρους σου. Ακόμα κι εκεί όμως, το τελικό αποτέλεσμα είναι θετικό. Είσαι φημισμένος για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση σε ότι κάνεις και αυτό τώρα μπορεί να αποδώσει, ίσως απρόσμενα κάποιος ανώτερος σου το εκτιμήσει ή παρουσιαστεί μια πιο δελεαστική πρόταση/ευκαιρία.

Βγες έξω, πέρασε χρόνο με φίλους, κάνε νέες γνωριμίες, διασκέδασε! Ο Νοέμβρης είναι …κρύος μήνας, ευκαιρία να έρθουν όλοι πιο κοντά. Προσοχή όμως γιατί οι χαμηλές θερμοκρασίες εκτός από ευκαιρίες… κοινωνικοποίησης είναι και σημάδι κάποιας μικρής ιωσούλας που μπορεί ευτυχώς εύκολα να αποφύγεις πίνοντας και φορώντας ζεστά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό μήνα Δίδυμε και με τον κυβερνήτη σου, Ερμή στον Τοξότη, έχει κάθε λόγο να είναι! Οι δυο σημαντικότερες όψεις που είναι ενεργές αυτόν τον μήνα επηρεάζουν τις σχέσεις σου, θέτουν όρια στο πως ενεργείς εσύ μέσα σε αυτές. Λόγω του τετραγώνου που σχηματίζουν οι δυο κυβερνήτες του Σκορπιού όμως, Άρης και Πλούτωνας τις περισσότερες μέρες του Νοέμβρη, η αστρολόγος σου δίνει δυο συμβουλές ώστε να προλάβεις τις αρνητικές εκφράσεις του.

Συμβουλή για αρμονικές σχέσεις Νο1: Όλοι έχουμε τα ευαίσθητα σημεία μας, και οι περισσότερες συγκρούσεις ξεκινούν όταν ένα από αυτά ενεργοποιείται. Το να γνωρίζεις τι πυροδοτεί τον θυμό, σου επιτρέπει να είσαι προετοιμασμένος για αυτές τις στιγμές και να αναπτύξεις μια πιο υγιής και καλοσυνάτη αντίδραση την ώρα εκείνη.

Συμβουλή για αρμονικές σχέσεις Νο2: Η δυναμική των σχέσεων γίνεται δυσλειτουργική όταν ο ένας προσπαθεί να «σώσει» ή να «βελτιώσει» τον άλλον. Η συντροφικότητα (γάμος, έρωτας, φιλία, σχέσεις με γονείς) είναι στα καλύτερά της όταν ο κάθε ένας προσπαθεί να βελτιώσει τον ίδιο του τον εαυτό και αναλαμβάνει ευθύνη για τη δική του ευτυχία. Τι καλύτερη ευκαιρία από το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα μέσα στον μήνα;

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήλιος, Νέα Σελήνη, Αφροδίτη και Δίας κάνουν το πέρασμά τους από το φιλικό ζώδιο του Σκορπιού και αυτά είναι υπέροχα νέα αφού η ενέργειά τους σε γεμίζει με ευκαιρίες για διασκέδαση ενώ τα αισθηματικά ζητήματα παίρνουν έναν ευχάριστο και ανέμελο χαρακτήρα. Η ετήσια σύνοδος των δυο ευεργετών πλανητών μάλιστα – Δία με Αφροδίτη – στον Σκορπιό φέτος, ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με τα παιδιά, την επικοινωνία σου μαζί τους, κυρίως επειδή ουσιαστικά γίνεται τώρα έκφραση του παιδιού που κρύβεις εσύ μέσα σου. Ποιες είναι οι επιθυμίες του; Πως μπορεί να διασκεδάζει για να δημιουργεί; Σίγουρα Καρκίνε θα βρεις τον τρόπο να κρατήσεις ενεργό το ενδιαφέρον του!

Δύσκολη όψη του μήνα το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σου δείχνει πως σε όλες τις παρορμητικές αποφάσεις υπάρχει μια δόση δειλίας. Το πραγματικό θάρρος σκέφτεται καλά πριν ενεργήσει, λογαριάζει όλους τους κινδύνους και, παρόλα αυτά, τους αποδέχεται. Κι έτσι σε ρωτάει: θες αυτόν τον μήνα να είσαι παρορμητικός ή θαρραλέος;

Ειδικά τους Καρκίνους του τελευταίου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο στις μοίρες αυτές, το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό που σε επηρεάζει εδώ και μήνες κορυφώνεται τώρα και σε καλεί να αλλάξεις τις καταστάσεις στην εργασία, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει στροφή 180° στη καριέρα.

 

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα είναι ενεργό τα δυο τελευταία δεκαήμερα του μήνα και μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες διαφωνίες με γνωστούς σου. Προσέχεις επίσης ιδιαίτερα όταν οδηγάς γιατί η βιασύνη τις μέρες εκείνες δε σου βγαίνει σε καλό.

Περνώντας σε πιο χαρμόσυνα νέα, οι δυο πιο λαμπεροί πλανήτες, ορατοί από τη Γη ως τα δυο φωτεινότερα αστέρια στον νυχτερινό ουρανό, πραγματοποιούν την ετήσια συνάντησή τους στο ζώδιο του Σκορπιού  βελτιώνοντας από κοινού τις σχέσεις με τους γονείς, τη κατάσταση του σπιτιού καθώς και άλλα θέματα που σχετίζονται με τον 4ο οίκο σου. Όπως για παράδειγμα τα θεμέλια του χαρακτήρα, το ψυχολογικό υπόβαθρο (νιώθεις μέσα σου καλύτερα), δυναμώνουν την αίσθηση προστασίας που λαμβάνεις από τα κοντινά σου πρόσωπα.

Κορυφώνεται επίσης μέσα στον Νοέμβρη το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό από τα άλλα δυο αδελφικά πύρινα ζώδια (Τοξότης και Κριός). Η διέλευση του Ερμή από τον Τοξότη ενισχύει τη θετική επιρροή που δέχεσαι από το τρίγωνο αυτό, φέρνοντάς σου μεγαλύτερη προσήλωση στους στόχους, ώρες διασκέδασης, τύχη στις δικαστικές αποφάσεις και τάση για αυτοπροβολή. Ναι – ο Λέων είναι βασιλιάς Λέων και αυτό χρειάζεται, τουλάχιστον μία στο τόσο, να γίνεται κατανοητό και από τους υπόλοιπους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

05/11/2017 ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, περνάει στον Τοξότη για να παραμείνει εδώ έως και αρχές Ιανουαρίου. Ναι, ένα πολύ μεγάλο διάστημα λόγω και της ανάδρομης πορείας που θα ξεκινήσει μέσα στον Δεκέμβρη. Για την ώρα όμως έχεις να αντιμετωπίσεις δυσκολίες που φέρνει η ορθή του πορεία, που σε συνδυασμό με την ⏩Πανσέληνο στον Ταύρο στις 04/11 και τη σύνοδο του Ερμή τέλος του μήνα με τον Κρόνο μπορεί να είναι αρκετά απαιτητικές.

Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν για έναν Παρθένο είναι εύκολο να αφήνει τη συνείδησή του να τρέχει σαν ένα τραίνο στο οποίο ο ίδιος δεν είναι πλέον οδηγός. Υπάρχουν πάντα λόγοι να είμαστε φοβισμένοι και ανασφαλείς, να δραπετεύουμε σε φαντασιώσεις προκειμένου να ξεφύγουμε από την σκληρή και βάναυση πραγματικότητα της ζωής μας ή του κόσμου. Το πρόβλημα με αυτές τις προσεγγίσεις του φόβου και της φυγής όμως είναι πως όλη η εσωτερική μας δύναμη σταματά να προβάλλεται, ενώ τελικώς το μυαλό/νευρικό σύστημα καταρρέει στο χάος. Κράτα τον έλεγχο Παρθένε αυτόν τον μήνα, είναι πιο εύκολο να καταπολεμήσεις τον αρνητισμό και το σκοτάδι απ’ ότι νομίζεις με τόσες πλανητικές βοήθειες που έχεις – μπορείς να επιτύχεις έναν πραγματικά Φθινοπωρινό καλό μήνα!

Μεγάλη προσοχή στις σπατάλες. Όσο κι αν βρίσκεις δικαιολογίες για να ξοδεύεις, αυτόν τον μήνα υπάρχει κίνδυνος να το παρακάνεις. Ο Νοέμβρης αντίθετα ενδείκνυται για ταξίδια, διαπραγματεύσεις, συγγραφή. Σημείωσε πως η πειθώ σου είναι επίσης αυξημένη 😉

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου για όλο τον Νοέμβρη θα μπορούσε να είναι τα θετικά νέα που περίμενες. Όσο να ‘ναι οι διελεύσεις του Άρη φέρνουν πάθος, δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Μέχρι τις 11 του μήνα πράγματι  χαίρεσαι ανενόχλητος τα θετικά που έχει ο Άρης να προσφέρει ενώ προετοιμάζεσαι να δεχτείς τη θετική ενέργεια που δημιουργεί η σύνοδος Αφροδίτη – Δία. Η σύνοδος αυτή χρωματίζει όλο το μήνα με ζοφερές αποχρώσεις έρωτα, τύχης και πραγματοποίηση επιθυμιών. Αν θέλεις κάτι να κατακτήσεις, διεκδίκησέ το σίγουρα από σήμερα μέχρι και τις 11/11!

Γιατί μετά ο Άρης -που λέγαμε- τετραγωνίζει τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και εμφανίζονται σαν από το πουθενά εγωισμοί κι εντάσεις, ενώ ο ζυγός πεισμώνει περισσότερο γιατί ξέρει πως αξίζει και πως μπορεί να τα καταφέρει. Έτσι είναι εύκολο να χαθείς μέσα σε καταστάσεις χειριστικές. Επειδή γενικά ο Νοέμβρης έχει πολλές αρμονικές όψεις, κάνοντάς τον έναν κατά τ’ άλλα καλό μήνα, το τετράγωνο αυτό θα έλεγα πως είναι το πιπέρι των ημερών γιατί με τον τρόπο του σε παρακινεί και ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, δίνει κίνητρο αυτογνωσίας και σε βάζει σε καταστάσεις που σε αναγκάζουν να εξελιχθείς ψυχικά και συναισθηματικά. Συμβουλή: η καλοσύνη οδηγεί πάντα προς το Φως.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις ακούσει μέχρι τώρα πως ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου όπου και θα παραμείνει για έναν χρόνο ακόμα. Η Αφροδίτη επίσης βρίσκεται αυτόν τον μήνα εδώ τροφοδοτώντας τον Σκορπιό με επιπλέον ερωτισμό και μαγνητισμό. Οι δυο αυτοί πλανήτες ενώνουν τις ενέργειές τους κι έτσι μπορείς να γίνεις ο πιο τυχερός κι ευτυχισμένος άνθρωπος μέσα στον Νοέμβρη!

Ναι – κάτι έχει αλλάξει και το νιώθεις. Μια νέα τάξη πραγμάτων οριοθετείται. Οι γύρω σου χρειάζεται να το καταλάβουν και να το σεβαστούν. Το τετράγωνο των δυο πλανητών που κυβερνούν το ζώδιό σου – Άρη και Πλούτωνα – μπορεί να αποδειχθεί είτε μεγάλος πονοκέφαλος φέρνοντας εμπόδια και φόβους πως δεν μπορείς/δεν είσαι ικανός να τα καταφέρεις Ή την ευκαιρία που χρειαζόσουν έτσι ώστε να καθορίσεις μέσα σου και γύρω σου τις αλλαγές που έχουν συμβεί κι εξακολουθούν να συμβαίνουν. Ο φόβος έχει αξία μόνο για να μας δείχνει τι χρειάζεται να ξεπεράσουμε.

Οικονομικά πρόκειται για έναν γενναιόδωρο μήνα, ένα χαρακτηριστικό το οποίο υιοθετείς κι εσύ. Ερωτικά τα πράγματα δε θα μπορούσαν να είναι καλύτερα είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι. Επαγγελματικά όσο μένεις συγκεντρωμένος και διατηρείς ένα  κίνητρο να σε παρακινεί, η επιτυχία είναι δεδομένη. Καλό μήνα Σκορπιέ και αυτό δεν είναι απλώς ευχή, είναι και δήλωση!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, ίσως έχεις αντιληφθεί ένα μοτίβο, πως μιλάμε οι αστρολόγοι συνεχώς για νέες γνωριμίες το τελευταίο διάστημα, το πώς το φλερτ ευνοείται και ο ερωτισμός είναι στα ύψη. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στο τρίγωνο του Κρόνου (από το ζώδιό σου) με τον Ουρανό από τον Κριό. Ε λοιπόν, το τρίγωνο αυτό φτάνει στο αποκορύφωμά του μέσα στον Νοέμβρη. Οπότε ναι, μπορείς πράγματι να συναντήσεις έναν ταιριαστό σύντροφο τώρα, τι καλύτερη εποχή από τον Φθινοπωρινό Νοέμβρη άλλωστε; Για να είμαστε ακριβείς όμως, το τρίγωνο αυτό δεν απευθύνεται απλώς σε έρωτες και παιχνίδια, αντίθετα δυναμώνει κάθε υπάρχουσα σχέση, την ενισχύει με δόσεις περιπέτειας, τις δυναμώνει με σοφία και αισθάνεσαι εσύ πιο γεμάτος μέσα σε αυτές.

Ο Άρης από τον Ζυγό είναι μια ευχάριστη διέλευση καθώς απολαμβάνεις την παρέα φίλων και γνωστών, μέχρι φυσικά να ανακατευτούν ζητήματα οικονομικά και τα συμφέροντα του καθενός. Καταλαβαίνω πως όλοι χρειαζόμαστε την υποστήριξη των ανθρώπων που έχουμε γύρω μας, αλλά πρόσεχε τις επόμενες ημέρες γιατί κυριαρχεί ένας εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα όταν οι άλλοι φαίνεται να μη μας εκτιμούν για αυτό που πραγματικά είμαστε αλλά για όσα μπορούν να κερδίσουν από εμάς.

Από τις 05/11 και μετά, ο Ερμής στο ζώδιό σου κάνει τα γρανάζια να κινούνται, σε κινητοποιεί, επικοινωνείς, ελπίζεις, αγαπάς για να φτάσεις τέλος του μήνα να έχεις απτά αποτελέσματα στις προσπάθειες που κάνεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου αποδεικνύεται συχνά σύμμαχος και άλλοτε εχθρός. Μέσα στον Νοέμβρη αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στις δυο καταστάσεις, μιας που σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Άρη από τον Ζυγό. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί μεγάλος μπελάς για τις σχέσεις με εντάσεις και ζήλιες να παραμονεύουν. Κι επειδή όσο κι αν δε θες, είναι εύκολο να εκνευριστείς και να τσακωθείς μέσα στον μήνα, προσπάθησε αντί απλώς να κατηγορείς τον Άλλον για όλα τα λάθη που διέπραξε, να βρεις σημεία αλήθειας στα λόγια του. Με αυτόν τον τρόπο αξιοποιείς με θετικό τρόπο το πλανητικό αυτό τετράγωνο, ενώ την ίδια στιγμή ο Άλλος χαλαρώνει και μπορεί έπειτα να σε ακούσει πραγματικά, ίσως ακόμα και να αντιληφθεί την δικιά σου εκδοχή. Έτσι μετατρέπεις μια άβολη κι επιθετική κατάσταση, σε μια εποικοδομητική. Καταφέρνοντας να λειτουργήσεις τον Πλούτωνα υπέρ σου.

Σαφώς και το τετράγωνο επηρεάζει επίσης τη δουλειά, παρουσιάζει ευκαιρίες να αναδειχθείς και να επιτύχεις, έστω κι αν αυτό σημαίνει πως εκφράζεις την ανταγωνιστική πλευρά σου.

Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου, Κρόνου, με τον Ουρανό κορυφώνεται μέσα στον μήνα και καταλαβαίνεις πως οι περισσότεροι ενήλικες είναι κατά βάση παιδιά στα οποία η ζωή έδωσε πολλές υποχρεώσεις. Μερικές φορές θέλουν αντίστοιχη αντιμετώπιση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι από τους Υδροχόους που επιθυμούν να αναδειχθούν, ψάχνουν δουλειά ή ζητάνε προαγωγή, ο Νοέμβρης είναι πολύ καλός μήνας για να τα καταφέρεις! Η ετήσια σύνοδος Αφροδίτης – Δία στον Σκορπιό αλλά και η Νέα Σελήνη 18/11 στο ίδιο ζώδιο μπορούν να αποδειχθούν η κινητήριος δύναμη που αναζητούσες. Γιατί τώρα, εκτός από τον τομέα «τύχη», οι προσωπικές προσπάθειες σου επιτρέπουν να φτάσεις σε ένα επίπεδο που αποκτάς ευκολότερα εξουσία, σεβασμό, κύρος και φήμη. Είναι ο ασυναγώνιστος συνδυασμός της τύχης με την σκληρή δουλειά που φέρνει την πολυπόθητη επιτυχία – και μέσα στον Νοέμβρη πράγματι την φέρνει!

Σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα όμως υπάρχει μια ψυχική ένταση, ένα άγχος και μια τάση να υπονομεύσεις εσύ ο ίδιος τις προσπάθειες που κάνεις. Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και μετά τις 25/11 η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό σε κάνουν ανυπόμονο, ριψοκίνδυνο και τείνουν να μειώνουν την αυτοπεποίθηση.

Μέσα στον μήνα ολοκληρώνεται επίσης το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού, οι δυο κυβερνήτες-πλανήτες του Υδροχόου! Λαμβάνοντας υπόψιν και τον Ερμή, ο οποίος  αναμιγνύει την ενέργειά του με το εν λόγω τρίγωνο το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, η όψη αυτή με κάνει να σκέφτομαι το παλιό ρητό: «τις χαρές άμα τις μοιράζεσαι τις αβγαταίνεις ενώ τα βάσανα τα λιγοστεύεις».

 

ΙΧΘΥΕΣ

Καλό μήνα Ιχθύ! Ο Νοέμβρης φέρνει σε επαφή το επάγγελμα με τα οικονομικά μέσα από μια ευνοϊκή όψη τριγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό αντίστοιχα. Αυτό σημαίνει πως η δουλειά αποδίδει καρπούς και πως όσο περισσότερο προσπάθησες το περασμένο διάστημα, τόσο μεγαλύτερο κέρδος θα έχεις τώρα.

Άλλος ένας καλός λόγος για να είναι κάποιος Ιχθύς αυτόν τον μήνα είναι η πλανητική κινητικότητα που παρατηρείται στο ζώδιο του Σκορπιού. Με μια νέα Σελήνης στις 18/11, την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Δία εκεί, η τύχη φαίνεται να σου χαμογελά και τα νέα ξεκινήματα είναι καλοδεχούμενα! Αξίζει να σημειώσω πως η ζώνη της πραγματικότητας λειτουργεί ακόμα κι έξω από αυτό το οποίο ο άνθρωπος ορίζει ως πραγματικότητα, όλα όσα οι υλιστές και οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμα αποδείξει – εξακολουθούν να υπάρχουν. Ο Σκορπιός συχνά ωθεί τη συνειδητότητά μας προς ανώτερα στρώματα. Κάποιες φορές η εξέλιξη αυτή γίνεται αντιληπτή πρώτα συναισθηματικά και αργότερα διανοητικά – έτσι συμβαίνει και τώρα. Εξακολουθεί όμως να υπάρχει.

Τέλος του μήνα με τη σύνοδο Ερμή – Κρόνου στον Τοξότη μπορεί να αισθανθείς πως είσαι «άτυχος», να έρθεις αντιμέτωπος με προκλήσεις και απογοητεύσεις. Το άγχος είναι μόνιμα κακός σύμβουλος και η αστρολόγος συμβουλεύει εκδρομές, διακοπές… οτιδήποτε κάνει το μυαλό να χαλαρώσει και τα χείλη να χαμογελάσουν, όσο η Αφροδίτη τα ευνοεί.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα 1 Νοεμβρίου 2017

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών. Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του AstrologyHat δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.Save

Save

Save

Save