ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Οκτώβριος 2017

118

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου 💚

Για να λαμβάνεις την πρόβλεψη του ζωδίου σου με mail κάθε πρωτομηνιά, κάνε εγγραφή ΕΔΩ

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας περνά στις 10.10 στον οίκο του προσωπικού ασυνειδήτου. Πως μπορεί ο λεγόμενος «τυχερός» πλανήτης να σε ευνοήσει από εκεί; Σίγουρα έως και τον Νοέμβρη 2018 που θα παραμείνει, οι μήνες είναι κατάλληλοι για ρυθμίσεις τυχόν εκκρεμοτήτων με την εφορία, ασφαλιστικές εταιρίες και γενικά ξέρεις Κριέ… οικονομικά. Εκτός από την οικονομική ενίσχυση, ο Δίας φέρνει πνευματική αλλαγή και σε παρακινεί να επιτύχεις τα θέλω σου. Θα τα δούμε κι αν καιρώ σίγουρα – αλλά η ενέργεια του Δία είναι σαφώς τόσο ισχυρή, που με την ορμή που τώρα έχει ενδέχεται να σου παρουσιάσει ήδη ευκαιρίες για να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια και πως έχεις πράγματι τον έλεγχο της ζωής σου.

Κατά τ’ άλλα, τα πρώτα δυο δεκαήμερα του μήνα εξελίσσονται όπως περίπου και ο Σεπτέμβρης με πολύ δουλειά, τρέξιμο και υποχρεώσεις. Οι φίλοι πάντα διαθέσιμοι να σου αναπτερώσουν το ηθικό τώρα που το Φθινόπωρο τείνει να φέρει τη γνωστή μελαγχολία. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να την αποδιώξεις, καθώς φαίνεται πως περισσότερο διδάσκει όσους ακούνε και πληγώνει εκείνους που την πολεμούν.

Για όλο τον Οκτώβρη ο κυβερνήτης σου, Άρης, φλερτάρει με την Αφροδίτη. Οι σχέσεις έχουν ένταση και αυτό μπορεί να σημαίνει έξτρα απολαυστικό σεξ κι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αλλά είναι επίσης δείγμα ξεσπάσματος θυμού και καυγάδων. Όλα εξίσου κουραστικά μα… πιπεράτα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Οκτώβρης φέρνει πολύ καλά νέα! Ο Δίας κάνει θεαματική είσοδο στον Σκορπιό στις 10.10, στον οίκο των σχέσεων όπου και θα παραμείνει έως και τον Νοέμβρη του 2018. Αυτό σημαίνει πως για τον επόμενο ένα περίπου χρόνο θα εμφανιστούν ευκαιρίες σε κάθε είδους σχέση (επαγγελματικές, φιλικές, ερωτικές) αλλά και πως η αρμονία θα επιτυγχάνεται ευκολότερα. Ο Δίας θα γίνει ήδη αντιληπτός στο τέλος του μήνα, τότε που θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ήλιο! Αλλά και νωρίτερα, ο χορός των δυο αιώνιων εραστών Άρη και Αφροδίτη στην Παρθένο σε πυροδοτεί με σεξουαλική διάθεση, έντονο ερωτισμό, πάθος και παιχνίδι. Η σύνοδος αυτή σε παροτρύνει και σε βοηθά να εξελίξεις τη σχέση σου καταλαβαίνοντας καλύτερα τις ανάγκες του άλλου. Αλλά να θυμάσαι πως ο σύντροφός σου δεν είναι παντογνώστης να ξέρει τι θες χωρίς να του το πεις! Δώσε του την ευκαιρία να σε κάνει ευτυχισμένο.

Αρκετοί Ταύροι έχουν τώρα την τάση να πέσουν στο κρεβάτι και όχι με την καλή έννοια. Ειδικά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα χρειάζεται να είσαι έξτρα προσεκτικός σε ότι αφορά την υγεία σου γιατί το κρύωμα ή μια ίωση είναι μόνο μια μπλούζα λιγότερη μακριά. Θα είναι κρίμα κάτι τέτοιο να συμβεί τώρα που οι υποχρεώσεις στη δουλειά φαίνονται να αυξάνονται και έχεις ευκαιρίες να ξεχωρίσεις και να αναδειχθείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό μήνα Δίδυμε, αν και σίγουρα απαιτητικός με το τετράγωνο Άρη – Κρόνου να βάζει τις σχέσεις σου σε μια κατάσταση γκάζι – φρένο που τίποτα δε προχωρά ή ξαφνικά σε τινάζει η αδράνεια και χτυπάς στο κάθισμα. Αυτή η μη συνεχόμενη ροή σε γεμίζει με αμφιβολίες και συναισθήματα ανεπάρκειας. Καθόλου καλό. Όμως κάπου εδώ ολοκληρώνονται τα κακά μαντάτα της πρόβλεψης και περνάμε στο τι κάνει πράγματι τον Οκτώβρη έναν καλό μήνα!

Η είσοδος του Δία στον Σκορπιό για αρχή, είναι ακριβώς αυτό που είχες ανάγκη. Από 10.10 έως και τον Νοέμβρη του 2017 η εργασία γίνεται λιγότερο καταπιεστική, μια προαγωγή έρχεται ευκολότερα και η καθημερινότητα – ακόμα κι αν είναι βαρετή – δεν δημιουργεί προβλήματα σε κάθε γωνιά.  Συν, ότι όσο προσέχεις η υγεία σου, εκείνη έχει τάση βελτίωσης. Oh yes!

Η Αφροδίτη μετά τις 14.10 και ο Άρης από τις 22.10 γίνονται το κερί και η σπίθα που ανάβουν την ερωτική σου ζωή. Η Νέα Σελήνη στις 19 φωνάζει νέα γνωριμία, δημιουργία, τέχνη, ζωή. Τέλος, οι πλανήτες σε κατευθύνουν σε μέρες απαλλαγμένες από διαφωνίες – όσο διατηρείς και τον εαυτό σου ψύχραιμο σε αντάλλαγμα. Ευκαιρίες θα έρθουν, αρκεί να ξέρει κανείς να τις αναγνωρίσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τρέχουσα πραγματικότητα Καρκίνε διαθέτει μεγάλη άνεση. Αισθάνεσαι αυτή την ρουτίνα της ασφάλειας, ότι ανήκεις «κάπου». Αλλά ξέρουμε και οι δύο πως σταμάτησε να σε γεμίζει εδώ και λίγο καιρό. Τα μπλιχλιμπίδια με τα οποία συνοδεύεται (χρήματα, αντικείμενα κλπ) είναι η ρηχή προσκόλληση σε όσα σε κρατούν αιχμάλωτο στο παρελθόν, έναντι μιας περισσότερο εναλλακτικής οδού σκέψης ή τρόπου ζωής. Η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό που ξεκίνησε ήδη τις τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη κι ακόμα επιμένει, εντείνει εκείνα τα οποία σε ενοχλούν. Σε παρακινεί να προχωρήσεις. Πως θα μάθεις άλλωστε τι δημιουργικές παρορμήσεις σου αποκαλύπτει το μέλλον;

Επαγγελματικά ξεκινάνε να διακρίνονται τα πρώτα σημάδια πως κάτι δεν πηγαίνει όπως συμφωνήθηκε ή όπως το περίμενες. Όταν σε πιέζουν, προβλήματα αρχίζουν να ξεπηδάνε και μέσα στο σπίτι οπότε παρατηρείς πως για κάποια ιδέα ή κάποιον άνθρωπο θυσίασες ένα μεγάλο μέρος της δικής σου ανεξαρτησίας και αυτάρκειας. Συμβιβασμός ή αλλαγή; Αυτό θα το αποφασίσεις ο ίδιος.

ΥΓ. Η είσοδος του Δία στον Σκορπιό στις 10.10 φέρνει περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση, αυτοέκφραση και απολαύσεις. Εάν έχεις παιδιά ο Δίας διευκολύνει την επικοινωνία σου μαζί τους, ενώ εάν δεν έχεις αλλά θέλεις να αποκτήσεις, ο Δίας μπορεί να παίξει τον ρόλο του.. πελαργού μέχρι και τον Νοέμβρη του 2018 όπου κι διαρκεί η εν λόγω διεύλευση.

 

ΛΕΩΝ

Καλό μήνα Λιοντάρι! Αν δεν άκουσες ήδη τα νέα, ο Δίας περνά στον Σκορπιό την χαρακτηριστική ημερομηνία 10.10. Ο Δίας από το ζώδιο του φοίνικα ευνοεί οικογενειακές υποθέσεις – την αγορά ή την ανανέωση της κατοικίας, τη μετακόμιση σε ένα καλύτερο περιβάλλον ή, για όσους βρίσκονται σε ανάλογη ηλικία και κατάσταση, μπορεί να καλαρίσουν ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους. Η διέλευση αυτή θα διαρκέσει μέχρι τον Νοέμβρη του 2018, οπότε θα υπάρξει χρόνος να βελτιωθούν και οι συνθήκες των σχέσεων με τους γονείς σου – ένα μεγάλο κεφάλαιο.

Απαιτητική όψη του μήνα το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο σε εμποδίζει στον έρωτα, σα να έχεις ξεχάσει το παιχνίδι και όσα σε κάνουν ευτυχισμένο. Αισθάνεσαι λίγος, παραμερίζεις τις επιθυμίες σου για εκείνο που «πρέπει». Είναι τέτοια η φύση του Κρόνου, πόσο μάλλον όταν συγκρούεται με την ενέργεια του Άρη. Δυο ισχυρές προσωπικότητες του χάρτη προσπαθούν να σε κατευθύνουν σε μια σκηνή γκρίζα γεμάτη μιζέρια. Τι μπορείς να κάνεις; Αρχικά μη του επιτρέψεις να σε πάρει από κάτω. Όψη είναι θα περάσει τέλος του μήνα. Ο γενικότερος περιορισμός που νιώθεις στις επιφανειακές απολαύσεις θα ξεκινήσει να εξαλείφεται και να βρίσκεις πίσω τον παλιό σου εαυτό. Ξέρεις πως είναι – πως αισθανόταν. Συνδέσου μαζί του και φέρ’ τον ξανά στην επιφάνεια. Πλέον πιο ώριμο, περισσότερο έμπειρο και ικανό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, παρά το γεγονός πως ο γενέθλιος μήνας πέρασε, παραμένεις με διάφορους τρόπους στο επίκεντρο της προσοχής. Είναι γιατί με τον Άρη και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σχηματίζουν «ενοχλητικές» όψεις με διάφορα άλλα πλανητικά σώματα, εσύ δέχεσαι την ενέργεια αυτή πίσω μεγεθυμένη. Πιο σημαντική όψη το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα που σε περιορίζει. Από τη μια εσύ, εξοπλισμένος με τον Άρη έχεις ένα αρκετά ευκρινές μονοπάτι σκιαγραφήσει. Ο Πλούτωνας όμως, ειδικά σε ένα ζώδιο παρορμητικό όπως ο Αιγόκερως μπορεί είτε να συμφιλιωθεί με τα σχέδια αυτά και να τα υποστηρίξει, είτε να βγάλει τον χειρότερό του εαυτό παρεμποδίζοντας κάθε κίνηση, προκαλώντας απογοήτευση σε ποιόν άλλον – στον Παρθένο. Σε αυτή τη περίπτωση να γνωρίζεις πως η καλή διάθεση (Αφροδίτη επίσης στο ζώδιό σου) μπορεί να σε σώσει προτείνοντας μια εναλλακτική οδό – απελευθερώνοντας την ένταση που έπεσε στους ώμους σου.

Ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται έως τις 17/10 στον Ζυγό λειτουργώντας ως φορέας Καρμικής ισορροπίας κατά την οποία σιγουρεύεται πως μια δράση θα προκαλέσει μια ίση κι αντίθετη αντίδραση. Τότε θα πρέπει να σκεφτείς: σου αρέσει το πεδίο της πραγματικότητας όπως εναρμονίζεται με εσένα ή είναι το ίδιο το πεδίο το οποίο καθρεφτίζει κάτι εντελώς ασύμφωνο με τις προθέσεις/αξίες σου;

Τέλος, ο Δίας στον Σκορπιό από 10.10 θα ευνοήσει για έναν χρόνο την επικοινωνία και τα ταξίδια. Είτε αυτά πραγματικά, είτε εσωτερικά.

 

ΖΥΓΟΣ

Τώρα που ξεκίνησε ή ετοιμάζεται να ξεκινήσει το νέο προσωπικό σου έτος ξεκινάνε τα άγχη: δουλειά, να ξεκινήσεις δίαιτα, σκέψεις, νεύρα, προθεσμίες… κατάλαβες την ατμόσφαιρα που περιγράφω. Εν τω μεταξύ ο Δίας που βρισκόταν στο ζώδιό σου εδώ κι έναν χρόνο, περνά τώρα στον Σκορπιό κι εσύ δεν ένιωσες και πολύ την… ευλογία του. Ο τελευταίος χρόνος (αν εξαιρέσεις δυο-τρεις ανάσες μέσα σε αυτόν) ήταν όλο τρέξιμο και απρόοπτα. Μα και πριν φύγει, αντί να σου πει «ευχαριστώ για την φιλοξενία – ορίστε 10.000 ευρώ» , πάει και σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό προκαλώντας μια από τα ίδια αναπάντεχες δυσκολίες, ανυπομονησία και συγκρούσεις. Κι επειδή όπως είπαμε είσαι και οξύθυμος τώρα, υπάρχει η περίπτωση να δουν μερικοί – μερικοί όχι μόνο την γλυκιά εξωτερική Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη που κρύβεις μέσα σου.

Όσο οι μέρες του Οκτώβρη περνούν το σκηνικό βελτιώνεται:

1)Η Αφροδίτη έρχεται στο ζώδιό σου ώστε να αποκαταστήσει (αν τα καταφέρει) την αρμονία στις σχέσεις.

2)Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου το τελευταίο δεκαήμερο εκτοξεύεται η λίμπιντο  και γενικά η διάθεση βελτιώνεται.

3)Ο Δίας περνά 10.10 στον Σκορπιό με σκοπό να ευνοήσει τα οικονομικά. Εσύ ελπίζεις να τα καταφέρει – η Αστρολόγος σου πιστεύει πως μπορεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μεγάλο αστρολογικό γεγονός του Οκτώβρη συμβαίνει στο ζώδιό σου και σε αφορά άμεσα Σκορπιέ. Ο Δίας, «ο μεγάλος ευεργέτης» όπως τον αποκαλούν, έρχεται στις 10.10 και θα παραμείνει έως και τις 07.11.2018. Αστρολογικά ο Δίας συμβολίζει την αισιοδοξία, την τύχη, την επέκταση, την ανάπτυξη και την σιγουριά. Καθόλου άσχημα, ε; Τι καλύτερο από τον μεγάλο αυτόν πλανήτη να σου προσφέρει κύματα ευημερίας για έναν ολόκληρο χρόνο; Βλέπεις όμως, εδώ είναι που πολλοί κάνουν λάθος. Ο Δίας δεν είναι εδώ για να σε ευνοήσει έτσι απλά. Δεν φέρνει το μάννα εξ ουρανού, ούτε ξαφνικά θα χτυπήσουν ο έρωτας και τα χρήματα τη πόρτα σου. Η Αστρολόγος σου θα είναι ειλικρινής μαζί σου – δε θα σου χρυσώσω το χάπι. Ο Δίας πράγματι θα προσφέρει βοήθεια όταν τη χρειαστείς. Θα σε παροτρύνει να βγαίνεις έξω, να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, θα επιδιώξει την περιπέτεια και την επιτυχία. Και ναι – συχνά αυτή η παρότρυνση (εφόσον την ακολουθήσεις) οδηγεί πράγματι σε μεγαλύτερο εισόδημα, προσελκύει την αγάπη και ευνοεί τον τρόπο ζωής. Και εντάξει – η αλήθεια είναι πως θα είσαι πράγματι πιο τυχερός για αυτόν τον χρόνο. Απλώς οι περισσότεροι τείνουν να παρατηρούν την ατυχία περισσότερο από το αντίθετό της κι έτσι όταν τους συμβαίνει δε το αντιλαμβάνονται.

ΥΓ. Το πρώτο μισό του Οκτώβρη πάντως είναι μια χαρά περίοδος για γνωριμίες ενώ ολόκληρος ο μήνας επίφοβος για το πορτοφόλι σου. Με χαμόγελο και οικονομία θα βγεις σίγουρα κερδισμένος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι αλήθεια, ο κυβερνήτης πλανήτης σου, Δίας, εισέρχεται στον Σκορπιό στις 10.10. Όχι και η καλύτερη θέση του αλλά σίγουρα θα σε ευνοήσει -όπως πάντα κάνει – με τον τρόπο του. Βέβαια εσύ τώρα έχεις ακόμα τον Κρόνο στο ζώδιό σου και πού χρόνος να ασχοληθούμε με τον Δία όταν έχει βαλθεί να σχηματίζει σκληρές όψεις με άλλους ταραχοποιούς πλανήτες – βλέπε Άρη. Το τετράγωνο που δημιουργούν τώρα απλώνει την ενέργειά του σε όλο τον Οκτώβρη και υποσκάπτει την αυτοπεποίθησή σου. Μα πως γίνεται να αμφισβητεί ο Τοξότης την ικανότητά του; Ευτυχώς το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής από τον Τοξότη βάζει τα πράγματα στη θέση τους, θυμάσαι τις παρελθοντικές επιτυχίες, όσα έχεις κατακτήσει και καταφέρει ώστε να αντλήσεις δύναμη από το παρελθόν.

Επιπλέον, Άρης και Αφροδίτη το μεγαλύτερο μέρος του μήνα λικνίζονται σε έναν ερωτικό χορό με πίστα το ζώδιο της Παρθένου. Έτσι οι σχέσεις δεν χαρακτηρίζονται τώρα από αρμονία και ησυχία, μα από δυναμισμό, προκλήσεις και αλλαγές. Μπορεί κάποιον να τον τρόμαζε μια τέτοια τροπή αλλά όχι τον Τοξότη! Πόσο μάλλον τώρα που όλα φαίνονται να λειτουργούν υπέρ σου.

ΥΓ. Επαγγελματικά τρέχεις αλλά επιτυγχάνεις ευκολότερα τους στόχους σου ειδικά όταν συνεργάζεσαι με άλλους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο χάρτης του Οκτώβρη από τη σκοπιά ενός Αιγόκερου με έκανε να σκεφτώ το πεδίο συντονισμού με το οποίο αλληλοεπιδρούμε πάντα στη ζωή. Πιστεύουμε ότι η πραγματικότητα μας επηρεάζει ή πως εμείς επηρεάζουμε τη πραγματικότητα ή πως πρόκειται για μια αμφίδρομη κατάσταση. Αν σκεφτούμε όμως πως το μόνο που υπάρχει είναι η Σχέση, χωρίς μια δύναμη κυριαρχίας («η πραγματικότητα με δημιουργεί» / «δημιουργώ τη πραγματικότητα»), τότε ο τρόπος που κινούμαστε μέσω της ύπαρξης αλλάζει, γίνεται σα μουσική, διαθέτει συγχρονικότητα.

Αρκετοί Αιγόκεροι κουβαλούν τραύματα σε ότι αφορά τη μετάβαση στο καινούργιο, το μεταίχμιο εκείνο πριν την αλλαγή, και αυτό προκαλεί μια αίσθηση μοναξιάς. Τώρα με την αντίθεση Δία – Ουρανού στην αρχή του μήνα, και το τετράγωνο του κυβερνήτη σου Κρόνου με τον Άρη στη συνέχεια, υπάρχει αυτή η κατάσταση σαν η παλιά ζωή να είναι μια μήτρα από την οποία έχεις μεν βγει, αλλά ταυτόχρονα δεν έχεις βρει ακόμα την αίσθηση πως κάπου ανήκεις. Αυτός είναι και ο λόγος που ένας στόχος, ένα ιδανικό ή μια αποστολή δίνει την απαραίτητη ώθηση να αρχίσεις το μοναχικό αυτό ξεκίνημα. Γιατί ξέρεις πως το υπόλοιπο της διαδρομής επιφυλάσσει τα καλύτερα! Το να επιστρέψεις στο παρελθόν δεν είναι εφικτό. Το παρόν είναι γεμάτο ένταση και το μέλλον γεμάτο υποσχέσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σίγουρα είναι μεγάλο νέο πως ο Δίας περνά στον Σκορπιό στις 10.10 – και θα σε ωφελήσει με τον τρόπο του. Τον χαρακτηρίζουν «ο μεγάλος ευεργέτης» και ο «τυχερός πλανήτης», οπότε όταν βρίσκεται στο Μεσουράνημά σου, στο υψηλότερο σημείο του χάρτη με βάση τον Ηλιακό σου Ωροσκόπο, τότε είναι σίγουρο πως ο αέρας της επιτυχίας ρέει ευκολότερα προς τη δική σου μεριά. Ήδη μέσα στον Οκτώβρη είναι καλή εποχή να διεκδικήσεις μια καλύτερη επαγγελματική θέση, κάπου που θα σε εκτιμούν περισσότερο και οι συνάδελφοι θα προτιμούν να γίνουν φίλοι σου, παρά να σε μαχαιρώσουν πισώπλατα για αλλαγή. Μην διστάσεις (σε παρακαλώ) να προχωρήσεις σε βήματα της καριέρας σου. Οι πλανήτες σου ζητάνε να το κάνεις! Η διέλευση αυτή θα διαρκέσει για έναν περίπου χρόνο, αλλά πάντα η αρχή έχει τη δικιά της χαρακτηριστική ορμή.

Μην ξεχάσω να αναφέρω και την κινητικότητα του 8ου οίκου. Άρης και Αφροδίτη μονοπωλούν το μεγαλύτερο μέρος του μήνα από εκείνο το σημείο, έχεις παρατηρήσει πως συχνά οι φόβοι και τα θέλω μας είναι τόσο κοντά; Αυτό που μας περιορίζει είναι εκείνο που ο ανώτερος εαυτός μας επιδιώκει να ξεπεράσει. Ξεπέρασέ το κι ελευθερώσου!

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης με την Αφροδίτη βρίσκονται στο απέναντί σου ζώδιο, στη Παρθένο τις περισσότερες μέρες του Οκτώβρη σε γεμίζουν με ισχυρά συναισθήματα στον έρωτα, ενώ οι παρορμητικές κινήσεις δεν αποκλείονται. Σαν αυτό να μην ήταν αρκετό στα ζητήματα των σχέσεων, υπάρχει και το τετράγωνο του Κρόνου με τον Άρη που καλά κρατεί όλο τον μήνα και σε εμποδίζει να λάβεις πραγματική απόλαυση, σε «ξενερώνει» και οι παρεξηγήσεις ακολουθούν. Ο μήνας δε θα μπορούσε να ήταν χειρότερος αν ήθελες να διευθετήσεις νομικά ζητήματα ή να ανακατευτείς με δίκες. Ο συμβιβασμός σε όλες τις περιπτώσεις είναι η καλύτερη λύση.

Το σκηνικό βελτιώνεται το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, οι εντάσεις χαλαρώνουν και η ενέργεια εκτονώνεται δίχως απαραίτητα να εκτοξεύεται κάπου συγκεκριμένα. Την προσοχή σου μπορεί να μονοπωλήσουν αρκετές μέρες οικονομικά ζητήματα, τα χρήματα – ειδικά κατά την Πανσέληνο στις 05.10 και με τη Νέα Σελήνη στις 19.10 –  είναι μόνιμα στο μυαλό σου αλλά σημείωσε πως η Αφροδίτη έρχεται να σε σώσει (ό,τι μπορεί κάνει κι αυτή δηλαδή) το δεύτερο μισό του μήνα με την είσοδό της στον Ζυγό.

Τέλος, ο Δίας στο φιλικό υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού από 10.10 και για έναν χρόνο θα ευνοήσει τις σπουδές, τα ταξίδια ή ακόμα και την μόνιμη παραμονή σου στο εξωτερικό. Εάν εργάζεσαι σε κάποιο δημιουργικό επάγγελμα, ο Δίας θα φέρει ευκαιρίες επέκτασης και φήμης στο έργο σου.

 

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών. Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του AstrologyHat δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.

Αγάπη & Φως,

Φαίδρα